- Poruka
- 2.329
*Bratislav*Nikolić*:Paaaa... ondak idi u GLUMICE!!! AHAHAHAHAHAHAHA !!?!?!?!??!?!??!?!?
Da li se piše ONDAk ili ONDA ?
Bolje da ONDAk odeš u osnovnu školu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*Bratislav*Nikolić*:Paaaa... ondak idi u GLUMICE!!! AHAHAHAHAHAHAHA !!?!?!?!??!?!??!?!?
pumps:Da li se piše ONDAk ili ONDA ?
Bolje da ONDAk odeš u osnovnu školu.
*Bratislav*Nikolić*:Pai idem...
Bratislave, Bratislave.....*Bratislav*Nikolić*:Ijaoj, božeme sačuvaj... Zar te sekte na svadbi ????!!!! Koće dati dođe na svadbu ???!?!?!? NIKO !!! AHAHAHAHAHAHAHA !!!!?!?!?!?!?!?!??
A ti da psujes+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:braco nemoj mnogo da *![]()
Jesi li slusao novi live album Slipknota? Cuo sam da je dobar, pa da proverimCobRa-SiC-:E,
dajte ljudi,
pustite čoveka da radi svoj poso... Da nebude dasamga bezveze zvao...![]()
DeteSunca:Jesi li slusao novi live album Slipknota? Cuo sam da je dobar, pa da proverim!
DaNa_Pa:Ne treba narodnjake ukinuti, nego treba smanjiti njihovo pushtanje na televizijama, radiu itd. Ja imam srece, pa niko od mojih ne slusha narodnjake.
Painkiller_girl:Ako misliš na Turbo Folk mislim da ga treba ukinuti, jer u toj muzici nema ništa pozitivno.
A Narodna muzika ti je druga prica, nju ne treba ukinuti jer kakva je to država bez izvorne narodne muzike![]()
![]()
![]()
A Grand sranja i itd. to obavezno za ukidanje.........
P.S.
Ja cu na svojoj svadbi pustati Rock i ako sam metalka. (A za to ima vremena)![]()
![]()
![]()
Che_Anarki:E na tvoju svadbu bi isao.
I cu na svojoj da pustam rock. Mislim sta. Iznajmim bend i na konju sam. Pred oltarom bi pustio pesmu. It's the end of the world as we know it(and I feel fine)
*Bratislav*Nikolić*:Ijaoj, božeme sačuvaj... Zar te sekte na svadbi ????!!!! Koće dati dođe na svadbu ???!?!?!? NIKO !!! AHAHAHAHAHAHAHA !!!!?!?!?!?!?!?!??
Painkiller_girl:Nece doci oni koji ne znaju sta je dobra muzika, a Rockeri nisu sektasi ''mili moj''.![]()
![]()
Che_Anarki:E draga moja sedativka. Nasela si zesce. Braca slusa Muuu metal(Nu metal)
Painkiller_girl:Pozvan Si.![]()
![]()
![]()
Painkiller_girl:Nece doci oni koji ne znaju sta je dobra muzika, a Rockeri nisu sektasi ''mili moj''.![]()
![]()
Sta to nije u redu sa Nu Metalom???Che_Anarki:E draga moja sedativka. Nasela si zesce. Braca slusa Muuu metal(Nu metal)