Uhapšena žena koja je tukla*bolesnog* dečaka u Jagodini

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gusan

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978
PRIMER NASILNIČKOG PONAŠANJA
Uhapšena žena koja je tukla bolesnog dečaka u Jagodini: MALTERTIRALA GA JE NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN! (VIDEO)
Određeno joj je zadržavanje od 48 sati
Objavljeno: 19.06.2019. 19:00h

Pripadnici MUP uhapsili su u Jagodini Z. P. (37) zbog postajanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilničko ponašanje, saopšteno je u PU Jagodina.
Sumnja se da je ona, zajedno sa svojim suprugom (43) 17. juna ove godine ispred jedne stambene zgrade u Jagodini fizički napala jednog petnaestogodišnjaka.

Z. P. je određena mera zadržavanja od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini.

Policija će, po nalogu tužilaštva, i protiv njenog supruga podneti krivičnu prijavu za krivično delo nasilničko ponašanje.

Podsetimo, žena je prišla dečaku i nasrnula na njega. Njegova majka je povodom ovog slučaja izjavila da njen sin ima srčanu manu, te da je nakon incidenta povraćao i žalio se na bolove u glavi.
Pogledajte:

(Espreso.rs/Centralmedia.rs)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eto kad nekadasnji nasilnik koji je maltretirao vrsnjake pretezno devojcice,koji je menjao XXX skola,i navodno bolestan...Sada glumi zrtvu zajedno sa roditeljima.Lici mi na slucaj Alekse Jankovica.Koji je isti takav bio(sto se vesto precutkuje),i kad su poceli da mu uzvracaju poceo zajedno sa roditeljima da glumi zrtvu.A njegova mama Dragana LadyGaga Jankovic dan danas ne izlazi iz medija.

Pa ako hapse babe na ulici što prodaju cveće da zarade 200 dinara za hleb, što da ne uhapse ženu koja je odrastala u ono vreme kada se sve rešavalo batinama?

Nemaš pravo da bilo koga udaraš, a još manje da udaraš tuđe dete ma šta učinilo. Nemaš pravo ni da lopova udariš ako ga vidiš u kući, osim u slučaju iminentne opasnosti po tebe ili porodicu. Možeš samo da ostaneš uz porodicu i da braniš. Ne smeš ni da pojuriš lopova ako krene da beži.

Ljudi prečesto misle da uzimaju zakon u svoje ruke i da izigravaju Divlji Zapad. Tako smo ne tako davno imali slučaj onog oca koji je došao da se obračuna sa tuđim roditeljima noseći da l' pištolj ili sačmaru. Raspalio im po butkama ako se dobro sećam.

''Ljuta majka, sad će ona da pokaže kako se tuđe dete vaspitava'' - samo je sebi napravila problem sa policijom i državom, a može i da plati pozamašnu sumu za odštetu.

Ako lokalna policija ne može ništa da učini, tu je i žalba i pritužba dalje od toga. Pa kad krene jedna, pa druga, pa treća, onda se već stvara dosije i već može da se nešto kasnije uradi po pitanju prave kazne za mladog nasilnika, a to je popravni dom ili zatvor.

Ovaj šamar neće apsolutno ništa učiniti, samo će krimosa da načini kriminalnijim.

Ljudi prečesto misle da uzimaju zakon u svoje ruke i da izigravaju Divlji Zapad. Tako smo ne tako davno imali slučaj onog oca koji je došao da se obračuna sa tuđim roditeljima noseći da l' pištolj ili sačmaru. Raspalio im po butkama ako se dobro sećam.
Za ovaj slucaj nisi u pravu...
Covek dosao da razgovara sa roditeljem deteta od 10-11 god. koji mu je silovao sina od 5-6,(dokazano lekarskim nalazom).
Ovaj mu ponudio 1000din da se zaboravi,smejali se ono tipa ma decje gluposti!!!
Da sam ja bio na mestu tog oca,veruj mi da ne bi niko ostao ziv.Oni su dobro prosli sto je ovaj imao toliko samokontrole da puca u noge.

Nemaš pojma šta pišeš. Pucanj u nogu može da dovede do nepovratne štete ukoliko se pogodi krvi sudovi ili neki drugi deo koji može dovesti do nekontrolisanog krvarenja. Gubitak krvi prouzrokuje smrt i redom organi otkazuju. Možeš u tom slučaju vrlo lako da odgovaraš za pokušaj ubistva. nisu ljudi automobili pa da im pucaš u ''točkove'' jer je to nešto manje opasnije po život.
O potencijalnim komplikacijama, infekcijama, otrovu, olovu itd i da ne počinjem. Pucanj u nogu opšte nije ''kulturna kazna''. To možda samo u filmovima.

Ljudi su kulturno ponudili da popiju sok, da vide o čemu se radi. Neko sanja da mu je sin jedanaestogodišnjak nekakakv silovatelj dece. Tebi neko da dođe u familiju i kaže da je žena, sestra, kćer, ko god ''obesila 20 sivozelenih mačaka o verandu'' ti ćeš da odmah kažeš ''da, da, u pravu ste komšija''.

