Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.894
Napravili spisak 100 selebritija koji su bili na njegovim zurkama i koga zabole
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Она је требала са природном харизмом да буде оно што је Бјонсе данас у смислу популарности,али ето сметала је а Бјонсе сама рече да је интроверт,повучена а у њено тело уђе дух пре наступа и тај дух се зове Sasha FiercePokojna devojka koja se spominje u ovom tekstu je Aaliyah,
stradala u čudnoj avionskoj nesreći pre 20+ godina...
Nju je maltretirao plus je bila maloletna kad je krenula ta njihova priča.
Lik je jeziv ali decenijama mu gledaju kroz prste.
Da, ona bi bila bolja od Bijonse, zato im je smetala.Она је требала са природном харизмом да буде оно што је Бјонсе данас у смислу популарности,али ето сметала је а Бјонсе сама рече да је интроверт,повучена а у њено тело уђе дух пре наступа и тај дух се зове Sasha Fierceа ту обузетост зна се чиме гледамо на сцени
.
Aaliyah је била у вези са R. Kelly-jem (док је била малолетна) и Damon Dash-om, а не са Пафијем.Pokojna devojka koja se spominje u ovom tekstu je Aaliyah, stradala u čudnoj avionskoj nesreći pre 20+ godina...
Nju je maltretirao plus je bila maloletna kad je krenula ta njihova priča.
Lik je jeziv ali decenijama mu gledaju kroz prste.
Biggie je био после Пака највећи свих времена, па је и он упуцан, непуних 6 месеци после његове смрти.Ja sam bila treći ili četvrti razred, sećam se u nekim novinama (mislim Bravo ili OK!) mali pasus odvojili za tu vest.. Aaliyah bi bila daleko veća zvezda od Beyonce i mnogima je bila trn u oku.. 2 Pac je isto bio velika faca i jako talentovan, oboje su stradali pod skroz čudnim uslovima.
Pac upucan u autu a ona poginula u avionu jer je avion bio preopterećen.
Па очигледно је да је он то и био, али сада претерују и многи желе да ућаре нешто на његов рачун.Ispada da se godinama znalo da je taj Paf Dedi predator i pedofil i guzoljub i svašta nešto ali su odjednom svi nekako šokirani ovim slučajem
Највероватније јер је имала природну харизму и осећај за сцену.Da, ona bi bila bolja od Bijonse, zato im je smetala.
Постоје снимци где се прича да је у авион унесена онесвешћена а сведоци су морали да потпишу како ће ћутати а постоји и ово:Svakakve teorije razvijaju vezano za njenu smrt.