Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Moguće je da sam već otvarala ovakvu temu, ali sad me posebno inspirisao jedan post, o kome više nećemo govoriti
LM, da li je moguće da i dalje čitam, vidim, čujem ovo iz naslova?
Kako je minimalno obrazovan muškarac u stanju da bude uhvaćen u ovakvu zamku..... tehnički?
Baš taj tehnički deo me zanima, kako žena posle pravda njemu svoje ponašanje ukoliko ga je na silu msm... ako kapirate
sprečila da ga vadi, šta li? Kanap? Bič? Jake ruke? Sestra, brat, otac, majka, tazbina u pomoć?
Od pelena slušam i gledam latino serije gde zlobna grešnica hvata našeg šmekera u zamku cucli i noša
a da ne bude tako i toliko jednostavno - ova se priča proteže širom domaće, oh obilate kinematografije, zatim narodnih pripovetki, bajki, basni i pesama u desetercu. I zlu na volju, eto je i u američkim sitkomima i kojekakvim dramama devedesetih uz raskoš seks scena od kojih smo crveneli pred roditeljima pa ipak..... ni u jednoj nisam uhvatila taj momenat kada je naš delija odbio da svrši u nju, a ona mu ipak podvalila kakvom pogrešnom rupom
Ja sam živela ubeđena da je za bebu neophodan njegov pristanak, na ovaj ili onaj način
......... tehnički. Ali... možda nešto ima što ja ne ra zu mem..... možda kada spava... možda ako je u komi..... možda alkoholna koma hm... ar vi geting samver
Poznat mi je par gde je on nju uhvatio na bebu. U stvari, on je hteo bebu a da bi je imao morao je da nađe devojku kojoj neće smetati seks bez zaštite i eto ih sad. Ona je htela nešto drugo od života u tom periodu. Mislim da je čak htela da ga ostavi
Aj da budem sasvim fer, sećam se jedne serije u kojoj je zlobnica pokupila njegovu spermu u epruvetu i stavila je u svoj vrtlog života da bi, poput kakve pregažene zverke, naš lepotan morao da ostavi svoju sirotu, našminkanu lepoticu i ode u zagrljaj rospiji... a da nije čak uspeo ni da prevari heroinu, nešto poput onog bezgrešnog začeća, znate na koje mislim
samo što nije djeva nego heroj delija ljubavnik naše esmeralde. Ili kako se već zvala.
I ne, ne šalim se, stvarno je bila ta serija.
Elem, vaše mišljenje na temu, ako može i kulturno upakovano, medicinskim izrazima oplođeno (eto igre reči
), objašnjenje kako izgleda konkretan lov muškarca uz pomoć jajne ćelije i spermatozoida.
Unapred zahvalna

- - - - - - - - - -
E da i budite kreativni... slobodno

LM, da li je moguće da i dalje čitam, vidim, čujem ovo iz naslova?
Kako je minimalno obrazovan muškarac u stanju da bude uhvaćen u ovakvu zamku..... tehnički?
Baš taj tehnički deo me zanima, kako žena posle pravda njemu svoje ponašanje ukoliko ga je na silu msm... ako kapirate

Od pelena slušam i gledam latino serije gde zlobna grešnica hvata našeg šmekera u zamku cucli i noša

Ja sam živela ubeđena da je za bebu neophodan njegov pristanak, na ovaj ili onaj način

Poznat mi je par gde je on nju uhvatio na bebu. U stvari, on je hteo bebu a da bi je imao morao je da nađe devojku kojoj neće smetati seks bez zaštite i eto ih sad. Ona je htela nešto drugo od života u tom periodu. Mislim da je čak htela da ga ostavi

Aj da budem sasvim fer, sećam se jedne serije u kojoj je zlobnica pokupila njegovu spermu u epruvetu i stavila je u svoj vrtlog života da bi, poput kakve pregažene zverke, naš lepotan morao da ostavi svoju sirotu, našminkanu lepoticu i ode u zagrljaj rospiji... a da nije čak uspeo ni da prevari heroinu, nešto poput onog bezgrešnog začeća, znate na koje mislim

I ne, ne šalim se, stvarno je bila ta serija.
Elem, vaše mišljenje na temu, ako može i kulturno upakovano, medicinskim izrazima oplođeno (eto igre reči

Unapred zahvalna

- - - - - - - - - -
E da i budite kreativni... slobodno