donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Planiram da kupim ugradnu pećnicu i ploču. Da li bi mogli da mi date savet na sta treba obratiti pažnji prilikom kupovine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[FONT=Comic Sans MS]Kakve su to šerpe? Ja imam 2 cepter i neke isto kao od rostfreja (oni čuveni kompleti od 5 šerpi) da li to moze?[/FONT]pile_babino:Nema tu neke filozofije.Mene bi vise brinulo sto moram posudje da menjam. Nadam se da si unapred obezbedjena serpicama za ravnu plocu![]()
Pa da koje su to šerpe od čega i gde se kupuju?[/FONT]mojra:ne moze, treba specijalne serpe da kupis ako uzmes vitrokeramicku plocu. ti tu hoces, je l' da? onu ravnu, crnu?
Ja znam da pri kupovini moram da obratim paznju da su serpe za tu ravnu plocu inace obicne serpe riknjavaju a i ploca. Ali Zepter je sa duplim dnom tako da prolazi. Moze moze.donamileva:[FONT=Comic Sans MS]Kakve su to šerpe? Ja imam 2 cepter i neke isto kao od rostfreja (oni čuveni kompleti od 5 šerpi) da li to moze?[/FONT]
ZA to nisam ni imala pojma. Nego znam da kada sam kupovala tu ravnu plocu da mi je nagovesteno da posebno posudje ide, a objasnjenje nisam ni trazila ni dobila. Pa i kad se kupuje posudje uvek vidim oznaku da li je za plin, ravnu plocu ili obican stednjak. :wink:mojra:imas tri tipa ravnih ploca - halogene, one koje zrace i indukcijske. kod indukcijskih, koje tebe verovatno interesuju princip rada je zasnovan na magnetnim poljima, tj dno serpe sadzi odredjenu kolicinu gvozdja koja omogucava razvijanje visoke temperature.
ove druge rade normalno, mogu obicne serpe da se koriste. samo indukcijske traze specijalne
Tefal moze.Provereno. Pa znate kad kupujete imate na omotu ili kutiji oznaku za koju povrsinu mogu da se koriste. Tako znatepajamaca:a jel može tefal da radi na toj ploči?
Puno hvala, stvarno covek svakog dana moze da se edukujemojra:imas tri tipa ravnih ploca - halogene, one koje zrace i indukcijske. kod indukcijskih, koje tebe verovatno interesuju princip rada je zasnovan na magnetnim poljima, tj dno serpe sadzi odredjenu kolicinu gvozdja koja omogucava razvijanje visoke temperature.
ove druge rade normalno, mogu obicne serpe da se koriste. samo indukcijske traze specijalne
Mojim i dlugi putpajamaca:e, pa da al ja davno kupila, nije mi trebala info..
hvala pile babino![]()