- Poruka
- 4.363
a ti si tamo bila pa znas da je slucajno ?
Znaci, ti impliciras da je sve namesteno!!??? Da je izbor patrijarha namesten!!???
Sramota! Ti vernik?? Ti si otpadnik od vere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti si tamo bila pa znas da je slucajno ?
Da, ali je papiric izabran slucajno. Nemoj tako, Tihi...
Ништа код екумениста није случајно.
То потврђује избор пређашњег Павла, чије је име било НА СВЕ ТРИ ЦЕДУЉИЦЕ КОЈЕ СУ СЕ ''ЖРЕБОМ'' ИЗВЛАЧИЛЕ.
Намештаљке нису воља Божија, него ДОПУШТЕЊЕ БОЖИЈЕ.
То потврђује избор пређашњег Павла, чије је име било НА СВЕ ТРИ ЦЕДУЉИЦЕ КОЈЕ СУ СЕ ''ЖРЕБОМ'' ИЗВЛАЧИЛЕ.
Kao sto pise u Novom Zavetu: nije popio ni trecu rakiju, a vec se odrekao Boga. Tako nesto bese.
Neverni Tihi.
Znaci, ti impliciras da je sve namesteno!!??? Da je izbor patrijarha namesten!!???
Sramota! Ti vernik?? Ti si otpadnik od vere.
Ustaša balijski, podriva našu jednu i jedinu, jedinstvenu SPC..
Da, ali je papiric izabran slucajno. Nemoj tako, Tihi...
Bio si u pravu, brate moj pravoslavni.
Rasirilo se ovo necastivo medju nama, sumnjaju u Boga, ismevaju njegovu volju i izbor, a na njegovo se ime pozivaju i u njegovo se ime krste.
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me.
Ја сам чуо да је нашем великом Далај Лами остало још мало,па да оде у Нирвану.Јел ће то да утиче на избор нашег београдског ламе?
Bio si u pravu, brate moj pravoslavni.
Rasirilo se ovo necastivo medju nama, sumnjaju u Boga, ismevaju njegovu volju i izbor, a na njegovo se ime pozivaju i u njegovo se ime krste.
Šta reći, brate moj po Hristu...
Citiraću jedan moj omiljni psalm..
ovo nije tema o budistima. Imas pdf. religiju pa tamo pitaj.
A одакле си малена?
Majke mi, vas dvojica ste odlepili !![]()
Evo vam po bona!![]()
Bezi bre.