Ухапшен и Славољуб Качаревић

sad je daleko bolje nego kad ste ovde ti i iron lord odlucivali o svemu i banovali sve koji drugacije misle od vas.

Ma nemoj? Ko je većinski vlasnik ove teme? "Patriote", zar ne? Olešila vas moderacija, ostali ste samo u tragovima. :lol:
Sve ide dobrim tokom, ne brini. Jominijevo zaveštanje se poštuje! :hahaha1:

Nego da ne spamujemo, lepo ti Dellboy kaže da laneš koju o Kačareviću, a ne samo o Rodiću. Ima dve teme bre, što si se pogubio?

Ma nemoj? Ko je većinski vlasnik ove teme? "Patriote", zar ne? Olešila vas moderacija, ostali ste samo u tragovima. :lol:

Nego da ne spamujemo, lepo ti Dellboy kaže da laneš koju o Kačareviću, a ne samo o Rodiću. Ima dve teme bre, što si se pogubio?

pa vidis eto sam za sebe kazes da nisi cist.

tebi je ovde ocigledno zivotna misija bila da unistis "patriote"

i sta mislis , ako nas ti banujes ovde ,mi cemo promeniti misljenje i postacemo "demokrate" ?

ili cemo samo jos vise da vas zamrzimo ? jel ti mozda to palo na pamet?

a nisam u toku koga si ti uspeo odavde da oteras. kolko ja vidim ovi forumasi "patriotsko-srpske" provincijencije su svi tu.

sto se tice poena, normalno je da ih imamo i dobijamo vise, jer nas je UVEK bilo vise od vas.

uostalom ako ne verujes uzmi bilo koju anketu na kojoj se ovde glasalo u okviru realacije patriote vs. vi

Вала друже, за тебе је и један више него довољан .... :hvala:

И шта рекосмо о Качаревићу ???

kome me to prijavljujes,sam si rekao da te je policija privela,ali nisi rekao zbog cega?

trazili od mene da budem cinkaros. a saradnju pokusali da obezbede tako sto ce da pokusaju da me uplase da sam i ja kriv za nesto. a nisam ni za sta.

istim razlogom je uhapsen i ovaj slavoljub kacarevic. njihov cilj je Rodic, i sad ce malo da lome kacarevica u policiji u pokusajima da ga ubede da prizna krivicu i tereti za sve Rodica.

ako kacarevic popusti eto optuznice protiv rodica, ako ne popusti i ako ne obezbede nijednog svedoka da tereti Rodica sve pada u vodu.

A maltretirace Kacarevica zestoko Tadicevi pandurski kerovi to sam siguran.

Poslednja izmena:
Za tebe je spremljena metla. Sredio sam. ;)

Izgleda da do Nove godine ostajemo bez "patriota" na Krsti! :worth:

Znate kako se kaže: sami pali, sami se ubili... Dajte smirite se, šta ćemo bez vas! :rtfm:

Прво ти немош ни Штумфети да средиш одлазак код педикира а не нешто друго

Наравно да смо већински власници ка д нас је у односу на телетабисе 10 пута више,о Велики Штрумпфе
пардон бивши Велики Штрумфе, сада обични Штрумфе љутко

jomini = strumf Mrgud z:D

pic.php

možda za tebe, ali postoje dve teme i ti na obe pišeš o rodiću:lol:
kačarević će, ako mu se dokaže da je falsifikovao dokumentaciju koju je podneo komercijalnoj banci, odgovarati za počinjeno delo. To nema veze sa utajom poreza.

Raja će, ako mu dokažu, odgovarati za utaju poreza.

To su dve odvojene stvari i dva odvojena postupka.
Da, i dve teme:lol:
Ne, ajmo sad ozbiljno.

Nigde nije navedeno zasto Kacarevic uhapsen, jer nije uhapsen, nego priveden na informativni razgovor. Al' ce ga svejedno zadrzati 48h, bez da se osete duzni da daje objasnjenje.
Dalje, stvarno... ako su vec i odradili banku na prevaru falsifikujuci dokumente, zasto ih banka nije dosad tuzila? Mislim, meni elementarna logika nalaze da cu nekoga tuzim, ako me zavrne za 22 miliona, a pritom kod sebe imam vrlo ocigledne dokaze.
I zasto meni superherojska drzava tek tako ne stane na stranu da me samoinicijativno stiti od prevaranata?
I na kraju, jel utaja poreza organizovan kriminal, pa su na njega poslali specijalnu sluzbu?

Back