S1MCRO
Elita
- Poruka
- 23.826
Mrzi me da ga slušam 80min. Šta je rekao tačno?
Ne znam ni ja ali mi je zabavno kako pokušava da digne galamu a realno niko ne obraća pažnju na njega. Čak se i nazvao ''srpski Donald Tramp''. Haos.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzi me da ga slušam 80min. Šta je rekao tačno?
Nije baš da niko ne obraća pažnju. Pre par meseci je uhapšen i reklo bi se da se nije dobro proveo.Ne znam ni ja ali mi je zabavno kako pokušava da digne galamu a realno niko ne obraća pažnju na njega. Čak se i nazvao ''srpski Donald Tramp''. Haos.
On ce to sve lepo da izmeri i presudi i stvara se savrseno srpsko drustvo
... a on da bude sudija![]()
Сандуловић не може да буде судија јер је џукела!
... a on da bude sudija![]()
a zasto se ovaj nije javio kad nestade u dunavu cvijanPogledajte prilog 883683
Sandulović: Ne verujem da je Cvijan mrtav
Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović izjavio je danas da nije siguran u informaciju da je advokat Vladimir Cvijan početkom 2018. godine nađen mrtav.
![]()
Piše: Beta16. marta 2021. 16.03 Izmenjeno: 17.16
Sandulović, koji je sa Cvijanom godinama bio blizak prijatelj i saradnik, rekao je agenciji Beta da bi se mnogi ljudi iz prošle i sadašnje vlasti radovali Cvijanovoj smrti, ali da bi isto tako i samom Cvijanu odgovaralo da bude tajno proglašen mrtvim.
„Ne verujem u Cvijanovu smrt sve dok Institut za sudsku medicinu i Tužilaštvo zvanično ne saopšte gde je bilo nađeno Cvijanovo telo i šta je uzrok smrti“, rekao je Sandulović.
E jедино ако ћу ја да ти препричавамŠta kaže Sandule, neću da gubim vreme da ga gledam?