Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh, da mogu da poletim kao soko sivi
pa da vidim s kim to moja draga sada zivi
Ima li na svetu nekog ko te bolje zna-a
ko to moze da te voli kao ja
...
Samo kad se setim da te drugi ima
Muti mi se pred ocima od suza i dima
Jos mi jedna zora svice pored stola
Vrati mi se, pa me spasi od tuuuuge i booooolaaaaaa....
...
Respect!;)

Painkiller_girl:
Ako misliš na Turbo Folk mislim da ga treba ukinuti, jer u toj muzici nema ništa pozitivno.

A Narodna muzika ti je druga prica, nju ne treba ukinuti jer kakva je to država bez izvorne narodne muzike :!: :!: :!:

A Grand sranja i itd. to obavezno za ukidanje.........
P.S.
Ja cu na svojoj svadbi pustati Rock i ako sam metalka. (A za to ima vremena) ;) ;) ;)

Konacno se nasao neko normalan ko je ukazao na razliku izmedju prave narodne muzike(etno pesma, izvorna muzika ili kako god hocete) i grandovaca koji ne pevaju nego zavijaju.
Ko god je ikada probao da otpeva ali zaista otpeva neku izvornu pesmu video je da to nije nimalo lako, dok pesme sa granda ne treba ni komentarisati.

Uvek se ispostavi da oni koji najvise pljuju narodnjake upravo njih i slusaju. To najbolje mozete primetiti na zurkama kada odjednom svi znaju sve Cecine, Indirine.... tekstove. Skoro sam od ortaka na zurci, koji inace "mrzi narodnjake" cuo komentar tipa:"Uf ovo je moja pesma....."
ddddddd...toliko o tome "mrzim narodnjake"
Cuo sam od nekih ljudi da kod kuce "ponekad" slusaju narodnjake ali ih je blam da ih slusaju u autobusu na mp3 spravici

baki87:
Uvek se ispostavi da oni koji najvise pljuju narodnjake upravo njih i slusaju. To najbolje mozete primetiti na zurkama kada odjednom svi znaju sve Cecine, Indirine.... tekstove. Skoro sam od ortaka na zurci, koji inace "mrzi narodnjake" cuo komentar tipa:"Uf ovo je moja pesma....."
ddddddd...toliko o tome "mrzim narodnjake"
Cuo sam od nekih ljudi da kod kuce "ponekad" slusaju narodnjake ali ih je blam da ih slusaju u autobusu na mp3 spravici

Baki, ako si im rekao. Zato ja bato, lepo odmah kazem obozavam narodno, Juzni vetar i cigane i sl... Volim to a ko me ne voli, pa bas me briga! Ja se uglavnom uvek extra provedem! ;-)

Najvise volim kada ljudi bez ikakvog foliranja kazu lepo: slusam to i to jer mislim da je ta muzika takva i takva....bla bla bla.
Mislim da je bolesno slusati nesto samo zato sto tvoj najbolji drug to slusa... ili ne slusati nesto jer ce te neko drugi podrugljivo pogledati. Slusas ono sto ti se svidja.
Sto se tice onih svadbi i slicnih veselja, podrzavam ljude koji svoja slavlja priredjuju po svom ukusu. Tog dana treba da bude najlepse onom ko se zeni, udaje,slavi i on ce na to slavlje pozvati koga zeli i pustati muziku koju zeli.
Ja nemam nista protiv tradicije, trubaca i sl. , cak naprotiv veoma dobro poznajem tnolosku gradju posto igram folklor.

baki je upravu
ja na primer slusam i bole me uvo sta ce ko misliti o meni moja je stvar sta ja slusam i moj muzicki ukus
ne kazem da su svi oni super ima i onih koje nemogu da smislim ali ima i velika vecina dobrih stvari
najvise mrzim upravo to sto je baki rekao kako narodnjake svi pljuju i njih kao niko ne slusa: ne ne pola vas se ovde pravi ima ih i ovde na chetu takvih likova koji kao ne slusaju narodnjake ustvari veliku vecunu je sramota da kazu da ih slusaju da kao ne bi bili ismejani
medjutim ko izlazi moze da zapazi da se na skoro svim mestima uvece pustaju ni manje ni vise nego narodnjaci
to ipak nesto govori
uostalom treba biti prvi i priznati da li ih slusas ili ne i videcete da ce se pojaviti jos jedna poiveca grupa koja ih takodje slusa
i da jos nesto mene nije blam da narodnjake imam na mp3-u pa makar se razlikovao od ostalih

nikolaand90:
i da jos nesto mene nije blam da narodnjake imam na mp3-u pa makar se razlikovao od ostalih

Ti se time ne razlikujes od ostalih. KOd mene ih svi slusaju. Naravno ima i nas normalnih.
Ja stvarno to nikad nisam slusao i necu ni slusati. Smatram tu muziku odbojnom.
Trebao bi ti docji u BG. Sve trubi od narodnjaka.
Moj cale non-stop sere kako ce da se preseli u NS. Pa ako ikada uspe oticicu sa njim da vidim kako je.

Back