Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
A i ti ne lupetaj.ne moze ali SAMNOM se definitivno pise tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i ti ne lupetaj.ne moze ali SAMNOM se definitivno pise tako
zanimljivo...hm...ja sam na Vracaru...sta se desilo?
Pa bila pucnjava neka....
Aj na kafu![]()
A i ti ne lupetaj.
valjda
aj na pice...
a ona neka bira sta ce![]()
Ili kucaj na Google-u.
samnom - 622.000 rezultata
sa mnom - 2.200.000 rezultata
Ako ovo nije dovoljno budim tatu da ga pitam.
Pa bila pucnjava neka....
Aj na kafu![]()
hvala na pozivu,ali odoh sad u krpe...
Slusaj...ne pricam napamet...ali istina je da moze i jedno i drugo...novoprihvaceno je samnom...i meni je delovalo besmisleno, ali je tako
Cuti ti tu. Kad ja kazem kafa, mislim "kafa"!![]()
Ti bez Gugla nista ne bi znala, izgleda...
Naklon. Lepo spavajte![]()
p.s. @Ademe, je l vidis kako se to radi, stil![]()
Занимљиво је како се,ви,гласачи ДС-а и сателитских партија,радујете Радовановом изручењу,само ради свог интереса,за који се надате да ће бити остварен,иако се он заснива на обећањима оних који су овај народ убијали и који му отимају земљу и уништавају верско и културно наслеђе.
Радујете се слању нашег човека у казамат који је ослободио Харадинаја,Орића и још неке хрватске генерале.Радујете се изручењу тог човека "суду" за који је,после ослобађања Харадинаја,и сам сероња Тадић рекао да је одлука срамна,што вам ваљда нешто значи кад то чујете од људи за које гајите култ личности,као што је Тадић.
Знате да је суд неправедан и да је политички инструмент,али се радујете,јер сте спремни да жртвујете сваког појединца,Србина,само да бисте испунили услове за своје егоистичке циљеве.
Уосталом,шта је за вас један човек у поређењу са много већом жртвом као што су радници у "Застави" или са свим жртвама транзиције(уствари жртвама ДС-ове поданичке евроатлантске политике) од 2000-те на овамо?
stil????
a rezultat korpa![]()
Sreća pa me ne krasi tvoja lepota i pamet![]()
Kad ga prihvate u SANU moći će, do tada je obična glupost tako pisati.![]()
Ali dostojanstveno, ne kao ti pa da se naljuti dama![]()