Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednom se dogodilo necu reci gde
pozvao me kum na docek,nove godine
najbolje kafice obisli smo sve
proveli vece sa 4 crnkinje
sledecg dana ostali za 2
otisli na turnir 4 skakaonice
na jednoj je mestu sao \vej
gledao majstora na skijama lepo
odjednom bez najave evo ga on
leti visoko sa aktiviranom bombom
iz vazduha hitro baca bombu na masu
skace na cilj pa na skijama po gasu
padaju ljudi krvavi po snegu
tajnstveni letac pred murijom u begu
poter ga sledi u krug oko sume
naredjuju da stane,a on ne razume
pa baca i dalje bombe iza sebe
smeje se i vice na srbe ko vas ****
OVA IM JE FACA BILA JAKO BITNA
U VESTIMA CUJEM POSLE TO JE BIO DICMLA

Dzickara i Dicmla,niko ne moze im nista

Sledeceg leta iso sam na rejv
ugostio mi stari ortak
saru sam ludu nasarao na nosu
satirane papricice nabio u kosu
trco sam kroz gomilu kao krtica
po devojkama skakala je moja trtica
strogo i vlazno i luda muzika
i jedno sesksi mace uzo da guzim ga
a onda kamion sto bese pored nas
stade sve da gazi jer vozac dade gas
kuda vozi dasa vise nije gledao
pirsovano meso posta mleveno
vojska je brzo blokirala grad
drajvera ludog da odvede u HAG
progonila ga danima,ali slaba vajda
za njega su smesni i fantom i paja
jer to je DZICKARA BATO
najveca zverka koju juri nato
covek na \on slavi nejgov narod
i boli ga uvo sto ga juri zakon

dzickara i dicmla niko ne moze im nista

Haski tribunal,Srbima stalno zatvori pute
Haski tribunal jer mi smo najgori

sekta

Najpametniji policajac
Nakon skoka preko IQ praga 148 i učlanjenja u Mensu, jedan policajac iz Crne Gore imao je problema kako da objasni nadređenima da Mensa nije sekta i da on nije sektaš, već osoba natprosečne inteligencije. Pošto su vremenom stvari došle na svoje mesto, dobio je unapređenje i brojne ponude za saradnju s raznih strana – ovako je plasirana ekskluzivna informacija o policajcu geniju koja je prošle godine zabavljala čitaoce brojnih listova u našoj zemlji.
Marko Lakić, policajac dežurne službe iz Danilovgrada, danas živi u Podgorici i nije član sekte, nego Mense.
– Kako su mi u školi uvek išle prirodne nauke, pre svega matematika, hemija i fizika, odlučio sam se na Mensin test – objašnjava Marko novinaru Evrope.
– Nisu istinite priče da su ljudi iz policije mislili da sam se učlanio u sektu, to je više bila šala – priča naš sagovornik i dodaje da nije dobio nikakvo unapređenje kako su neki mediji objavili.
– Bilo je nekoliko ozbiljnih ponuda iz zemlje i inostranstva, ali sam odbio – priznaje Marko koji je ovih dana uzeo neplaćene slobodne dane jer završava studije računarstva i informativne tehnologije, a svoju budućnost vezuje za MUP gde planira da radi.

Izvor: http://www.mensa.org.yu/sr/pocetna/o_mensi/press/2006/

Definitivno, mora da se da prava analiza za našu policiju i tajne službe.

Pošto je analiza dosta složena i komplikovana i previše bi mi vremena oduzela, dajem samo skraćeni zaključak.

Pošto su to sve složni i jaki "mladi" momci puni sirove snage, treba ih iskoristiti da jedan dan guraju voz na relaciji Beograd-Niš, drugi Beograd-Subotica a treći Beograd-Užice i tako sve u krug.....
Ušteda novca u potrošnji struje biće velika kao i njihovo proširivanje znanja iz zemljoopisa.

Ја мислим да је ово све урађено у договору са влашћу и Хагом. Нагодили су се они. Замислите, баш на дан кад су га ухапсили, он је носио лап-топ и 55 "дискета":mrgreen: на којима су се налазили кључни подаци за његову одбрану. Ја лично мислим да он има договор са властима у Србији и са Хагом

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back