Крагујевчанин
Aktivan član
- Poruka
- 1.065
Шта мислите о раду Уга Чавеса и мислите ли да је он тренутно најјачи противник америчке хегемоније и глобализма?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislim?
Mislim da pevac koji previše kukuriče vrlo brzo završi u supi.
Мислиш да ће да га скину?Логика ти је исправна,али и Кастро кукуриче доста дуго па ништа
Ima naftu, može mu se... Tadića bi, momentalno, sve u paketu sa svima nama oprašili s nekoliko projektilčića, kad bi počeli da lupetaju takve gluposti...
Мислиш да ће да га скину?Логика ти је исправна,али и Кастро кукуриче доста дуго па ништа
Шта мислите о раду Уга Чавеса и мислите ли да је он тренутно најјачи противник америчке хегемоније и глобализма?
Monroova doktrina kaže da je Latinska Aerika dvorište SAD-a. Videćemo koliko će SAD dozvoliti da joj se po dvorištu kočopere kojekakvi pevčići što Ubootfahrer i šuruju sa Rusima i Kinezima
mada kontinentalni pokret i identitet sve više jačaju upravo zbog američkog pritiska, a Čavez pokušava da se nametne kao njegov idejni vođa
ZIVEO UGO CAVEZ!!!
Ооо Кубанац
Aha, evo me.
Одувек ми је била интересантна фасцинација Кубом,Че Геваром...(мада никад нисам био неки социјалиста)
U kom smislu interesantna?
Као појава (не у негативном контексту)
Nije .
Mogla bi da bude Kina , al na zalost ona strahovito zavisi od izvoza u SAD , tako da ima da je spasava , ako treba .
Samo kad bi taj BRIK bio cvrsci i ozbiljniji savez .
Kad smo već kod pevaca i kukurikanja, da nastavimo u tom stilu.
Dakle, Kastro i nije neki materijal za supu, nije mastan (nema nafte) i njegovo kukurikanje iz Kubanskog kokošinjca se danas i nečuje baš tako daleko. šta ćeš, omatorio je i ne može više tako glasno da kukuriče. Sad, na stranu to što je na Kubi, u vrjeme kad je Kastro bio najglasniji i kad su se Ameri opasno nameračili da ga spakuju u šerpu, naišao drugi malo jači baja (Hruščov) koji Amerima objasnio da on i nije baš materijal za supu jer je previše žilav.
Preporucujem vam da pogledate ovaj dokumentarac reditelja Dzona Pilgera o istini u Venecueli. Ugo Cavez je dosta poboljsao standard siromasnih koji su u debeloj vecini. To ne odgovara bogatoj manjini i zato ona us pomoc SAD-a pokusava da svrgne predsednika Caveza
Film ima 10 delova,mrzi me sve da kacim nadjite sami...
A zašto opasnost? Misliš ideološki, kada ljudi iz Majamija čuju da se na Kubi zarađuje čak 13 dolara mesečno, svi će da zaplivaju ka HavaniKuba je i dalje opasnost po SAD pre svega sto joj se bukvano nalazi u dvoristu.
A zašto opasnost? Misliš ideološki, kada ljudi iz Majamija čuju da se na Kubi zarađuje čak 13 dolara mesečno, svi će da zaplivaju ka Havani