Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
uz tebe smo ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) GO FOR IT,**** EM`UP
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
what ever makes you happy,that shall be :smile: :smile:Alice:Tj mi smo uz KRANGA![]()
![]()
![]()
i jaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooMakijavelli:Brate pa ti si selja,opet sam naleteo na tebe,ma u redu je tu smo da ti pomognemo,i pazi ispiranje mozga je stvoreno za vise mase sto znaci da su vece sanse da je nas 2% jedino normalno zato i bezimo preko grane od vas prvom prilikom.
BRATE ti si selja!!!Makijavelli:Brate pa ti si selja,opet sam naleteo na tebe,ma u redu je tu smo da ti pomognemo,i pazi ispiranje mozga je stvoreno za vise mase sto znaci da su vece sanse da je nas 2% jedino normalno zato i bezimo preko grane od vas prvom prilikom.
daj bre kuckice,nemoj da se ljutis mi se samo zezamo,sto ne nadjes nekog da te **** kad sti stalno nadrkana.saki8050:BRATE ti si selja!!!![]()
![]()
8-)
![]()
NEMA PROBLEMA I DRUGI PUTsaki8050:e svaka ti chast,znash koliko si me uvredio...![]()
to cje ovaj selja mak....Sweet_Jane:oopa ajmo fajt u blatu![]()
![]()
Makijavelli:Brate pa ti si selja,opet sam naleteo na tebe,ma u redu je tu smo da ti pomognemo,i pazi ispiranje mozga je stvoreno za vise mase sto znaci da su vece sanse da je nas 2% jedino normalno zato i bezimo preko grane od vas prvom prilikom.
sad si sic a,a u koje doba dana si bratislav nikolic.CobRa-SiC-:Pa daz tolko pametan kolko kucaš da jesi... nebi onda zamišljo daćeš za koju godinu otići van ove zemlje... jerbo... dasi tolko pametan kolko kucaš da jesi nebi tebe dotaklo išta od nas seljaka... aaal kate tolko nerviramo... ondak ******... šta dati kažem... osim ******...
naaaššš... orali mi njivu...
o pa sta jel ste vi u nekom gangu,kad se svi znate,ja sam znaci ovde uljezsaki8050:bozhe...pa to mu je brat!
kome sicu,pa ti se ponosis timesaki8050:TAKO JE!!!
btw.ja sam mu devojka!![]()
pa jel ces da ti okacim spisak sa razlozima.saki8050:da sicu,i da naravno..a shto ne bih?![]()