Ухапшен Никола Сандуловић

20201105_172834.jpg

Sandulovica podrzavam u svemu osim u jakim vezama sa UK i USA, tj. NATO-om. Sto se mene tice on je tradicionalista i suverenista i kao takav se visoko kotira kod mene.

Bilo bi jako dobro da se napravi blok antiglobalista/suverenista jer svi imaju prakticno istu retoriku tj. iste ciljeve - znaci Dveri, DJB, Rep. stranka, silni pokreti koji su nastali - Ustavobranioci, Pokreti Svetlo, Vanja Elez, Jovana Stojkovic, Cicarevic, Nogo, Narodne patrole, Beogradski front i mnogi drugi koji su se usmerili u pojedine pravce a zapravo imaju potpuno iste ciljeve i apsolutno istog neprijatelja. Tu ima jos mnogo vrlo pristojnog sveta koji ima sta da kaze tako da bi taj blok, po meni, bio stvarno snazna protivteza i zapravo jedina PRAVA opozicija, PROGRAMSKA OPOZICIJA da je tako nazovem, u odnosu na "gradjansku" opoziciju koja Vucicu zamera verovatno jedino dve stvari - sto jos nije priznao nezavisnost Kosova i sto ONI nisu na vlasti nego on. Sve drugo im je prakticno isto jer je Vucic ukrao njihove programe.

Slicno misli i Vanja Elez, evo mozete da poslusate, Vanja je stvarno odlican lik - savetujem da se odslusa cela emisija, ali za nestrpljive ovo sto sam napisao on je rekao jos bolje od 1:09:58 - kao da mi je citao misli, i ja sam odgiljao sve mitinge nakon ukidanja vanrednog stanja i potpuno isto mislim kao Vanja (jer je to jedino logicno, nije tu niko prepametan):

1615974575305.png

Sandulović: Ne verujem da je Cvijan mrtav

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović izjavio je danas da nije siguran u informaciju da je advokat Vladimir Cvijan početkom 2018. godine nađen mrtav.

Sandulović: Ne verujem da je Cvijan mrtav 1

Piše: Beta16. marta 2021. 16.03 Izmenjeno: 17.16

Sandulović, koji je sa Cvijanom godinama bio blizak prijatelj i saradnik, rekao je agenciji Beta da bi se mnogi ljudi iz prošle i sadašnje vlasti radovali Cvijanovoj smrti, ali da bi isto tako i samom Cvijanu odgovaralo da bude tajno proglašen mrtvim.

„Ne verujem u Cvijanovu smrt sve dok Institut za sudsku medicinu i Tužilaštvo zvanično ne saopšte gde je bilo nađeno Cvijanovo telo i šta je uzrok smrti“, rekao je Sandulović.

Pogledajte prilog 883683

Sandulović: Ne verujem da je Cvijan mrtav

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović izjavio je danas da nije siguran u informaciju da je advokat Vladimir Cvijan početkom 2018. godine nađen mrtav.

Sandulović: Ne verujem da je Cvijan mrtav 1

Piše: Beta16. marta 2021. 16.03 Izmenjeno: 17.16

Sandulović, koji je sa Cvijanom godinama bio blizak prijatelj i saradnik, rekao je agenciji Beta da bi se mnogi ljudi iz prošle i sadašnje vlasti radovali Cvijanovoj smrti, ali da bi isto tako i samom Cvijanu odgovaralo da bude tajno proglašen mrtvim.

„Ne verujem u Cvijanovu smrt sve dok Institut za sudsku medicinu i Tužilaštvo zvanično ne saopšte gde je bilo nađeno Cvijanovo telo i šta je uzrok smrti“, rekao je Sandulović.
a zasto se ovaj nije javio kad nestade u dunavu cvijan

Back