november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..nije majka, otac.. 
@ tema..
..neki ljudi josh crvene od mene..
..ja sam mudra i tiha..

@ tema..

..ja sam mudra i tiha..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam se ikada desilo da vas je neko uhvatio na delu, mislim, znate na sta mislim, ili da li vam se desilo da vi nekog vidite u tako intimnoj sceni, recimo, roditelje, ili mozda prijatelje, komsije, drugaricu...
Kako ste reagovali? A kako oni?
ne razumem,razvij malo..nije majka, otac..
@ tema..
..ja sam mudra i tiha..![]()
ne razumem,razvij malo
@tema-ja se uopste ne secam da li imam takvo iskustvo,nekako mi to nije big deal,svi to rade,zar ne![]()
Pre dve nedelje,moj frajer i ja reshimo da se malo "volimo"ops: i u pola "radnje",u pola " jahanja",upada njegova keva u sobu :shock: Da ste samo videli kojom brzinom smo se pokrili
ops: ,a "keva" izadje s osmehom na licu...Ajde sve to,ali jutarnja kafa mi je presela kad mi je zena kazala:"Shta se stidish?Ni ja ne bih imala ova tri kretena od sinova da nisam jahala mog Micu" :shock: :shock: :shock:
Bedak...
Josh gori bedak je taj shto nas je proshlog vikenda i njegov buraz zatekao...
Bash nam se ne da...Moracu da prekinem ovo kresanije pre nego shto cela njegova familija bane...![]()
Mene uhvatio cale,lud ja i moja mala onako dogy stily,ja se zaneo kao bik,kad cale ulazi u moju sobu trazi,mi patike hoce da ide na fudbal,ja sta cu jastuk pa joj ga nabijem na glavu,i stegnem odozgo,a on trazi li trazi patike,kad sam ga puko telefonom u ledja,a on iz cista mira kaze ,ma jebi ti meni trebaju patike,,zamalo je nisam ugusio strava i uzas,roditelji rade za CIA-u
Jebale ga patike
@нечисто срце
каква је то жена? у жалости за мајком, хефта се са мушкарцем брачног пара број 4, док њен муж, који наравно ништа не сумља, развози уморне госте.![]()
Mene nikad niko nije u`vatio na delu (manijake ne računam)... što kaže novembar, mudro sam birala mesto i vreme...
A ja sam uhvatila na delu, u sedmom razredu osnovne škole, direktora i profesorku likovnog. Poslali me na raport kod direktora... u sred časa, zbog "dobrog" vladanja, a ja dobila adut za sve naredne odlaske kod pomenutog. Jedva je čekao da završim osmi razred
![]()
Odveo moj drugar sina u vrtic, a mali zesce nemiran i nevaspitan. Kad je doslo vreme za spavanje, mali odglumeo da je zaspao pa kad je vaspitacica izasla iz prostorije, on ustane iz kreveta i na sav glas kaze:
"Ustajte deco!..u p.m.!"
A jedan kolega dosao kuci s posla (nije se video sa zenom nekoliko dana... doticna bila kod rodjaka nekim poslom) pa ranije nego inace se "podovata" sa zenom u spavacoj sobi, misleci da klinac spava a pri tom su zaboravili da zakljucaju vrata sobe.
U sred sex-a samo su culi deciji glas koji kaze:
"Sta to radite..ludaci!?"
Mali je stajao ispred vrata sirom otvorenih ociju.