Uhvatila ga na bebu :(

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Moguće je da sam već otvarala ovakvu temu, ali sad me posebno inspirisao jedan post, o kome više nećemo govoriti :rumenko:
LM, da li je moguće da i dalje čitam, vidim, čujem ovo iz naslova?

Kako je minimalno obrazovan muškarac u stanju da bude uhvaćen u ovakvu zamku..... tehnički?
Baš taj tehnički deo me zanima, kako žena posle pravda njemu svoje ponašanje ukoliko ga je na silu msm... ako kapirate :lol: sprečila da ga vadi, šta li? Kanap? Bič? Jake ruke? Sestra, brat, otac, majka, tazbina u pomoć?
Od pelena slušam i gledam latino serije gde zlobna grešnica hvata našeg šmekera u zamku cucli i noša :sad2: a da ne bude tako i toliko jednostavno - ova se priča proteže širom domaće, oh obilate kinematografije, zatim narodnih pripovetki, bajki, basni i pesama u desetercu. I zlu na volju, eto je i u američkim sitkomima i kojekakvim dramama devedesetih uz raskoš seks scena od kojih smo crveneli pred roditeljima pa ipak..... ni u jednoj nisam uhvatila taj momenat kada je naš delija odbio da svrši u nju, a ona mu ipak podvalila kakvom pogrešnom rupom :think:

Ja sam živela ubeđena da je za bebu neophodan njegov pristanak, na ovaj ili onaj način :rumenko: ......... tehnički. Ali... možda nešto ima što ja ne ra zu mem..... možda kada spava... možda ako je u komi..... možda alkoholna koma hm... ar vi geting samver :think:
Poznat mi je par gde je on nju uhvatio na bebu. U stvari, on je hteo bebu a da bi je imao morao je da nađe devojku kojoj neće smetati seks bez zaštite i eto ih sad. Ona je htela nešto drugo od života u tom periodu. Mislim da je čak htela da ga ostavi :neutral:

Aj da budem sasvim fer, sećam se jedne serije u kojoj je zlobnica pokupila njegovu spermu u epruvetu i stavila je u svoj vrtlog života da bi, poput kakve pregažene zverke, naš lepotan morao da ostavi svoju sirotu, našminkanu lepoticu i ode u zagrljaj rospiji... a da nije čak uspeo ni da prevari heroinu, nešto poput onog bezgrešnog začeća, znate na koje mislim :rumenko: samo što nije djeva nego heroj delija ljubavnik naše esmeralde. Ili kako se već zvala.

I ne, ne šalim se, stvarno je bila ta serija.

Elem, vaše mišljenje na temu, ako može i kulturno upakovano, medicinskim izrazima oplođeno (eto igre reči :per: ), objašnjenje kako izgleda konkretan lov muškarca uz pomoć jajne ćelije i spermatozoida.

Unapred zahvalna

:hvala:

- - - - - - - - - -

E da i budite kreativni... slobodno :lol:

Ma okej al meni nije jasno šta on radi?
Po logici - ako nećeš bebu a kontracepcija su ti njeni plodni dani, zašto je praviš? Svršavaš u nju, to jest?
Valjda još u osnovnoj nauče da se tako prave bebe :think:

Tema mi je zanimljiva jer su zapravo oni delimično u poziciji da ženu uhvate na bebu, a ne obrnuto.

Uzme iskoriscen kondom i sta onda?

- - - - - - - - - -

Oplodi se?

izvrne, nabije u vaginu u plodnim danima i ceka
mozda uspe mozda ne

nije mi jasno sta vam nije jasno.....gomila nacina ima da kucke skembaju muskarce
posle se sve svodi na emocije, ako tu padne gotov je, ako je tvrd orah barem ce dobiti alimentaciju i preko dedeta imovinu

- - - - - - - - - -

Kako si iskusna.... nisam znala za sve ove metode :))))

iskusna nego sta.....pun mi podrum decurlije :zcepanje:

prosta biologija....citajte

Ma okej al meni nije jasno šta on radi?
Po logici - ako nećeš bebu a kontracepcija su ti njeni plodni dani, zašto je praviš? Svršavaš u nju, to jest?
Valjda još u osnovnoj nauče da se tako prave bebe :think:

Tema mi je zanimljiva jer su zapravo oni delimično u poziciji da ženu uhvate na bebu, a ne obrnuto.

ima i muskaraca koji to rade tacno

ti ides onom logikom sto je uopste svrsavo
ok a sta da radi umesto da svrsi....bilo gde
ako je svrsio u nju sam je kriv tacno....ali ona je ta koja je lagala da pije pilule, ili uradila nesto sa plodnim danima....i sad je vec tu njena odgovornost-laze

Kojoj je bas zapelo moze uvek da probusi kondom nekom iglicom tankom pa da se vadi na puklo, desilo se. A ako ne koriste kondome kao sto rece neko kaze da koristi pilule i da ne mora da vadi, da to vise vole, da je tako intimnije, lepse, fina jedna manipulacija, ili da slaze oko plodnih dana, mada opet ne znam sto neko ne bi vadio, jer plodni dani nisu tacni kao svajcarski sat.

iskusna nego sta.....pun mi podrum decurlije :zcepanje:

prosta biologija....citajte

:lol: Pa kapiram da se uvek iznasaju nove metode.. jer kad jedna postane poznata muskarcima - onda mora da se pronadje druga...