Stvarno ću svašta da pročitam na forumu!

Dalje, dete moraš da paziš sve vreme. Ne možeš tek tako petogodišnjaka da luta i igra se s drugom decom. Roditeljski nadzor je obavezan. Ako otac želi da nekoga kazni, neka prvo kažnjava malo i sebe jer ne vodi računa o tome gde ostavlja petogodišnjaka, nego sve stvari rešava k'o na Divljem Zapadu.

''Neće ništa, deca su dobra'' - Kako da ne!
''Ljudi su fini'' - Kako da ne!

Oči na svoje dete. Ti si dužan za njegovo zdravlje do 18. godine po zakonu. Ti sa njim ideš kod lekara. Ti ga odgajaš. Neće tuđe dete da ti odgaja sina ili kćer!

Po tvojoj logici to što nas je USA bombardovala 1999. godine sada znači da treba da bacimo nuklearnu u Arizonu.

Nemaš pravo nikome da ugrožavaš život, ni po kojoj osnovi. Ali imaš pravo da tužiš i imaš pravo da se boriš za sebe na civilizovanom nivou.

Nemaš pojma šta pišeš. Pucanj u nogu može da dovede do nepovratne štete ukoliko se pogodi krvi sudovi ili neki drugi deo koji može dovesti do nekontrolisanog krvarenja. Gubitak krvi prouzrokuje smrt i redom organi otkazuju. Možeš u tom slučaju vrlo lako da odgovaraš za pokušaj ubistva. nisu ljudi automobili pa da im pucaš u ''točkove'' jer je to nešto manje opasnije po život.
O potencijalnim komplikacijama, infekcijama, otrovu, olovu itd i da ne počinjem. Pucanj u nogu opšte nije ''kulturna kazna''. To možda samo u filmovima.

Ljudi su kulturno ponudili da popiju sok, da vide o čemu se radi. Neko sanja da mu je sin jedanaestogodišnjak nekakakv silovatelj dece. Tebi neko da dođe u familiju i kaže da je žena, sestra, kćer, ko god ''obesila 20 sivozelenih mačaka o verandu'' ti ćeš da odmah kažeš ''da, da, u pravu ste komšija''.

Dalje, dete moraš da paziš sve vreme. Ne možeš tek tako petogodišnjaka da luta i igra se s drugom decom. Roditeljski nadzor je obavezan. Ako otac želi da nekoga kazni, neka prvo kažnjava malo i sebe jer ne vodi računa o tome gde ostavlja petogodišnjaka, nego sve stvari rešava k'o na Divljem Zapadu.

Oči na svoje dete. Ti si dužan za njegovo zdravlje do 18. godine po zakonu. Ti sa njim ideš kod lekara. Ti ga odgajaš. Neće tuđe dete da ti odgaja sina ili kćer!

Po tvojoj logici to što nas je USA bombardovala 1999. godine sada znači da treba da bacimo nuklearnu u Arizonu.

Nemaš pravo nikome da ugrožavaš život, ni po kojoj osnovi. Ali imaš pravo da tužiš i imaš pravo da se boriš za sebe na civilizovanom nivou.
Тако је.

Mozete da pricate sta god hocete,da je to bilo ne daj Boze moje dete,ne bi se tako zavrsilo (mada ne mogu da kazem,ja sam sina drzao na oku do skole,dok nije malo ojacao).
Ne pitaj me kako,ali znam da je pucanj u nogu,pogotovo u koleno nekad gori od pucnja u glavu,ali to nije sad bitno.Bitno je da se covek vadi da mu je ponudio sok,a sprdao se i zena se smejala kad je cula za sve,nisu seli da ozbiljno razgovaraju o tom ne bas malom problemu.Ponavljam,ja da sam bio,ne bi niko pretekao,veruj mi,pa makar me osudili na 200god. robije.
Prelako se ljudi odnose prema deci nasilnicima, svako od nas je imao neke takve u generaciji dok smo odrastali,i amlo ih je izraslo u normalne ljude.
A kad je takvih dobar procenat u generacijama kao sto je slucaj sada,razmislite sta ce nas ocekivati kad odrastu i pocnu da ozbiljnije i jace izbacuju svoje psihoze.Necemo smeti da izadjemo na ulicu bez pancira ili policijske pratnje,jbt.

Mozete da pricate sta god hocete,da je to bilo ne daj Boze moje dete,ne bi se tako zavrsilo (mada ne mogu da kazem,ja sam sina drzao na oku do skole,dok nije malo ojacao).
Ne pitaj me kako,ali znam da je pucanj u nogu,pogotovo u koleno nekad gori od pucnja u glavu,ali to nije sad bitno.Bitno je da se covek vadi da mu je ponudio sok,a sprdao se i zena se smejala kad je cula za sve,nisu seli da ozbiljno razgovaraju o tom ne bas malom problemu.Ponavljam,ja da sam bio,ne bi niko pretekao,veruj mi,pa makar me osudili na 200god. robije.
Prelako se ljudi odnose prema deci nasilnicima, svako od nas je imao neke takve u generaciji dok smo odrastali,i amlo ih je izraslo u normalne ljude.
A kad je takvih dobar procenat u generacijama kao sto je slucaj sada,razmislite sta ce nas ocekivati kad odrastu i pocnu da ozbiljnije i jace izbacuju svoje psihoze.Necemo smeti da izadjemo na ulicu bez pancira ili policijske pratnje,jbt.

