Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Твоја је приватна ствар што ти не разумеш ни Стари а ни Нови завет па мислиш да су хришћани идиЈоти и крембили... и такође је твоја приватна ствар што ти нити разумеш нити познајеш КЛЕТВУ нарочито народну... ја ти нисам крив, или се образуј или престани да лупеташ.

Dobro, moracu da se potrudim da razumem i naucim da kunem tudju decu, onako da im hriscanski zabiberim.

Твоја је приватна ствар што ти не разумеш ни Стари а ни Нови завет па мислиш да су хришћани идиЈоти и крембили... и такође је твоја приватна ствар што ти нити разумеш нити познајеш КЛЕТВУ нарочито народну... ја ти нисам крив, или се образуј или престани да лупеташ.

Eh, ko mu kaže...........................:dash:

a možda je trebalo sedeti i pustiti orića da kolje srbe oko srebrenice?!! napad na srebrenicu je isporvociran orićevim napadima na srbe, kada je ubijen i moj kum, pop! i kako vas nije sramota da likujete nad hapšenjem još jednog Srbina dok se haradinaj, čeku, orić i ostali slobodno šetaju na slobodi! zašto protiv tuđmana i alije nije podignuta optužnica? možda onoliki pobijeni i prognani srbi nisu žrtve?

vidis to ove demokratske NELJUDE ne zanima. ne zanima ih sto su oric i ostala mudzahedinska stoka pobili 3.500 srba pre toga. Ne zanima ih tvoj kum, pop kojeg su isto ubile oriceve koljacke formacije. Njima je samo do sopstvene guzice, i u tu svrhu oni bi izrucili i patrijarha Pavla u Hag. A to sto je taj Hag oslobodio Orica i Haradinaja, a osudjuje Srbe koji nisu imali nikakvu vlast kao sto je Momcilo Krajisnik na 27 godina robije to njih ne zanima.

DABOGDA IH RAZGUBALO SRPSKO MLEKO KOJE IH JE ZADOJILO I DABOGDA SVE PARE POTROSILI DECI NA LEKOVE :thumbdown:

vidis to ove demokratske NELJUDE ne zanima. ne zanima ih sto su oric i ostala mudzahedinska stoka pobili 3.500 srba pre toga. Ne zanima ih tvoj kum, pop kojeg su isto ubile oriceve koljacke formacije. Njima je samo do sopstvene guzice, i u tu svrhu oni bi izrucili i patrijarha Pavla u Hag. A to sto je taj Hag oslobodio Orica i Haradinaja, a osudjuje Srbe koji nisu imali nikakvu vlast kao sto je Momcilo Krajisnik na 27 godina robije to njih ne zanima.

DABOGDA IH RAZGUBALO SRPSKO MLEKO KOJE IH JE ZADOJILO I DABOGDA SVE PARE POTROSILI DECI NA LEKOVE :thumbdown:

A znači ti si jedan od opcija na Idi Dadovoj anketi naj pacijenata.....................E da sam znao da si to ti glasao bih za tebe.................:rotf::rotf::rotf:

Vid ga zaprepastenog.
Pa sta s` ti pozaboravio da srbijanci vec vekovima trguju za dzabaka glavama ljudi.
Koliko kosta glava Crnogdjordja i sta je za nju dobio onaj nepismeni knjaz sa prishtom na obrazu.
Ili sta su srbijanci dobili kada su iskasapili kralja i kraljici i pobacali ih kerovima na beogradskoj kaldrmi.
Ili koji ste quraz dobili kada ste prodali Predsedniuka drzave za dzabaka.
Ili koji quraz cete sada dobiti za Karadzica,ma necete dobiti ni quraz.

pa demokratska omiljena nagrada je taj ******.... izdaju srbe za dzabe..

al stici ce ih kletva cara lazara a ako oni ne plate glavom platice im deca...

"Onda sam Davidu, tj. Radovanu Karadzicu rekao: znate sta, ja sam bio u Amsterdamu, pa sam posle pet dana otisao u Hag, a onda sam otisao i u Sheve-ningen da vidim kako je haskim zarobljenicima. I ja sam mu onda rekao: vi kad odete u Sheve-ningen to su kockarnice, to su hoteli, to je gomila kafica na plazi, ne znajuci ko je on. Ja sam mu rek'o: Davide vi u Sheve-ningen jednostavno morate da odete, to je fantasticno mesto koje bi trebalo da vidite."
:hahaha::hahaha::rotf::rotf:
:klap:

a ko ce da glumi izdajnika sljama ljudskog i smece srpsko - borisa tadica-francetica?

Видиш да се ућутао "к'о дете на ноши" - нигде га нема... а о малом Дачићу да и не говорим - ја мислим да су они дефинитивно у тоталној параноји, мислим да се плаше и сопствене сенке... а поготово ако се потсетим да је неколико дана пре хапшења Караџића Дачић добио претњу телефоном...хехехе...

Da stoke ljudske i sljamovi srpski na celu sa Tadicem nisu izrucili Karadzica do kraja godine haski tribunal bi bio zatvoren i on bi bio miran do kraja zivota.

Al stoci je u krvi izdaja , prodaja al stici ce ih kazna za to na ovom ili onom svetu....

Izvor lista navodi da je u razgovoru sa istražnim sudijom rekao: "Eh, žao mi je samo što nisam izdržao do kraja godine. Haški tribunal bi do tada bio zatvoren i bio bih miran do kraja života".

Poslednja izmena:
Видиш да се ућутао "к'о дете на ноши" - нигде га нема... а о малом Дачићу да и не говорим - ја мислим да су они дефинитивно у тоталној параноји, мислим да се плаше и сопствене сенке... а поготово ако се потсетим да је неколико дана пре хапшења Караџића Дачић добио претњу телефоном...хехехе...

Radujes se pretnjama? To uradio isti neki debil kao i oni sto se skupili na Trgu.Trenerke, bele carapice, majice uvucene u trenerke, jedna obrva, pogled iz malog mozga...takvi su tvoji patrijoti.

nakon ove izdaje sigurne su samo 2 stvari

RADOVAN KARADZIC JE SEBI OSIGURAO BESMRTNOST I STATUS HEROJA DOK JE SVETA I VEKA

BORIS TADIC JE SEBI OSIGURAO ZIG IZDAJNIKA ZA SVA VREMENA

ZATO ZIVEO SRPSKI WILLIAM WALLACE - RADOVAN KARADZIC! KAO STO SU NJEGA IZRUCILI NEKI SKOTSKI IZDAJNICI ENGLEZIMA TAKO SU I RADOVANA KARADZICA IZRUCILI SRPSKI IZDAJNICI AMERIKANCIMA

braveheart.jpg

karadzic11%20(1).JPG

ZIVEO SRPSKI WILLIAM WALLACE RADOVAN KARADZIC!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back