Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A, jel' i Šumadinac "dilea" ?

Ne ja sam kombinacija Šumadinca i Moravca Čarapana po roditeljima....i ponosan sam na to, i taj kraj najviše volim....I samo tako mogu da me nazivaju..Nikad me nisu učili da sam neki Srbijanac nego Srbin

I ne želim da me Srbijancem nazivaju ni ljudi iz Bosne, ni iz Hrvatske ni iz Vojvodine.ni iz Crne Gore..mada dopuštam, a svako pod tim pojmom podrazumeva šta mu se ćefne...

I bliži je čovek iz Loznice nekom iz Zvornika, i po akcentu i po mentalitetu, nego nekom iz Kruševca ili Zaječara.....

Ne ja sam kombinacija Šumadinca i Moravca Čarapana po roditeljima....i ponosan sam na to, i taj kraj najviše volim....I samo tako mogu da me nazivaju..Nikad me nisu učili da sam neki Srbijanac nego Srbin

I ne želim da me Srbijancem nazivaju ni ljudi iz Bosne, ni iz Hrvatske ni iz Vojvodine.ni iz Crne Gore..mada dopuštam, a svako pod tim pojmom podrazumeva šta mu se ćefne...

I bliži je čovek iz Loznice nekom iz Zvornika, i po akcentu i po mentalitetu, nego nekom iz Kruševca ili Zaječara.....

Da ali je sto se Srba tice kultura i obrazovanje a Boga mi i standard najbolji bio i bice u vojvodini. A to je zato sto smo mi iz Vojvodine najpametniji. :P

Za obrazovanje i standard, a možda i bonton se slažem....

Kultura u njenom pravom smislu je stvar svakog čoveka ili kraja...Svako je ponosan na svoju...

Šta je najbolje e to je već subjektivno...

Upravo Vojvodina jedina ima pravo da objektivno kaze da je najveceg stepena kulture, obrazovanja, zaposlenosti i standarda uopste. Mada to moze i bolje. Odprilike kako ides od juga ka severu situacija je bolja. Slicno italiji. Gde su Turci duze bili tu je gore.

1. Нисам ''босанчерос'' него 100% Православни Србин из Браничевског Округа.

2.Србија је тренутно таква каква је због извршеног чина актуелне власти и млаке реакције њених грађана, пре свега српске националности.

3.Ако на основу једног поста можеш да процениш да је неко глуп, онда си ти нека велика мудросера.

4.Црногорци, Македонци, Босанци, Србијанци су гране једног - српског стабла.

5.Већ сам разјаснио ко је одакле.

6. Не вређај када те нико није вређао.

Да ли сам био довољно јасан?

Da, jasno si stavio svima do znanja koliko si "pametan".
Ko - kao ti - vređa Srbiju - vređa i mene lično.

Upravo Vojvodina jedina ima pravo da objektivno kaze da je najveceg stepena kulture, obrazovanja, zaposlenosti i standarda uopste. Mada to moze i bolje. Odprilike kako ides od juga ka severu situacija je bolja. Slicno italiji. Gde su Turci duze bili tu je gore.

Kakva kultura, kakvo stepenovanje i ocenjivanje kulture.....opet smarate....

Kad govorite o toj Vojvodini ko da pričate o Parizu, sve Luvr do Luvra niko u njoj....
U Vojvodini ima vrlo malo spomenika neke autentične kulture i civilizacije.....dok ih je ta ''nekulturna'' Turska danas prepuna

Poslednja izmena:
Spomenici? Pricamo o civilizacionom stepenu razvoja drustvenog okruzenja.

Ja govorim o kulturi i civilizaciji, a spomenici, usmeni, pisani, materijalni su svedoci toga.....kao i ono što se danas dešava....

U Vojvodini postoji najviše nasleđa srednjoevropske kulture, a ti to zoveš ''stepen društvenog razvoja'' kao da mi ostali živimo još uvek u feudalizmu ili rodovskoj zajednici....

KI-otvor-Draza%20Mihailovic%20530.jpg
Rado.jpg

Ima slicnosti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back