Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne treba ih ukudati. Svako treba da ima pravo na svoj izbor, e sad sto je on po nekima manje-vise dobar to je neka druga stvar. Ni meni se nemili kad mama odvrne radio u kujni i slusa one najgore moguce narodnjake ali to je njen izbor, istako sto se njoj nemili kad ja odvrnem nesto moje. . .
Tolerancija za sve. . .

Blondie2:
Bila sam na svadbi na kojoj nisu puštali narodnjake, stariji ljudi su otišli, a svadba se pretvorila u žurku!

I šta ti je falilo?

Na mojoj su svadbi, zapravo žurci povodom venčanja, nešto najbliže narodnjacima bili Shane MacGowan and the Popes i ona stvar Čikinih bombona gde obrađuju jednu sjajnu starogradsku pesmu čije ime, nažalost, neprestano zaboravljam. Među zvanicama je bilo i starijih ljudi, da napomenem. I ja sam bio jedan od tih starijih. Ništa nam nije falilo, štaviše, sin mog velikog prijatelja (čovek je '49 godište) je rekao da njegov ćale nikad ne ide na svadbe i da je za skoro 60 godina života bio na svega nekoliko, ali je na moju bez problema došao. Eto primera koji pobija mitsku jednačinu: slavlje + narodnjaci = jedini način zabave.

Ne treba narodnjake ukinuti, nego treba smanjiti njihovo pushtanje na televizijama, radiu itd. Ja imam srece, pa niko od mojih ne slusha narodnjake. Moja braca ni ne slushaju muziku, a ni mama, a moj tata ima jako dobar muzichki ukus koji bih volela da sam nasledila od njega, ali jbg.

Wesley Earl Craven:
I šta ti je falilo?

Na mojoj su svadbi, zapravo žurci povodom venčanja, nešto najbliže narodnjacima bili Shane MacGowan and the Popes i ona stvar Čikinih bombona gde obrađuju jednu sjajnu starogradsku pesmu čije ime, nažalost, neprestano zaboravljam. Među zvanicama je bilo i starijih ljudi, da napomenem. I ja sam bio jedan od tih starijih. Ništa nam nije falilo, štaviše, sin mog velikog prijatelja (čovek je '49 godište) je rekao da njegov ćale nikad ne ide na svadbe i da je za skoro 60 godina života bio na svega nekoliko, ali je na moju bez problema došao. Eto primera koji pobija mitsku jednačinu: slavlje + narodnjaci = jedini način zabave.

Jesenje Lisce u originalu...
Jovandeka je nazva Catalina...

DaNa_Pa:
Ne treba narodnjake ukinuti, nego treba smanjiti njihovo pushtanje na televizijama, radiu itd. Ja imam srece, pa niko od mojih ne slusha narodnjake. Moja braca ni ne slushaju muziku, a ni mama, a moj tata ima jako dobar muzichki ukus koji bih volela da sam nasledila od njega, ali jbg.
Zasto smanjiti? Ljudi njih biraju i nek ih onda slusaju st afali. Ako vecini ljudi odgovara da gledaju neke kojima se odeca kroji po principu "sto manje to bolje" ili ako se njima slusa sta se slusa to je njihov problem. Neka ih gledaju, neka ih slusaju to je njihov izbor. Oni su se "izborili" za to da ih gledaju i slusaju pa nek onda uzivaju u tome. Vi kojima to ne odgovara nemojte gledati takve medije. Meni isto narodjnaci ne odgovaraju pa sam onda odabrao da TV gledam do na neku seriju ili film. . . Vas niko ne tera da slusate ove ili one. . .

Back