Kao ono krimosi ... koriste metodu dok ih pajci ne skontaju :lol:

Drugarica mi je davno rekla, da su muskarci postali vrlo osvesceni po tom pitanju.. tako da nije lako uhvatiti ih na bebicu...

Znala sam za prestanak pijenja pilule.. ali nije i palo na pamet ovo pomeranje dana.. ili ovo sa kondomom :roll:

ima i muskaraca koji to rade tacno

ti ides onom logikom sto je uopste svrsavo
ok a sta da radi umesto da svrsi....bilo gde
ako je svrsio u nju sam je kriv tacno....ali ona je ta koja je lagala da pije pilule, ili uradila nesto sa plodnim danima....i sad je vec tu njena odgovornost-laze
Ti bi, da si muškarac koji nikako neće bebu (bar sa tom osobom) komotno svršila u nju?
Lagala ili ne, valjda je čin ulaska sperme tamo gde je i namenjena u svrhu reprodukcije..... očigledan rizik velikog raspona..?

Ne vidim nikako da je tu... "uvaćen" ili prevaren.
Ako on njoj kaže da neće u nju a sa namerom to uradi sa druge strane... to već malo više smrdi na prevaru.

- - - - - - - - - -

Kojoj je bas zapelo moze uvek da probusi kondom nekom iglicom tankom pa da se vadi na puklo, desilo se. A ako ne koriste kondome kao sto rece neko kaze da koristi pilule i da ne mora da vadi, da to vise vole, da je tako intimnije, lepse, fina jedna manipulacija, ili da slaze oko plodnih dana, mada opet ne znam sto neko ne bi vadio, jer plodni dani nisu tacni kao svajcarski sat.
M, vau, ladno si našao jednu rupu u zakonu :lol:

Ovo ima smisla, nije mi ni palo na pamet.

bio slucaj u novinama
prodavac u kiosku busio kondome
neki dolazili da mu se zahvale neki da ga biju

@tema:

Nije lud onaj ko je rekao : Nemoj da spavas s nekim, s kim ni u najludjim snovima ne mogao da zamislis da imas dete i porodicu.

Jedna devojka imala spiralu koja se pomerila i ostane trudna.
Nije htela da namesti - desilo se.

Nece se vencati... ali ce ostati u vezi. Rodice dete, jer se dobro slaze sa svojim deckom... pa i ako na kraju ne ostanu zajedno, to je to.

prvo, ne kontam kako uopste neko nekog ufati
ako neko nece da se zeni, lepo prizna bebu i placa pare ili se okrene i ode
drugo, svako radjanje deteta bez saglasnosti oca je to -fatanje na bebu. jer ti nekom nameces obavezu protiv njegove volje..i to dozivotno.
a kako se to tehnicki odradi..prosto. mozes unutra, pijem pilule..imam spiralu, neplodni su mi dani..vatever..
pa onda e jbg, znaci jednom u milion..e ti si taj..:lol:

Najjednostavnije je laganje oko pilula.
Ne znam nijednog da je postavio pitanje, stavio kondom ili ipak vadio na takvu izjavu.
Nebitno sto je npr bila istinita.
Jedva docekaju.

E sad ako ona slaze i ostane trudna na taj nacin, uvek moze da se vadi da je pila antibiotike, a nije znala da ce ponistiti dejstvo, caj od kantariona i sl.

A i muskarci su u poziciji da probuse kondom ako hoce bebu a ona nece sex bez zastite.
Ili da obecaju da ce paziti, tj vaditi na vreme. U dugoj vezi zena moze pristati i na to, ako je ranije uvek zaista pazio.

Ti bi, da si muškarac koji nikako neće bebu (bar sa tom osobom) komotno svršila u nju?
Lagala ili ne, valjda je čin ulaska sperme tamo gde je i namenjena u svrhu reprodukcije..... očigledan rizik velikog raspona..?

Ne vidim nikako da je tu... "uvaćen" ili prevaren.
Ako on njoj kaže da neće u nju a sa namerom to uradi sa druge strane... to već malo više smrdi na prevaru.

- - - - - - - - - -

M, vau, ladno si našao jednu rupu u zakonu :lol:

Ovo ima smisla, nije mi ni palo na pamet.

slazem se
zato te fore i prolaze kod tupsona
ali sta cemo sa iskoriscenim kondomom

i cesto se desava da skembaju frajera sa kojim su vec u vezi, tu su opusteniji, kontas, poverenje, ljubav bla bla....i lakse ga zezne

ne kontam oko cega polemisemo
dal je moguce uhvatiti na tu foru? naravno da da pravu zrtvu, znam slucajeve nema sta da se polemise
ili ko je odgovoran, i da li je uopste prevaren jer je delom kriv i sam? to je vec "filozofija" i moje misljenje je da je kucka kriva jer sa namerom to odradila
veca je kazna za ubistvo sa predumisljajem ;)

Back