Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 19.014
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JelTo je isto. Kao u Titina Brozna vremena.
I kada ce se desiti to sto pises?Nema tu šta :
1) Ako je čovek pričao istinu, sve će zvezde raditi za njega
2) Ako je lagao robijaće
3) ako je pričao istinu ali delimično i laži, ...pomešane laži i istina su laži, jbg
4) ako je pričao laži koje su male, nesuštinske, ne menjaju istinu, dakle samo kozmetičke, istina će biti uz njega
Haha i ukradena licna karta je koristena da se otvori firma na njegovo ime.Sudski veštak pa samim tim i sud su utvrdili da je potpis bio falsifikovan. Više sreće sledeći put.![]()
Da, na krjau krajeva i Tito je imao koncentracioni logor zvan Goli Otok... Sredjena drzavaNije prvi put.
Pa dobro čoveče imaš li neki princip, ako si rekao da ćeš da me ignorišeš, pa ignoriši me, na šta ovo bre liči?
Šta tačno znači uredjena zemlja? Evo da ti navedem jednu. Ekonomija - odlična, puna zaposlenost. Primanja dobra i redovna. Kriminal, jako nizak. Ulice čiste i bezbedne. Zakoni se ispunjavaju a prekršioci istih brzo kažnjavaju. Postoji bolesnička državna kasa za one koji su bolesni.
Znači uredjena zemlja? Nemačka 1936-e?
Sad što su neke slali u konclogore i ubijali te svaki pokušaj demonstracija rešavali po kratkom postupku, i sam ti reče, ne postoji savršena zemlja, uredjeni su.
Valjda je glavni faktor " uredjenosti" odnos prema životima i dobrima ljudi, unutar države i van države te odnos prema izražavanju sopstvenog mišljenja, ljudska sloboda a glavne države zapada, Amerika i Engleska su sve samo ne uredjene.
Ti jesi u logoru i pokusavas da postanes kapo ili si mozda vec uspeo.Ja nisam u logoru,ne znam gde si ti?Ovo što radi opozicija i opozicija u vidu ovih nesretnika što izigravaju maloumne blokadama saobraćaja nije normalno ponašanje.Jel si video kako se to rešilo u Amsterdamu?Bam po glavi i leđima i kraj.
Nemoj to, alergični su na logiku. Za njih je vlast bog i batina, tačka.Haha i ukradena licna karta je koristena da se otvori firma na njegovo ime.
I ta firma mu je godinama uplacivala doprinos...Pa to je sumnjivo cak i najvecim sns-ovcama a tebi je skroz ok![]()
i sada se vi caciji nasladjujete njegovim hapsenjem?- Odgovor dezinformeristima: Moj stav je jasan - narod treba da izglasa smrtnu kaznu Vučiću - ne bih da se desi da ga neko kasnije pusti iz ludnice pa da opet krene da okuplja naciste i kriminalce oko sebe. Srbi imaju kratko pamćenje, pa za svaki slučaj - GLOGOV kolac pride! - napisao je on na mreži Iks 10. aprila.
A sta ce Nogu advokat kad je on valjda advokat po profesiji?Žunić i Nogo imaju loše advokate a Djajić dobrog.
a sta te cudi? pa ima ljudi koji su za smrtnu kaznuCudi me sto je to napisao. Prvo sam mislio hakovan profil.
djaja je moj predsednik, ostale rysim sve