Ugovor sa Bogom.

Ako čovek i želi neku vrstu ugovora sa Bogom, on se ugleda na Isusa Hrista i živi po jasno propisanim pravilima. Nijedno pravilo zapisano u Svetom Pismu nije čoveku na štetu, ali jeste na štetu ako taj čovek isključivo želi da uživa u čarima ovozemaljskog sveta.
Isusovo Carstvo nije od ovog sveta. On je čari ovog sveta prevideo i odbio, nisu ga zanimale.
Ima onaj ugovor, tj. zavet između Boga i čoveka, kad čovek prinosi žrtvu u vidu stočnog grla koje zakolje i na glavu tog zaklanog govečeta idu svi pređašnji gresi tog čoveka, ali to je Stari Zavet.
Po Novom Zavetu se više nigde ne pominje taj i takav zavet između Boga i čoveka.
Osim toga, kroz molitvu možemo da osećamo da nam se monolog pretvara u dijalog, ali mislim da nam tad dolaze misli već napisane, pročitane i poznate, a pisano je, čitano i spoznavano svašta.

Da postoji nagodba sa Bogom, to više ne bi bilo stvar ljubavi i vere, već trgovine i moći da se kupi željeno. Tamte za vamte.
Meditacijom se stiže do svega osim do Boga, ali ko zna, možda si pametniji ti i pronašao ono mesto gde kamila kroz iglene uši može da prođe...

Praktikujem meditaciju već dugo ali danas se po nečemu istakla, dok sam utonuo dublje u mir čuo sam misao "Ugovor".
"Bezuvjetni ugovor biti ćeš bogat do kraja života, a kad umreš predati ćeš Dušu meni".

Uputio sam misao kao pitanje "Tko si ti"?
Odgovor je bio "Gospodin Bog tvoj".
Upitao sam opet kroz misao "Kako zaista mogu znati da si to ti"?
Odgovor "Primiti ćeš znak kasnije".

Odgovorio sam kroz misao "Prihvaćam bezuvjetni ugovor, potpisujem ga biti ću bogat do kraja života, a kada umrem predati ću ti svoju Dušu".

Nastavio sam meditirati još pet minuta pa sam ustao, uzeo sam Smartphone u ruke i malo prelistao video klipove na YouTube zatim sam naletio na video gdje je bio Cover sa slikom Dr. Joe Dispense pisalo je "Bog te je čuo tvoje čudo slijedi"

Zatim je uslijedio još jedan zanimljiv znak otvorio sam Facebook i prelistao vidio sam reklamu sa starom Biblijom koja je bila izmanuta i korice joj naderane pisalo je "Sjeti se riječi koje sam rekao".

Zatim sam se vratio na YouTube izbaci mi video intervju milijunaša koji otvoreno kaže "Bio sam propao pronašao sam Boga sad zarađujem 15 milijuna Dolara godišnje"

I ako nisam skroz propao ali sam imao iznimno težak period ostao sam bez posla prije sedam mjeseci od tada sam na bolovanju u Njemačkoj radio sam kao Zidar na baušteli.

Šta vi kažete koliko je ovo neobično sa time da je znak koji je obećan u meditaciji, došao brzo i preko Smartphone Aplikacija?
Neću rokati kao drugi iz poznate etikete "meditacija", to mora da je onda zlo..
Ali, ono gdje meni postaje stvar sumnjiva je potreba za materijalnim, spomenuti ugovor koji bi to trebao osigurati do kraja života, a onda i davanje duše...
Bog traži čovjeka sada, ne nakon što umre. Tko je mrtav, nije njegov, jer je on Bog živih, a ne mrtvih.
I taj koncept, nešto za nešto ne stoji... jer Bog traži da se odreknemo sebe samih, da se on proslavi, a onda će on da ispuni svaku potrebu... a ovdje imamo nešto sasvim suprotno...

Sve u svemu, ne vidim Boga nimalo u tvojim duhovnim iskustvima...

Ako prodas dusu za bogstvo izgubices je. Tvoje JA ce pripasti tom ko te je ucinio bogatim i ti na onom svetu neces upravljati sobom vec ce taj s kojim si sklopio ugovor.

Bolje za ovozemaljskog zivota slusaj nekog bogatuna koji dobro placa. S ugovorom ili bez manje bitno.

Poslednja izmena:
Ako prodas dusu za bogstvo izgubices je. Tvoje JA ce pripasti tom ko te je ucinio bogatim i ti na onom svetu neces upravljati sobom vec ce taj s kojim si sklopio ugovor.

Bolje za ovozemaljskog zivota slusaj nekog bogatuna koji dobro placa. S ugovorom ili bez manje bitno.
Moje istinsko Ja je ekspresija Duha, a ne Duše, a on je mnogo više on u konačnici ide svome Izvoru. Duša može biti dio pakla, čistilišta ili Raja poslije smrti ali samo privremeno jer je kao što sam napisao rezidualni ostatak. Ja sam osigurao bogatstvo do kraja života bilo to veliko ili umjereno ali konstantno da se manifestuje.

Vi svi tvrdite da ste vijernici, a mene osuđujete zbog meditacija zbog toga što sam različit od vas. Ja ne osuđujem bogatstvo i bogate to je poželjnije i prirodnije stanje života od patnje i siromaštva.

Ne znate da su Allah, Iehova, Isus Entiteti jer se smatraju Bogovima neki kontrolišu niže astralne svjetove neki više.

Moj Gospodin Bog je Isus Krist u njega je moja vjera i uzdanje on je polu Bog polu Kristoliko biće na njemu počiva univerzum kad kažem da je Bog onda smatram da osigurava Dušama boravak u Raju, a kada kažem da je Kristolik onda je Viši i od Izvora univerzuma omogućuje počinak Duhu Čovjeka ili drugog bića.

