Uhapšen reper Šon "Didi" Kombs

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.555
Reper Šon „Didi“ Kombs uhapšen je u ponedeljak i izjasnio se u utorak da nije kriv po optužbama uključujući trgovinu ljudima i reketiranje i ostaće u pritvoru do suđenja, izazvavši niz oštrih reakcija repera i dugogodišnjeg kritičara 50 Centa i drugih poznatih ličnosti. -hop i R&B zajednice.

Kombs je optužen za reketiranje, seksualnu trgovinu silom, uzrokom ili prinudom i prevoz za bavljenje prostitucijom, a tužioci su naveli da je učestvovao u fizičkom zlostavljanju, prinudi i ometanju pravde kada je organizovao seksualne zabave koje je opisao kao "Freak Offers".

1726784181987.png

50 Cent, čije je pravo ime Kertis Džekson III, objavio je fotografiju sa glumicom Dru Barimor i napisao: „Ovde pravim dobro društvo sa [Berimorom] i nemam 1.000 boca maziva kod kuće“, pozivajući se na istražitelje ' nalazi dok su pretraživali Combsove domove u martu, kada su pripadnici zakona pronašli više od 1.000 boca ulja i maziva za bebe, prema Combsovoj optužnici.

Radio voditelj Charlamagne Tha God rekao je tokom emisije u ponedeljak na „Klubu za doručak“ ako Kombs bude osuđen za reketiranje i trgovinu seksom „da će biti umešani i drugi“ koji će „verovatno otići u zatvor“.

Pevačica Odri O'Dej, koja je otvoreno govorila o Combsu, rekla je u ponedeljak da se oseća „potvrđenom” nakon hapšenja repera, nakon što je na Tviteru rekla da je „izabrala da razgovara sa ljudima koji mogu da pokrenu pravdu na način na koji sam ja to želela da vidim .”

1726784462919.png

Kombsu je u utorak odbijena kaucija i ostaće u saveznom pritvoru do suđenja po tri tačke optužnice, koje predviđaju minimalnu kaznu od 15 godina i maksimalnu kaznu doživotnog zatvora.

Tužioci su optužili Combsa da je učestvovao u „verbalnom, emocionalnom, seksualnom i fizičkom zlostavljanju“ i da je manipulisao ženama da se upuste u „produžene seksualne odnose sa muškarcima komercijalnim seksualnim radnicima“.

Optužbe protiv Kombsa prate višemesečne optužbe koje su žene iznele protiv repera optužujući ga za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje od nekoliko godina unazad.

Optužbe, koje su se uglavnom materijalizovali od kraja prošle godine do ovog leta, demantovali su Combsovi advokati, koji su za Forbs rekli da su neke od tužbi protiv repera bile otimanje novca, „neosnovane“ ili „bolesne“.

Advokati Šona "Didija" Kombsa kažu da će nastaviti da se bore da njihov klijent bude oslobođen iz ozloglašenog Metropoliten pritvorskog centra u Bruklinu, Njujork, gde su boravili i drugi optuženi visokog profila.

„Neću mu dozvoliti da sedi u tom zatvoru dan duže nego što mora“, rekao je advokat odbrane Mark Agnifilo ispred federalne sudnice u Njujorku u sredu.

Njegov tim je želeo da Kombs bude stavljen u kućni pritvor uz kauciju od 50 miliona dolara, ali je njihov zahtev odbijen.

Američki okružni sudija Endrju L. Karter rekao je u sredu da je paket kaucije koji bi hip-hop mogula držao u kućnom pritvoru u njegovoj vili Star Ajlend u Majamiju — uz obezbeđenje i bez pristupa mobilnim telefonima, internetu ili ženama osim njegove porodice — bio nedovoljno da ga pusti na slobodu do suđenja.

Ustanova, u kojoj su bili smešteni zatvorenici, uključujući R. Kelija i saradnicu Džefrija Epštajna Ghislen Maksvel, ima istoriju nasilja i loših uslova.

Reper Šon „Didi“ Kombs uhapšen je u ponedeljak i izjasnio se u utorak da nije kriv po optužbama uključujući trgovinu ljudima i reketiranje i ostaće u pritvoru do suđenja, izazvavši niz oštrih reakcija repera i dugogodišnjeg kritičara 50 Centa i drugih poznatih ličnosti. -hop i R&B zajednice.

Kombs je optužen za reketiranje, seksualnu trgovinu silom, uzrokom ili prinudom i prevoz za bavljenje prostitucijom, a tužioci su naveli da je učestvovao u fizičkom zlostavljanju, prinudi i ometanju pravde kada je organizovao seksualne zabave koje je opisao kao "Freak Offers".

Pogledajte prilog 1612808
Dobro su se setili da ga uhapse...

Objavljeni memoari bivše žene Paf Didija: Maltertirao je, pretio smrću, orgijao, spavao sa poznatim pevačem

Knjiga "Kim‘s Lost Words", zbirka dnevnika Kim Porter, optužuje Šona Didija Kombsa da je napao svoju pokojnu devojku, i snimao eksplicitne video snimke sa tinejdžerskom pop zvezdom te organizovao orgije sa poznatim ličnostima.

Ja sam totalno neupućen u ovu priču, ali me je šokirala ova vest, ovo nije ništa nepoznato izgleda, šuška se godinama?
Pokojna devojka koja se spominje u ovom tekstu je Aaliyah, stradala u čudnoj avionskoj nesreći pre 20+ godina...
Nju je maltretirao plus je bila maloletna kad je krenula ta njihova priča.
Lik je jeziv ali decenijama mu gledaju kroz prste.

Pokojna devojka koja se spominje u ovom tekstu je Aaliyah, stradala u čudnoj avionskoj nesreći pre 20+ godina...
Nju je maltretirao plus je bila maloletna kad je krenula ta njihova priča.
Lik je jeziv ali decenijama mu gledaju kroz prste.
Alija je bila veliki talenat, sećam se njene pogibije.

Čitam da postoje indicije da je on možda umešan i u njenu i u smrt 2Paca? :eek:

Alija je bila veliki talenat, sećam se njene pogibije.

Čitam da postoje indicije da je on možda umešan i u njenu i u smrt 2Paca? :eek:
Ja sam bila treći ili četvrti razred, sećam se u nekim novinama (mislim Bravo ili OK! :mrgreen:) mali pasus odvojili za tu vest.. Aaliyah bi bila daleko veća zvezda od Beyonce i mnogima je bila trn u oku.. 2 Pac je isto bio velika faca i jako talentovan, oboje su stradali pod skroz čudnim uslovima.
Pac upucan u autu a ona poginula u avionu jer je avion bio preopterećen.

Back