UHAPŠEN ZORAN ĐAJIĆ! Pretio predsedniku Srbije, lisice mu stavljene nakon što je viđen na blokadi RTS

Nema tu šta :

1) Ako je čovek pričao istinu, sve će zvezde raditi za njega
2) Ako je lagao robijaće
3) ako je pričao istinu ali delimično i laži, ...pomešane laži i istina su laži, jbg
4) ako je pričao laži koje su male, nesuštinske, ne menjaju istinu, dakle samo kozmetičke, istina će biti uz njega
I kada ce se desiti to sto pises?

Sudski veštak pa samim tim i sud su utvrdili da je potpis bio falsifikovan. Više sreće sledeći put.:whistling:
Haha i ukradena licna karta je koristena da se otvori firma na njegovo ime.
I ta firma mu je godinama uplacivala doprinos...Pa to je sumnjivo cak i najvecim sns-ovcama a tebi je skroz ok :mazipsa:

Nije prvi put.
Pa dobro čoveče imaš li neki princip, ako si rekao da ćeš da me ignorišeš, pa ignoriši me, na šta ovo bre liči?😁

Šta tačno znači uredjena zemlja? Evo da ti navedem jednu. Ekonomija - odlična, puna zaposlenost. Primanja dobra i redovna. Kriminal, jako nizak. Ulice čiste i bezbedne. Zakoni se ispunjavaju a prekršioci istih brzo kažnjavaju. Postoji bolesnička državna kasa za one koji su bolesni.
Znači uredjena zemlja? Nemačka 1936-e?
Sad što su neke slali u konclogore i ubijali te svaki pokušaj demonstracija rešavali po kratkom postupku, i sam ti reče, ne postoji savršena zemlja, uredjeni su.
Valjda je glavni faktor " uredjenosti" odnos prema životima i dobrima ljudi, unutar države i van države te odnos prema izražavanju sopstvenog mišljenja, ljudska sloboda a glavne države zapada, Amerika i Engleska su sve samo ne uredjene.
Da, na krjau krajeva i Tito je imao koncentracioni logor zvan Goli Otok... Sredjena drzava

Ja nisam u logoru,ne znam gde si ti?Ovo što radi opozicija i opozicija u vidu ovih nesretnika što izigravaju maloumne blokadama saobraćaja nije normalno ponašanje.Jel si video kako se to rešilo u Amsterdamu?Bam po glavi i leđima i kraj.
Ti jesi u logoru i pokusavas da postanes kapo ili si mozda vec uspeo.

1745147585-Beta-fd5qhgr09g-1024x683.jpg
Zoran Đajić, Atmosfera na najveci hriščanski praznik Uskrs, ispred blokirane zgrade RTS-a Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Haha i ukradena licna karta je koristena da se otvori firma na njegovo ime.
I ta firma mu je godinama uplacivala doprinos...Pa to je sumnjivo cak i najvecim sns-ovcama a tebi je skroz ok :mazipsa:
Nemoj to, alergični su na logiku. Za njih je vlast bog i batina, tačka.

- Odgovor dezinformeristima: Moj stav je jasan - narod treba da izglasa smrtnu kaznu Vučiću - ne bih da se desi da ga neko kasnije pusti iz ludnice pa da opet krene da okuplja naciste i kriminalce oko sebe. Srbi imaju kratko pamćenje, pa za svaki slučaj - GLOGOV kolac pride! - napisao je on na mreži Iks 10. aprila.
i sada se vi caciji nasladjujete njegovim hapsenjem?
a bez ovog coveka [prvi zvizdac] ubistvo pod nadstresnicom bi vucicu proslo, PRIDE sto je covek cija je cerka ubijena rekao da se radi o domacem i stranom terorizmu, znaci zarad litijuma su pobijeni, samo sto to njemu nije dozvoljeno bilo da doda

djaja je moj predsednik, ostale rysim sve
bez djaje ne bismo imali pojma o korupuciji sa nadstresniucom, on ako padne, mi smo pukli - mislite o tome, a av i sekta siguirno misle

i jeste heroj, pozdrav tebi sto objavljujes da ga starting sada goni i hapsi, jer ih je raskrinkao

da se razumemo, meni su ovakvi vazniji od nekih stidentsih protesta, jer sta studetni znaju? a obaj covek je znao, i imao hrabrosti da izadje u javnost!

Back