Uhapšen Davidović

Ал најбоље питај неког од уважених еминетних стручњака .

A jesi ti strucnjak, kad vec toliko obozavas davidovica, da objasnis ovu situaciju i fotografiju?:think:

gadovibw0.jpg

Наравно, декорација на концерту ко и на сваком другом.
Ево ти још мало фотки, та већ право досадна из чанковог асортимана.
Ко велим, дај неке друге:
95_sabac1.jpg

ево још једна:
http://1.***************/_jT3SyS_RpIM/Rn6zHVJfA6I/AAAAAAAAAsg/oGb4yrcg_VI/s320/foto36.jpg
Па ако треба још ти се јави.
И немој ме погрешно сватити, ал на већину таквих питања сам већ одавно одговорио на сајту Srpskih komunista па ћу ти једноставно послати линк на твој јавни профил па ако те интересује ти читај.

Мислим, наравно да нема проблема да ме питаш што ал контам тако би ушпарао време и теби и мени.

Poslednja izmena:
Italijanska policija uhapsila Gorana Davidovića Firera

Policija u Trstu uhapsila je danas Gorana Davidovića (34), vodju organizacije Nacionalni stroj na osnovu zahteva za ekstradiciju koji su uputile vlasti u Srbiji, javila je italijanska novinska agencija Ansa

Policija je, prilikom pretresa, u stanu u kojem je Davidović boravio u Trstu zaplenila više predmeta i veću količinu materijala.
Hapšenje je izvršeno na osnovu zahteva za izručenje Davidovića, a posle serije provera i istražnih radnji policije i kancelarije za imigrante u Trstu, prenela je agencija Ansa.
Policija je prilikom pretresa stana zaplenila nekoliko zastava, stotinak majica sa natpisima i simbolima ekstremne desnice, laptop kompjuter, kao i nekoliko CD-a i flopija koji su, kako prenosi agencija, sada predmet istrage.
Davidović je osudjen za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, kada je krajem 2005. godine sa grupom neonacista upao na antifašističku tribinu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, gde su verbalno i fizički napali učesnike.
Opštinski sud u Novom Sadu izdao je pre 24. marta ove godine poternicu za Davidovićem, nakon što se osudjenik nije javio na odsluženje kazne u Kazneno-popravni zavod Sombor.
Ministarstvo pravde Srbije uputilo je Ministarstvu pravde Italije zahtev za izručenje Davidovića, poznatijeg kao "Firer", na osnovu informacija Opštinskog suda u Novom Sadu da se on krije u Italiji.
Italijanska ambasada potvrdila je nedavno da je Davidoviću izdala vizu, koju je zatražio u avgustu prošle godine radi spajanja porodice, s obzirom da je njegova supruga Aleksandra Bikić trajno nastanjena u Italiji i poseduje urednu boravišnu dozvolu.
Davidović je 15. aprila u izjavi za radio Slobodna Evropa rekao da se nalazi u Trstu, gde mu živi supruga i da očekuje da će tu i ostati jer, prema njegovim rečima, "legalno živi u Trstu, sa italijanskom ličnom kartom".

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=63251&sectionId=39

:super::super::super:

and?Hoce li to doneti jos prosperiteta u vecnu utopiju zvanu Srbija!?

ево још једна:

И немој ме погрешно сватити, ал на већину таквих питања сам већ одавно одговорио на сајту Srpskih komunista па ћу ти једноставно послати линк на твој јавни профил па ако те интересује ти читај.

Ocigledno da "dekoraciju" kukastim krstom smatras normalnom, pa nije potrebno dalje da objasnjavas, sve si rekao.
Ne treba mi nikakav link do tvojih dojucerasnjih saveznika:mrgreen:

95_sabac1.jpg

ево још једна:
http://1.***************/_jT3SyS_RpIM/Rn6zHVJfA6I/AAAAAAAAAsg/oGb4yrcg_VI/s320/foto36.jpg

Мислим, наравно да нема проблема да ме питаш што ал контам тако би ушпарао време и теби и мени.
bas neki fin i kulturan svet :mrgreen:
Ocigledno da "dekoraciju" kukastim krstom smatras normalnom, pa nije potrebno dalje da objasnjavas, sve si rekao.
da bre , on nama da daje link od FSNa :mrgreen:

Е па жао ми је ја ти већ посло, а комунци ми никад нису били савезници.
Да, ја декорацију сматрам нормалном а тебе ако одговор на питање неинтерисује, немој ни да га читаш. Не знам само онда што питаш, ал ај сад.
Елем, што се мене тиче, као што можеш и пронаћи на линку који сам ти послао, могу момци да ставе и Тибетанску заставу на концерту и обуку мајицу са ликом Јосипа Броза Тита.
Мене је битно оно што раде.

Pa momak misli da smo mi od juce:mrgreen:
Па не, на сматрам да си од јуче само сам ти одговорио на твоје питање.
И ко што рекох ако имаш још којих питања, само напред а имаш и линк, па зар нисам љубазан Нациста?
Па јашта сам.

Ил штоб ти реко колега: bas neki fin i kulturan svet

Poslednja izmena:
За почетак, Давидовић се пише великим почетним словом, па кад то коригујеш можемо да наставимо.
А до тад се позабави линком који сам ти послао, пут ти је и онако и овако познат, ко што и сам кажеш.

А на Ћирилицу не треба да прелазиш, чак напротив, виш да сам толерантан.
Ал марљиво да учиш Радове песме.

Poslednja izmena:
DellBoy-011
Ok.
Šta radi davidović, ispod zastave sa kukastim krstom i nacističkim pozdravom?
Sigurno nesto za dobro srbije?
Не раде ништа добро, јер их воде обавештајне службе и домаћи режим, како би због њих оправдали злочине над Србима - прошле и будуће.

Зар стварно мислиш да је случајно то што је Давидовић отишао баш у Ватик... пардон, Италију?

:hahaha: А ево их нови "уважени еминетни стручњаци" теорија завера, свеже регистровани:
OvonijeParsifal
Nov član
Учлањен: 19.09.2009.

Ал јес факат добро што су ови форуми у 99,99 % анонимни.

Ал никад нећу сконтати какав је то човек који ем што не пише под својим именом него још и отвара нови ник да би шта написо.

Анонимус Анонимуса ил Анонимус на квадрат?
А негде сам чито да је најтежи стадијум кад поотвара туце никова па се онда дописује сам са собом оли тапше сам себи.

ПС ал још бољи је DellBoy-011 ја му пошаљем линк а он иде па се жали што сам му послао линк на јавни профил.
Ево добио сам какав казнени поен, сад ти је ваљда срце на месту :hahaha:
Извини, од сад ти шаљем линк ка мојим текстовима само преко приватне поруке, да не буде рекламирање другог форума.
Ал нема ни потребе, очигледно их добро знаш.

Poslednja izmena:
95_sabac1.jpg

ево још једна:
.
Ne treba, hvala lepo. Promocija nacizma je zabranjena na Krstarici, a to ste činili u više poruka. Pišemo se za 2 dana.
:bye:

Back