Ugnjetavanje zena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
morash baba bre da se aktivirash... vish ovu pashchad ovde, ufatili se droge i qurvanluka... malo im objasni neke stvari....

Misliš ti da sam ja preplatila na ovi forum jer sam dokona? Duša mene zabole zbog taki što ih ti pomenu na kršteno ime.
Ne mogu ponovo da bidnem pesto godina pod dušmanima zbog taki gilipteri. Oni mislu med i mleko teče sas dušmani.

Zena je na ovom svijetu bila uvijek ugnjetavana i ponizavana, bas zbog toga sto je zena prirodno fizicki slabije konstrukcie nego muskarac. Borba za ravnopravnost zena je obiljezila 20 stoljece.Zbog toga je 8 mart medjunarodni praznik zena.

Moje osobno misljenje je da se nije nista ucinilo da se zene zastite i od nepravilnog seksa.
Dosta je zena nosila muskarca na prednjici ne hajuci sto je on mnogo tezi od nje.
Treba vec jednom ustati i dignuti glas protiv ove anomalije.Zena pri seksu treba zauzeti stav kao carica i biti na muskarcu a ne on na nju.To je bas seljacki ponizavajuce za jednu zenu.Zalazem se da se uvede takav zakon i da se nesavjesni prekrsitelji zakona najstrozije kazne.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Што би рекао један овдашњи форумаш
''Врх брате''.......

Ајд не лупетај каквим се ти стварима у животу бавиш........:wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back