Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Занимљиво је како се,ви,гласачи ДС-а и сателитских партија,радујете Радовановом изручењу,само ради свог интереса,за који се надате да ће бити остварен,иако се он заснива на обећањима оних који су овај народ убијали и који му отимају земљу и уништавају верско и културно наслеђе.
Радујете се слању нашег човека у казамат који је ослободио Харадинаја,Орића и још неке хрватске генерале.Радујете се изручењу тог човека "суду" за који је,после ослобађања Харадинаја,и сам сероња Тадић рекао да је одлука срамна,што вам ваљда нешто значи кад то чујете од људи за које гајите култ личности,као што је Тадић.

Знате да је суд неправедан и да је политички инструмент,али се радујете,јер сте спремни да жртвујете сваког појединца,Србина,само да бисте испунили услове за своје егоистичке циљеве.

Уосталом,шта је за вас један човек у поређењу са много већом жртвом као што су радници у "Застави" или са свим жртвама транзиције(уствари жртвама ДС-ове поданичке евроатлантске политике) од 2000-те на овамо?

pa to ti govori da u demokrate pre svega u osnovi i u dusi , zli losi ljudi, po kojima cilj opravdava sredstvo i koji su spremni zrtvovati svakoga pa makar im bio i rod najrodjeniji samo da njima bude lepo...

to su sve odlike losih i pokvarenih ljudi.... da svoju srecu grade na tudjim nesrecama....

castan i posten covek, ma koje nacije bio nikada nece pristati na tako nesto....q

1161451564593.jpg

:rumenko: kako ste romanticni....

Piše se sa mnom, odvojeno. Nepismeni "Srbine", i nadripatrioto, koji uopšte i priznaješ nekakav "hrvatski" jezik. Eto, opet se lepo, po ko zna koji put, vidi šta si ti zapravo, antisrbine.

ajde bre na spavanje izdajnice....

i nick da promenis u bula, turkinja, balijka i da prestanes da koristis ime moje zemljakinje milunke savic u tvoje tursko-ustaske svrhe...

@*Ljudmila*

Mlada damo, bi li bili toliko ljubazni da pokrijete svoje izuzetno privlachne noge, poshto dekoncentrishete mladog gospodina i cenjenog mi kolegu Vuka, jerbo one na njegove misli utichu kao mutilica na shlag? Hvala unapred.

@Zvezdica

Nemoj tako formulisati rechenicu, crna zheno...

Sramezhljiv sam... :rumenko:

ajde bre na spavanje izdajnice....
Ma, evo, sve trčim. :roll:
i nick da promenis u bula, turkinja, balijka i da prestanes da koristis ime moje zemljakinje milunke savic u tvoje tursko-ustaske svrhe...
Ti ćeš da mi pričaš nešto o srpstvu i Srbima, izdajniče raspukli. Milunka Savić nije tvoja zemljakinja, najveća je sramota kad je ti uzmeš usta, takve kao ti, nadrisrbe, ona je tamanila.

Apropo aktuelne rasprave o pravopisu, koliko mi je poznato, toliko chesto se u knjizhevnim delima pochelo pojavljivati to "samnom" da je postalo maltene opshte prihvacena gramatichka greshka.
Moguce da su je i ozvanichili, uvrstivshi je u pravilno pisanje...

@Zvezdica

Pa to :

"Iju!
2urb5u9-1.gif
Kolika Vam je machorchina...
2urb5u9-1.gif
"

Vec sam porumeneo... :rumenko:

A ti znaš da su tuđe. Žao mi je što ti kvarim koncepciju, ima ovde par osoba koje me lično znaju ili su me znale pa proveri ;) ;) Nisam ja valjda kriva što si iskompleksirana ili još gore, što ne umeš da postaviš avatar i sliku. :lol:

Bolje da ti ne pricam sta ljudi koji me znaju kazu o meni, jer ces da se rastuzis.:cry:
Ali, ne zelim da zloupotrebljavam svoju sliku, a jos manje telo, ovde, gde smo se svi okupili oko odredjenih tema, a ne na "izvolte" i razgledanje!
A ti, ako nisi primetila, jedina imas sliku, zapitaj se zasto svi ljudi imaju avatare bez slika?
To ce ti mnogo reci o sebi.
Intima je sastavni deo foruma.
A sad me izvini, umorna sam da raspravljam s tobom...

Bolje da ti ne pricam sta ljudi koji me znaju kazu o meni, jer ces da se rastuzis.:cry:
Ali, ne zelim da zloupotrebljavam svoju sliku, a jos manje telo, ovde, gde smo se svi okupili oko odredjenih tema, a ne na "izvolte" i razgledanje!
A ti, ako nisi primetila, jedina imas sliku, zapitaj se zasto svi ljudi imaju avatare bez slika?
To ce ti mnogo reci o sebi.
Intima je sastavni deo foruma.
A sad me izvini, umorna sam da raspravljam s tobom...

Nisi umorna nego nemaš argumente. Isto kao što ti ne kačiš sliku ja je eto kačim na izvol'te i ne vidim šta to tebi ima da smeta. Nisam se okupila samo ovde da tupim o politici već idem i na druge forume. Ali napredujemo, barem sam ti pobila argument da ovde kačim ko zna čije slike, više to ne spominješ. Idi spavaj, možda se ujutru probudiš malo pametnija ... a i pritisak će spasti do tada. :D

Pravac na Filoloski...sve ce da ti objasne

Pa tamo i tvrde da je odvojeno. Ako je sad neka nova moda pravopisna zavladala, volela bih da znam. U moje vreme, pisalo se "sa mnom", a predlog se sa zamenicom pisao zajedno smao kada je zamenica gubila svoje pravo znacenje: zato, potom... U ostalim slucajevima, naravno da se pise odvojeno, osim ako nije neka nova moda zavladala.

PS-Izvinjavam se i za macorcinu... Prosto mi je izletelo sto se kaze.:rumenko:

Poslednja izmena:
Pa tamo i tvrde da je odvojeno. Ako je sad neka nova moda pravopisna zavladala, volela bih da znam. U moje vreme, pisalo se "sa mnom", a predlog se sa zamenicom pisao zajedno smao kada je zamenica gubila svoje pravo znacenje: zato, potom... U ostalim slucajevima, naravno da se pise odvojeno, osim ako nije neka nova moda zavladala.

Odvojeno se piše, 200%. Ne daj da te pokolebaju :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back