Uhvaceni na delu

ne razumem,razvij malo:mrgreen:
@tema-ja se uopste ne secam da li imam takvo iskustvo,nekako mi to nije big deal,svi to rade,zar ne:per:

..shta ne razumesh? :mrgreen:

..neki od mojih klinachkih prijatelja josh uvek crvene kada se spomene
mojim ochima vidjena njihova guza u akciji... :lol:
...a ja sam mudrije birala mesto i vreme...i bila dovoljno tiha ako nisam bila dovoljno mudra..
..tako da me nikada niko nije..zatekao.. :lol:

A jeste li primetili da na ovoj temi samo žene postuju kako su navatale svog muža ili momka na gomili sa drugom cicom...Ni jedan muškarac da se oglasi kako je skontao da je rogonja....
Izgleda da su žene ipak divna i bezgrešna bića.....:hahaha:

Pre dve nedelje,moj frajer i ja reshimo da se malo "volimo" :oops: i u pola "radnje",u pola " jahanja",upada njegova keva u sobu :shock: Da ste samo videli kojom brzinom smo se pokrili :oops: ,a "keva" izadje s osmehom na licu...Ajde sve to,ali jutarnja kafa mi je presela kad mi je zena kazala:"Shta se stidish?Ni ja ne bih imala ova tri kretena od sinova da nisam jahala mog Micu" :shock: :shock: :shock:
Bedak...

Josh gori bedak je taj shto nas je proshlog vikenda i njegov buraz zatekao...

Bash nam se ne da...Moracu da prekinem ovo kresanije pre nego shto cela njegova familija bane... :roll:

E ovo je jako majke mi :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Mene uhvatio cale,lud ja i moja mala onako dogy stily,ja se zaneo kao bik,kad cale ulazi u moju sobu trazi,mi patike hoce da ide na fudbal,ja sta cu jastuk pa joj ga nabijem na glavu,i stegnem odozgo,a on trazi li trazi patike,kad sam ga puko telefonom u ledja,a on iz cista mira kaze ,ma jebi ti meni trebaju patike,,:dash::dash::dash:zamalo je nisam ugusio strava i uzas,roditelji rade za CIA-u:hahaha::hahaha:Jebale ga patike

Mene uhvatio cale,lud ja i moja mala onako dogy stily,ja se zaneo kao bik,kad cale ulazi u moju sobu trazi,mi patike hoce da ide na fudbal,ja sta cu jastuk pa joj ga nabijem na glavu,i stegnem odozgo,a on trazi li trazi patike,kad sam ga puko telefonom u ledja,a on iz cista mira kaze ,ma jebi ti meni trebaju patike,,:dash::dash::dash:zamalo je nisam ugusio strava i uzas,roditelji rade za CIA-u:hahaha::hahaha:Jebale ga patike

:hahaha: :hahaha: E al me nasmeja brate... :rotf: :rumenko: :rotf:

Mene nikad niko nije u`vatio na delu (manijake ne računam)... što kaže novembar, mudro sam birala mesto i vreme...

A ja sam uhvatila na delu, u sedmom razredu osnovne škole, direktora i profesorku likovnog. Poslali me na raport kod direktora... u sred časa, zbog "dobrog" vladanja, a ja dobila adut za sve naredne odlaske kod pomenutog:per:. Jedva je čekao da završim osmi razred :hahaha:

Ja sam u'vatila mamu i tatu na delu, i to u mojoj 22. godini, taman kad sam pomislila da sam imala sreće što sam odrasla bez tako traumatičnog iskustva :lol: Tresla sam se cela, što od šoka, što od smeha, otrčala sam u sobu i bukvalno stisla usta da ne počnem da vrištim :lol: Mislim da ne znaju da su viđeni, ili ako znaju super smo prevazišli fazu posle... A meni bilo i drago što to još rade :)
A ja nisam nikad bukvalno uhvaćena na delu, ali sam zato milion puta bila prekinuta... :roll:

@нечисто срце
каква је то жена? у жалости за мајком, хефта се са мушкарцем брачног пара број 4, док њен муж, који наравно ништа не сумља, развози уморне госте. :(

Жена је идиот. И тај што је био са њом је идиот. Друго објашњење немам :lol:

Mene nikad niko nije u`vatio na delu (manijake ne računam)... što kaže novembar, mudro sam birala mesto i vreme...

A ja sam uhvatila na delu, u sedmom razredu osnovne škole, direktora i profesorku likovnog. Poslali me na raport kod direktora... u sred časa, zbog "dobrog" vladanja, a ja dobila adut za sve naredne odlaske kod pomenutog:per:. Jedva je čekao da završim osmi razred :hahaha:

super! a skolu si zavrsila kao vukovac, verovatno :lol:

Ja sam jednom bila u sobi (sa svojim deckom, ali mi nismo nista radili) dok se nas drug tu.cao sa jednom devojkom - koja nije bila njegova devojka.
To je bilo grozno za slusati - jer mi kao spavamo, a ne mozemo da spavamo kad cujemo nju kako uzdise :lol: - a jos gore je bilo posle kad je doputovala njegova devojka (koja je malo uobrazena) i sedimo nas cetvoro - taj decko koji je nju varao, moj decko i ja (svedoci prevare) i ta prevarena riba, a ona nam prica koliko je on patio dok ona nije bila tu missim... :whistling:

Iskopala sam nešto s bisera za ovu temu... tačno sam znala šta tražim, zapamtila sam post iz 05... omg :lol:

10.03.2005., 12:39 #145
maliPrinc
Aktivan član

Učlanjen: 17.07.2004.
Pol: muški

Odveo moj drugar sina u vrtic, a mali zesce nemiran i nevaspitan. Kad je doslo vreme za spavanje, mali odglumeo da je zaspao pa kad je vaspitacica izasla iz prostorije, on ustane iz kreveta i na sav glas kaze:
"Ustajte deco!..u p.m.!"

A jedan kolega dosao kuci s posla (nije se video sa zenom nekoliko dana... doticna bila kod rodjaka nekim poslom) pa ranije nego inace se "podovata" sa zenom u spavacoj sobi, misleci da klinac spava a pri tom su zaboravili da zakljucaju vrata sobe.
U sred sex-a samo su culi deciji glas koji kaze:
"Sta to radite..ludaci!?"
Mali je stajao ispred vrata sirom otvorenih ociju.

ovo je moja omiljena tema na krsti bas sam se obradovala kad sam videla da je neko iskopao posle nekoliko godina....
pa mene i mm je vise puta prekidao manijak dok smo bili u kolima...
i jednom pre 10 god. muvao me lik na poslu, koji je bio bas privlacan, i imao prelepe zelene oci...al iz nekog razlog nisam hteela nista s njim...jedno jutro dosao lep, namirisan i samo se secam njegovih prelepih ociju zagrlio me jako i hteo da me poljubi, nisam mu se bas odupirala al nisam ni "saradjivala" i tras! Upada moja koleginica, zadrta Crnogorka, pocrvenela, iznenadila se, zatvorila vrata. Odmah je ispricala dr nasoj koleginici ....i posle mi odrzala predavanje. Eto ona je starija dvadeset i nesto godina od mene, ja sam mlada, ne treba sebi to da dozvoljavam...iako ne znam da li je mogla da vidi cak ni poljubac Jooj, i sad me blam toga kad se setim a ne onda...A on je bio veliki svaler, obozavao je zene i one njega, nije dugo ostao u nasoj firmi...

Back