Moje istinsko Ja je ekspresija Duha, a ne Duše, a on je mnogo više on u konačnici ide svome Izvoru. Duša može biti dio pakla, čistilišta ili Raja poslije smrti ali samo privremeno jer je kao što sam napisao rezidualni ostatak. Ja sam osigurao bogatstvo do kraja života bilo to veliko ili umjereno ali konstantno da se manifestuje.
Dobro. Nećeš prodati svoje JA za bogastvo ili hoćeš?

Hoćeš li zadržati svoju ličnost ili ćeš radit ama baš sve što ti taj kojim si potpisao ugovor zatraži?
Vi svi tvrdite da ste vijernici, a mene osuđujete zbog meditacija zbog toga što sam različit od vas. Ja ne osuđujem bogatstvo i bogate to je poželjnije i prirodnije stanje života od patnje i siromaštva.
Ja ne osudjujem. Bog je čoveku dao i meditaciju i maštu. I svu kompleksnost bića. Samo drugačije tumačim .

Recimo san nije ništa drugo do vidno dešavanje u svetu unutrašnjem.

Kad ljudski um gledaš kao jedan svet prepun bića (subličnosti) onda celu svoju priču možeš protumačiti kao želju jednog od bića sveta unutrašnjeg da preuzme tvoju ličnost, tj. tvoje JA posle smrti.
Ne znate da su AllaMedh, Iehova, Isus Entiteti jer se smatraju Bogovima neki kontrolišu niže astralne svjetove neki više.
Nema više Bogova osim jednog. Pri čemu mogu postojati bića viša od čoveka ali to ne znači da ih trebamo zvati Bogovima. Primerenije bi bilo andjelima naprimer.

Poslednja izmena:
Šta je duša a šta je ljudsko Ja?

Zamislimo da napravimo klona istovetnog nekom čoveku. Istog u svaki atom. Istog u svakom talasanju i svim frekvencijama. Bukvalno istog u bit.

Dakle imamo original i apsolutno istovetnog klona.

Razlika je u tome što je original siromašan a klon ima 100 milijardi dolara na računu.

Da li biste pristali da vi stvarno umrete a da on živi jer ste to vi?

To nije toliko bitno, ne ulazim u trans stanje, nego postižem duboki mir svjestan sam i više tada dok meditiram ne gubim kontrolu nad sobom.
Pa dobro, pitam iz radoznalosti. Dosta tehnika meditacije se i svodi na posmatranje misaonog toka, tj. na neki način "izlazak" iz njega, prestanak identifikovanja sa njima i uvid da su misli u većini slučajeva obično lupetanje uma. Kako znaš da je ta tvoja misao "od boga" (bilo kog) , a ostale nisu? 🤔

Šta je duša a šta je ljudsko Ja?

Zamislimo da napravimo klona istovetnog nekom čoveku. Istog u svaki atom. Istog u svakom talasanju i svim frekvencijama. Bukvalno istog u bit.

Dakle imamo original i apsolutno istovetnog klona.

Razlika je u tome što je original siromašan a klon ima 100 milijardi dolara na računu.

Da li biste pristali da vi stvarno umrete a da on živi jer ste to vi?
Mi smo kao ljudi pozvani da primamo Svjetlo to jest da se transformišemo u Svjetlo kada otvorimo Portal putem kojeg će Svjetlo ulaziti u naš Duh. Tako postajemo Svjetlosna Bića koja već za ovog života zrače Kristosa iz sebe.

Duša je produkt utisnutih memorija i energije kojom zrače Emocije bilo to negativne ili pozitivne. Ako je Božja Volja onda joj može priuštiti radost u Raju ili zadržati je u čistilištu dok ne bude spremna za Raj poslije smrti.

Nema svako biće niti Duh samo je malo onih koji su imali iskustva Rađanja Duha za vrijeme svog života, a da ne pišem o otvaranju Portala Svjetlosti kada unutar Duha počinje da zrači Kristos sa svojim djelovanjem i Energijom.

Mi smo kao ljudi pozvani da primamo Svjetlo to jest da se transformišemo u Svjetlo kada otvorimo Portal putem kojeg će Svjetlo ulaziti u naš Duh. Tako postajemo Svjetlosna Bića koja već za ovog života zrače Kristosa iz sebe.

Duša je produkt utisnutih memorija i energije kojom zrače Emocije bilo to negativne ili pozitivne. Ako je Božja Volja onda joj može priuštiti radost u Raju ili zadržati je u čistilištu dok ne bude spremna za Raj poslije smrti.

Nema svako biće niti Duh samo je malo onih koji su imali iskustva Rađanja Duha za vrijeme svog života, a da ne pišem o otvaranju Portala Svjetlosti kada unutar Duha počinje da zrači Kristos sa svojim djelovanjem i Energijom.
jesi otvorio temu da dobiješ savet ili da vrbuješ ljude za neku svoju varijantu hrišćanstva?

Ja igram EuroJackpot jer već više od 6 godina živim u Njemačkoj pa imam direktno uplate i online također.

Evo 5 brojeva za EuroJackpot 9, 10, 13, 18, 33 za utorak 17.06.2025.

Pa od volje ti ako imaš način da uplatiš.

Kako da prodam dušu bogu?
Bolja formulacija pitanja "Kako da predam dušu Bogu?" jer stvar je u "Predaji" šta znači Religijska predaja "Predaja ujedinjenja duše i Boga". Dolazi svakom čovjeku na poseban način ne postoji "Uhodan pravac koji je isti za svaku dušu jer svaki čovjek ima svoj poseban odnos prema Bogu i poseban put bez obzira na sposobnost empatije to ne znači da možemo 100% osjetiti emocije drugih nego samo dio onoga što oni nose na duši."

Back