- Poruka
- 382.350
nije težak, naprotiv i to ga cini da sam zaljubljena u njega..kakav ti je taj pekac? jel tezak?
ja imam neki inkubator...od stakla...prestrasno....eno ga...plasi me na polici...nikako da ga se otarasim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije težak, naprotiv i to ga cini da sam zaljubljena u njega..kakav ti je taj pekac? jel tezak?
ja imam neki inkubator...od stakla...prestrasno....eno ga...plasi me na polici...nikako da ga se otarasim
Inkubator..kakav ti je taj pekac? jel tezak?
kapa obaveznoZa 10k razlike ako je ne koristis svaki dan super je ova tecnost...
Sundjer i mrWipes,15 min posla... I naravno alufoliju, mozes kao kapu ....
kao neka tepsija sa kamenom ne od kamena i sa poklopcem?nije težak, naprotiv i to ga cini da sam zaljubljena u njega..
nije uvekkapa obavezno![]()
jeste...nikada ne znam sta ce se izroditi...mnogo me plasi...Inkubator..![]()
evo nadjoh ga na netu samo sto je moj braon metalik spolja a unutra krem keramika i upola je sada cena od one koju sam ja platilakakav ti je taj pekac? jel tezak?
imam delimano šerpu sa tim kamenim premazom, radi posto ali je lošiji kvalitet od na primer tognaneja imam neki Delimano sa nekim kamenim premazom...radi svoj posao![]()
Mašinu za sudove...ali stvarno
Došao je red i na izbor ugradne rerne i ovde u principu se najviše lomim oko funkcije čišćenja.Svakako multifunkcionalnu uzimam ali vidim da sada svi traže pirolitičke rerne koje su solidno skuplje od rerni koje se čiste hidrolizom i katalizom.
Da li neko ima uskustva po ovom pitanju, tj da li recimo čovek koji rernu koristi recimo 2 puta nedeljno u proseku ima potrebe za takvom jednom funkcijom.
Takođe ima li neko preporuku za konkretan model rerne. Budžet do 45.000 dinara. Meni je jedino u principu važno da ima one teleskopske vođice zbog lakšeg hendlovanja.Barem jednu.
Pa dobro manje su vrednosti koje ja gledam, ali i ja sam stekao utisak da mi nije neophodna baš...ali videću pre konačne kupovine, možda uleti neka vikend akcija i sl...onda što da ne.na jednom drugom forumu sam pisao prosle godine na tu temu, kopiram svoj post odande:
evo da se javim sa iskustvima pirolize… kupili smo tad pre dva meseca gore pomenutu rernu Siemens iQ700 i posto se za ta dva meseca peklo i krkalozaprljala se rerna pa juce ukljucili taj rezim samociscenja. program traje 2 sata, potrosi oko 5 kWh struje, rerna se uzari (mislim da sam negde procitao na 900°C), ventilator duva sve vreme i izbacuje topao vazduh napolje. kada se stoji pored rerne, osecaj je kao ispred fena za kosu ukljucenog na najjacu temp. i brzinu ventilatora. sva mast se za to vreme sagori i ostane samo pepeo koji treba da se prebrise suvom krpom kada se rerna potpuno ohladi. sve u svemu rezultat je OK. moglo bi mozda i bolje, jer je ostalo par masnih tragova na ivicama kod vrata (ali mozda smo je i mi previse zaprljali), u sustini je zadovoljavajuce. evo slika pa procenite sami.
pre:
posle:
nakon brisanja:
a pitanje koje sam gore postavio "vredi li dati toliko para za rernu"... pa *ebemga, ne znam sta bi na to rekao!
samo zbog pirolize dati skoro 700e se ne isplati, ali ima i drugih dobrih strana - sirok izbor programa za pecenje, touch-screen, moze da se isprogramira kad da uplai/ugasi, koliko dugo da pece, ima automatski program hladjenja, moze da pece do 300°C, itd. ako bude sljakala bar upola dugo kao rerne nekad koje su i po 30-40 god. trajale, onda cu biti zadovoljan, u tom slucaju ce vredeti![]()
znaci poceo si kuhinju..bravoMašinu za sudove...ali stvarno
A to mi najteže...to ću na kraju.
Cela kuhinja se radi![]()