UHAPŠEN ZORAN ĐAJIĆ! Pretio predsedniku Srbije, lisice mu stavljene nakon što je viđen na blokadi RTS

Šta je to hipokrizija? To ti je, sine, kad mama i tata kenyayu svakodnevno o Zapadu kao represivnom društvu, a otvoreno priželjkuju iste ili gore fašističke metode represije i kažnjavanja i u Srbiji, kad njima to odgovara, dok istovremeno optužuju za fašizam svoje protivnike zbog nekih uslovno rečeno normalnijih postupaka.

Jedva čekam da vidim ishod svega ovoga.
Šta je to hipokrizija? To ti je sine kad mama, tata te tvoji stariji bata i seka na faksu pričaju s ushićenjem o demokratskom zapadu, carstvu ljudskih prava i sloboda te gnusnoj diktaturi u Srbiji a onda kmeče mesecima zbog 3 sekunde nečeg nevidljivog, što niko ne zna šta je, prilikom njihovih blokada , dok na tom demokratskom zapadu prilikom demonstracija i blokada policija lomi kosti pendrecima, guši suzavcem , pušta policijske pse na ljude , trenira disciplinu pendrek u testise te hapsi na hiljade demonstranata.
Uprkos svega toga sine moj, oni i dalje smatraju zapad carstvom ljudskih sloboda a Srbiju diktaturom.
Kako tu zbrku u mozgu nazvati?

Šta je to hipokrizija? To ti je sine kad mama, tata te tvoji stariji bata i seka na faksu pričaju s ushićenjem o demokratskom zapadu, carstvu ljudskih prava i sloboda te gnusnoj diktaturi u Srbiji a onda kmeče mesecima zbog 3 sekunde nečeg nevidljivog, što niko ne zna šta je, prilikom njihovih blokada , dok na tom demokratskom zapadu prilikom demonstracija i blokada policija lomi kosti pendrecima, guši suzavcem , pušta policijske pse na ljude , trenira disciplinu pendrek u testise te hapsi na hiljade demonstranata.
Uprkos svega toga sine moj, oni i dalje smatraju zapad carstvom ljudskih sloboda a Srbiju diktaturom.
Iskrivljena percepcija.

Ko me tera da gledam šta pišu ignorisani...

Postoji li savršena zemlja sa savršeno uređenim svim aspektima društva? Znamo da ne postoji. Postoje li one bolje uređene od onih ne tako dobro uređenih? Postoje. Postoje li državnici koji zloupotrebljavaju svoja zakonska ovlašćenja, čak i u onim bolje uređenim zemljama? Postoje.

Rekao sam sasvim dovoljno.

Ko me tera da gledam šta pišu ignorisani...
Nije prvi put.
Pa dobro čoveče imaš li neki princip, ako si rekao da ćeš da me ignorišeš, pa ignoriši me, na šta ovo bre liči?😁

Postoji li savršena zemlja sa savršeno uređenim svim aspektima društva? Znamo da ne postoji. Postoje li one bolje uređene od onih ne tako dobro uređenih? Postoje. Postoje li državnici koji zloupotrebljavaju svoja zakonska ovlašćenja, čak i u onim bolje uređenim zemljama? Postoje.

Rekao sam sasvim dovoljno.

Šta tačno znači uredjena zemlja? Evo da ti navedem jednu. Ekonomija - odlična, puna zaposlenost. Primanja dobra i redovna. Kriminal, jako nizak. Ulice čiste i bezbedne. Zakoni se ispunjavaju a prekršioci istih brzo kažnjavaju. Postoji bolesnička državna kasa za one koji su bolesni.
Znači uredjena zemlja? Nemačka 1936-e?
Sad što su neke slali u konclogore i ubijali te svaki pokušaj demonstracija rešavali po kratkom postupku, i sam ti reče, ne postoji savršena zemlja, uredjeni su.
Valjda je glavni faktor " uredjenosti" odnos prema životima i dobrima ljudi, unutar države i van države te odnos prema izražavanju sopstvenog mišljenja, ljudska sloboda a glavne države zapada, Amerika i Engleska su sve samo ne uredjene.

To ti se zove serendanje.

Da se nešto nalik vučićevim vladama od 2012 pa do danas formiralo na zapadu, ne bi potrajalo mesec dana. Već nakon prve afere (Asomakum) vlada bi pala i nekoliko kriminalaca bi završilo u zatvoru. Da ne pišem dalje. To je ta razlika.

Da se nešto nalik vučićevim vladama od 2012 pa do danas formiralo na zapadu, ne bi potrajalo mesec dana. Već nakon prve afere (Asomakum) vlada bi pala i nekoliko kriminalaca bi završilo u zatvoru. Da ne pišem dalje. To je ta razlika.
Sudski veštak pa samim tim i sud su utvrdili da je potpis bio falsifikovan. Više sreće sledeći put.:whistling:

Zoran Đajić uhapšen je zbog pretnji predsedniku Aleksandru Vučiću!

- Odgovor dezinformeristima: Moj stav je jasan - narod treba da izglasa smrtnu kaznu Vučiću - ne bih da se desi da ga neko kasnije pusti iz ludnice pa da opet krene da okuplja naciste i kriminalce oko sebe. Srbi imaju kratko pamćenje, pa za svaki slučaj - GLOGOV kolac pride! - napisao je on na mreži Iks 10. aprila.

O svemu je tada obavešten dežurni tužilac VJT VTK koji se izjasnio da se u navedenom stiču elementi krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Istog dana, za njim je po nalogu postpajućeg tužioca raspisana policijska potraga.

On je večeras primećen na blokadi RTS, nakon čega je uhapšen u ulici Ilije Garašanina.

Određeno mu je zadržavanje trajanju od 48 sati i sutra će biti izveden pred tužioca.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9643710/uhapsen-zoran-djajic

Pogledajte prilog 1715064

Naravno da ćeš da odgovaraš ako pretiš i pozivaš na nasilje.
Da je na krstarici, dobio bi trajni ban za to :)

Diktatura! Sloboda za Djajica!

Back