Uhapšen vlasnik Telegrama: Osnivač poznate aplikacije priveden u Francuskoj!

Bjavo, kakav vispren zaključak.

Generalnlo, kominikacijska platforma koju nitko ne može kontrolirati po logici stvari postaje platforma za teroriste, pedofile, dilere drogom, oružjem i ljudima itd.
Znaš zašto?
Zato jer je nitko ne može kontrolirati.
И шта с тим?
Управо сам ти објаснио да је, док је ЦИА могла ”контролирати” све комуникацијске платформе, било исто или још више терориста, педофила, дилера дрогом, оружјем и људима. Тако да контрола комуникацијских платформи није у вези са смањењем тероризма, педофилије, диловања дроге, оружја, трговине људима.
Него је, значи, повезана са чим, Ђуро?

И шта с тим?
Управо сам ти објаснио да је, док је ЦИА могла ”контролирати” све комуникацијске платформе, било исто или још више терориста, педофила, дилера дрогом, оружјем и људима. Тако да контрола комуникацијских платформи није у вези са смањењем тероризма, педофилије, диловања дроге, оружја, трговине људима.
Него је, значи, повезана са чим, Ђуро?
Ma čekaj Nataša, ti mi želiš reći da teroristima treba omogućiti app za komunikaciju koji nitko ne kontrolira, jer je terorizma više ako bi se kontroliralo?
:lol:
Da pogodim, imaš izdvojeno mišljenje o obliku Zemlje.

Ma čekaj Nataša, ti mi želiš reći da teroristima treba omogućiti app za komunikaciju koji nitko ne kontrolira, jer je terorizma više ako bi se kontroliralo?
:lol:
Da pogodim, imaš izdvojeno mišljenje o obliku Zemlje.
Не знам да ли се правиш наиван, или се не правиш :mrgreen: , али ево, ухапсили су оснивача Телеграма, контролисаће ЦИА и Телеграм, и шта ће онда бити, смањиће се тероризам, педофилија, диловање дроге?
А, неће. Па шта ће се смањити?

Не знам да ли се правиш наиван, или се не правиш :mrgreen: , али ево, ухапсили су оснивача Телеграма, контролисаће ЦИА и Телеграм, и шта ће онда бити, смањиће се тероризам, педофилија, диловање дроге?
А, неће. Па шта ће се смањити?
Teroristi neće više koristiti Telegram, to će biti.

Teroristi neće više koristiti Telegram, to će biti.
Па шта с тим, то те питам. Терористи неће користити Телеграм, али ће наставити са својим послом исто као и до сада, и пре Телеграма, и после Телеграма. Што значи да Телеграм и тероризам нису ни у каквој вези. А слободе говора неће бити. И ?

Па шта с тим, то те питам. Терористи неће користити Телеграм, али ће наставити са својим послом исто као и до сада, и пре Телеграма, и после Телеграма. Што значи да Телеграм и тероризам нису ни у каквој вези. А слободе говора неће бити. И ?
Evo, malo će im zakomplicirati.
Zašto države hvataju pošiljke droge? Hoće li to zaustaviti dilere? Neće, samo će im zakomplicirati.

Evo, malo će im zakomplicirati.
Zašto države hvataju pošiljke droge? Hoće li to zaustaviti dilere? Neće, samo će im zakomplicirati.
И сматраш да је укидање слободе говора и доступности информација прихватљива цена да се терористима, педофилима и дилерима дроге ”закомплицира” посао, одосно буде им једнако ”комплициран” као што је био пре Телеграма?

И сматраш да је укидање слободе говора и доступности информација прихватљива цена да се терористима, педофилима и дилерима дроге ”закомплицира” посао, одосно буде им једнако ”комплициран” као што је био пре Телеграма?
Kakvo ukidanje slobode govora, o čemu ti pričaš?
Imaš li slobodu govora na Krsti?

Kakvo ukidanje slobode govora, o čemu ti pričaš?
Imaš li slobodu govora na Krsti?
Немаш. Зато Таба не хапсе :mrgreen:
Али на Телеграму имаш снимке из Газе, Украјине, Русије, Француске, Африке...
То треба спречити, под паролом борбе против тероризма и педофилије.
Па бјаво :lol:

Немаш. Зато Таба не хапсе :mrgreen:
Али на Телеграму имаш снимке из Газе, Украјине, Русије, Француске, Африке...
То треба спречити, под паролом борбе против тероризма и педофилије.
Па бјаво :lol:
A na Twitteru tih snimaka nema?

Dakle, tvoja ideja je da teroristima treba omogućiti kvalitetnu kriptiranu platformu za komunikaciju, jer sloboda govora.
Evo, u pravu si.
Ја причам јасно српски, али можда ти тај језик не разумеш најбоље?
Квалитетна криптована платформа је потребна за слободу говора, а терористима, као што можемо видети у стварном свету, нит помаже, нит одмаже

Ја причам јасно српски, али можда ти тај језик не разумеш најбоље?
Квалитетна криптована платформа је потребна за слободу говора, а терористима, као што можемо видети у стварном свету, нит помаже, нит одмаже
Nije potrebna za slobodu govora.
Potrebna je za kriminalne aktivnosti.

A šta bi ti napisao na Tviteru pa da te krenu hapsiti jer nemaš slobodu govora, daj primjer.
Можда да погледаш наслов теме? Није ухапшен корисник Телеграма који је нешто писао, већ оснивач Телеграма.
А корисника Твитера неће хапсити, већ обрисати, као нпр. бившег америчког председника Трампа. Еј, обришу налог америчком председнику, а нас боранију ће да пусте. Па и мрмоти неће више да увијају чоколаду :mrgreen:

Back