UHAPŠEN MARKAČ

UHAPŠEN MARKAČ
29.12.2007. 16:22

ZAGREB - Po nalogu Haškog tribunala, u Zagrebu je danas uhapšen Mladen Markač, zato što je, napustivši svoj dom bez dozvole, prekršio uslove boravka na privremenoj slobodi do početka suđenja, javlja Radio Slobodna Evropa i najavljuje da će ovaj optuženik sutra biti prebačen u Hag.

s pravom...
toliko gluposti, idiotizma , bezobraznosti, nepromisljenosti i bezobzirnosti moguce je valjda samo kod nas...Balkan je to, duboki Balkan..
a onog Kirina treba poslati za saobracajnog policajca..

s pravom...
toliko gluposti, idiotizma , bezobraznosti, nepromisljenosti i bezobzirnosti moguce je valjda samo kod nas...Balkan je to, duboki Balkan..
a onog Kirina treba poslati za saobracajnog policajca..

ugodno sam iznenađen...

da ovako nešto mogu da pročitam od jedne "okorele" ;) hadezeovke...ipak je razum prevladao emcije...šalu po strani...eto drago mi je da se barem u ovome možemo složiti...e sad kad i drugim hadezevcima padnu maske kao što je hdzovom Kirinu pala pa da završimo priču o HDZu kao idealnoj stranci...i mirna bosna:mrgreen:

ugodno sam iznenađen...

da ovako nešto mogu da pročitam od jedne "okorele" ;) hadezeovke...ipak je razum prevladao emcije...šalu po strani...eto drago mi je da se barem u ovome možemo složiti...e sad kad i drugim hadezevcima padnu maske kao što je hdzovom Kirinu pala pa da završimo priču o HDZu kao idealnoj stranci...i mirna bosna:mrgreen:

:lol::lol::lol:, da nisi ti neko iz LDP?

tako i treba,
jednom su dali nogom u @uzicu za Haag, a drugom iz Vlade RH...
konačno da smo se riješili tog ret@rda Kirina koji odkako je sjeo na čelo MUPa pravi same pi2darije
prvo kad je na početku uveo "rasne" zakone ko sve ne smije biti policajac...:shock:
pa preko onih provala stoljeća...kao čovjek "suvremen" i koristi se internetom pa kaže umjesto You Tube... Jubito, i sl. provale tog aršina:roll:
pa sve do ovog "veprokolja"...gdje se sa ratnim optuženikom slikao uz jadne masakrirane divlje svinje...:shock::shock::shock:
ubijati divlje svinje za Božić je "veoma" kršćanski i to sa čovjekom koji je optužen za ratne zločine i koji je pušten na privremenu slobodu a Kirin ministar policije:shock:

pa ima da se svak državljanin i jednom i drugom iz8ljuje u facu ...

mene je doslovno sram ovih dana što pripadam ovom hrvatskom narodu...tek mogu mislit šta tek o nama pričaju vanka...
i kako nas sad svijet gleda...

i sad bi još naši tražili da Gotovina dobije koji slobodan vikend...
e dobit će... čeliju sa Salamanderovom slikom ;)

što se mene tiće mogu i Kirina i te jadne poklane svinje tamo poslat....pa nek se slikaju po haškim čelijama i valjaju u krvi ..životinje jedne:evil::evil::evil:

BRAVO !
isto važi i za ovu "našu" bagru, samo što bi ovde i ulicu da im daju i proglašavaju ih herojima
naravno mislim na Mladića i Karadzića........
e sad, moj kyo, ja ću zbog ovoga biti USTAŠKINJA a ti valjda od vaših patriota ČETNIK:roll::roll::roll:

BRAVO !
isto važi i za ovu "našu" bagru, samo što bi ovde i ulicu da im daju i proglašavaju ih herojima
e sad, moj kyo, ja ću zbog ovoga biti USTAŠKINJA a ti valjda od vaših patriota ČETNIK:roll::roll::roll:
Nisi ti ništa od toga.Samo bi trebala da malo brojiš zrnca pasulja ili kukuruza.8-)

BRAVO !

uopće se ne uzbuđujem kako će me ko zvat...njihov mentalni problem...što su im jedini argumenti vrijeđanje i etiketiranje...

takvi začas padnu u zaborav političke/društvene/istorijske deponije

samo glavu gore djevojko...nisi sama:D
ima nas još koji mislimo svojom glavom, za razliku od onih koji služe Matrici samo kao baterije:mrgreen: (Matrix)

kyoatia
Registrovan korisnik
uopće se ne uzbuđujem kako će me ko zvat...njihov mentalni problem...što su im jedini argumenti vrijeđanje i etiketiranje...
________________________________________________________________________________________
ma naravno!
pravi da ti kažem, baš me zaboleheheheheheeeeeeeee

Back