Potpuno se slažem sa svim što si napisao. Dečak koji je tad silovan je imao povrede anusa, što je utvrdjeno lekarskim pregledom. Da je to moj sin ubio bih i njih i malog silovatelja.

zbog takvih kao sto si ti ovi prolaze nekaznjeno....dok se "civilizovano" izboris da zlikovac dobije kaznu koja je ionako minorna, prodje voz.

bolesnicima i siledzijama sve shodno.

zbog takvih kao sto si ti ovi prolaze nekaznjeno....dok se "civilizovano" izboris da zlikovac dobije kaznu koja je ionako minorna, prodje voz.

bolesnicima i siledzijama sve shodno.

Silovanja se dešavaju svakodnevno, a niko od vas se nikada nije niti će se angažovati po tom pitanju dok sedite i gledate farmu, parove, zadrugu i slično po ceo dan.

Svako ko je u stanju da ubije dvoje-troje ljudi u naletu besa ili emocija, da nema kontrolu svojih emocija, je po mom merilu monstrum. Po zakonu čin ubistva s predoumišljajem, i to dve osobe, je srazmeran najvećoj osudi.

Drugo, to nije pravo roditeljstvo da ti ideš okolo i ubijaš sve koji tebi ili tvojoj porodici se zamere. Ne samo što ti kao roditelj treba da budeš dovoljno racionalan i požrtvovan da pomogneš detetu u jednoj od najtežih situacija i psihofizičkih traumi, nego ćeš da završiš u ćuzi ili gore od toga, time još više davajući govna svom detetu da pojede za ostatak života koji će provesti bez oca jer misliš da si mnogo pametan da upotrebiš pištolj ili pušku da ubiješ nedužne ljude u okviru nesporazuma oko nečega što deluje kao težak košmar.

U ovakvim situacijama treba očuvati ne jednu nego pet glava.

Silovanja se dešavaju svakodnevno, a niko od vas se nikada nije niti će se angažovati po tom pitanju dok sedite i gledate farmu, parove, zadrugu i slično po ceo dan.

Svako ko je u stanju da ubije dvoje-troje ljudi u naletu besa ili emocija, da nema kontrolu svojih emocija, je po mom merilu monstrum. Po zakonu čin ubistva s predoumišljajem, i to dve osobe, je srazmeran najvećoj osudi.

Drugo, to nije pravo roditeljstvo da ti ideš okolo i ubijaš sve koji tebi ili tvojoj porodici se zamere. Ne samo što ti kao roditelj treba da budeš dovoljno racionalan i požrtvovan da pomogneš detetu u jednoj od najtežih situacija i psihofizičkih traumi, nego ćeš da završiš u ćuzi ili gore od toga, time još više davajući govna svom detetu da pojede za ostatak života koji će provesti bez oca jer misliš da si mnogo pametan da upotrebiš pištolj ili pušku da ubiješ nedužne ljude u okviru nesporazuma oko nečega što deluje kao težak košmar.

U ovakvim situacijama treba očuvati ne jednu nego pet glava.
ako bi ti mogao da zivis sa tim da tvoje dete prolazi kroz traume dok se njihovo dete veseli i smeje, ti si onda jedan tepih za gazenje. i dete ce ti biti takvo. ako cu ja da patim jer moje dete nije NISTA krivo, i oni zasluzuju da pate duplo vise jer je njihovo dete krivo.

Ja sam ne jednom ovde na forumu govorio da je jedina pravedna kazna za silovanje kastracija i da ga posle toga daju zrtvi ili porodici zrtve da mu presude ili kazne.
Za takve stvari koje su protiv bilo kakve civilizacijske norme,i kazna treba da bude takva.
U takvim situacijama ne postoji bukvalno bilo šta što ti može nadoknaditi takvu vrstu bola.
Da,to se slazem,ali ako odes da to nekako resis,a neko ti se smeje u facu...Izvini ali takav covek je sve osim ne covek,ako ocuti bez reakcije.

https://s17.****************/images/190622/lsako3u5.jpg

Kad su mi deca u pitanju ne priznajem nikakav sud i kulturu sem svog suda !
A to je reciprocitet , sad nad osobom koja je to uradila ili roditeljima koji su ga tako vaspitali , odlučujem opet ja !!!!!!!
Ovo sta pise na slici je pravilno.I govori o samim roditeljima.
citiram:Zaboravite moderan izgovor 'moje dete je hiperaktivno'. Tvoje dete je samo jedan mali nevaspitani seeronja.

Back