Ugljenisane

Jeste od onih što kada odu na letovanje ako se ne vrate ugljenisane kao da nisu ni bile,ili se sunčate samo u pauzama kupanja?
A možda ste i nešto treće...
Koliko je fimejlova u vašem okruženju koje se ugljenišu na moru?

Obozavam vodu i na pesku sam samo dok se ne osusim i odmorim a onda opet. Ne volim suncanje preterano i cesto se vratim sa mora bez boje.

suncam se umereno
ne jurim boju po svaku cenu
i ne mislim da je najbitnije biti preplanuo
na kraju krajeva postoji i mnogo dobrih preparata za samopotamnjivanje ako mi je to zelja
najbitnije mi je zdravlje, a to znaci da ne izgorim i ne izlazem mladeze suncu
korsim odgovarajuci faktor, a kad je najvece sunce ja sam u hladovini
imam lep ten, ni bled ni previse taman, tako da ne moram da stavljam nijansere, tonere, puder i ostalo...

Uglavnom se bez mnogo truda vratim dosta, dosta crna. Inace imam malo tamniji ten, a kada sam na moru jako brzo pocrnim .A vreme ne provodim mnogo cvareci se-ili plivam ili ispijam kafu u kaficu.

izasao je jedan clanak u novinama dok sam bila u cg,kaze naucnici su ustvrdili da se covek koji je godislji odmor proveo lezeci na plazi,gledajuci ribe u kupacim i pijuci pivo, kuci vraca deset posto gluplji.
na naucnoj osnovi:zcepanje:

izasao je jedan clanak u novinama dok sam bila u cg,kaze naucnici su ustvrdili da se covek koji je godislji odmor proveo lezeci na plazi,gledajuci ribe u kupacim i pijuci pivo, kuci vraca deset posto gluplji.
na naucnoj osnovi:zcepanje:

to zato sto je gledao one u kupacem.. oni koji su gledali ribe u toplesu ili na nudistickoj su dosli 10% erektivniji :mrgreen:

Jooo, ja sam jedne godine izigravala mamu drugarici koja voli da bude prepecena i bukvalno je satima na najjacem suncu... Onesvestila se u povratku sa plaze... Posle dva dana se vratila u akciju... Mislim, sta reci, a ne pogresiti...

Ja volim preplanuli ten, sta cu kad je tako. I nije razlog da se vidi da sam bila na moru, jednostavno... plavusa sam zelenih ociju, pa sam sama sebi bezbojna kad sam sirela. Od pre dve godine izbegavam solarijum, dovoljno mi i sunce unistava kozu.
P. S. Ne przim se na najjacem suncu, uglavnom sam ispod suncobrana, ali s obzirom da obicno provedem 2 ture na moru, a na bazenu visim... Inace, koristim visok zastitni faktor i losione posle suncanja.
Imam lepu bakarnu boju, a ne onu crnu kao gar.

Poslednja izmena:
Ja volim preplanuli ten, sta cu kad je tako. I nije razlog da se vidi da sam bila na moru, jednostavno... plavusa sam zelenih ociju, pa sam sama sebi bezbojna kad sam sirela. Od pre dve godine izbegavam solarijum, dovoljno mi i sunce unistava kozu.
P. S. Ne przim se na najjacem suncu, uglavnom sam ispod suncobrana, ali s obzirom da obicno provedem 2 ture na moru, a na bazenu visim... Inace, koristim visok zastitni faktor i losione posle suncanja.
Imam lepu bakarnu boju, a ne onu crnu kao gar.

Ohhhh yessss...taj kontrast je fantastican:ok:...i ja mislim da je osuncana koza kao stvorena za tvoj tip, ako ne bazen i more onda makar bronzeri i kreme koje potamljuju...
...sa druge strane imam toplu braon kosu i jos toplije oci te se cuvam svake obojenosti jer mi porculanski ten naglasava kontrast izmedju kose i koze...

Ja (ranije, sad ne bih ni smela da idem i da hoću...:( ) budem celih mesec dana na moru, po ceo dan na suncu, i kad se vratim sa odmora, sretnem poznanike i pitaju me:"a kad' ćeš ti na odmor?" :dash: Kažu da sam bela...:sad2:
A vidi se razlika gde je bio kupaći..:roll:

Jeste od onih što kada odu na letovanje ako se ne vrate ugljenisane kao da nisu ni bile,ili se sunčate samo u pauzama kupanja?

Rodila se na moru,zivila na moru sad kad oden pa se vratin na ovaj sjever obicno me pitaju jesan 2micesa provela u tunelu ili na plazi:eek:
Ne suncan se, sunce dohvati na putu od kuce do plaze ili dok sam u vodi....dosta mi...:manikir:

Volim kad pocrnim, ali imam toliko puno mladeža i toliko brzo izgubim boju da se već godinama ne sunčam... uvek sam pod suncobranom, a kad je najjače sunce obično u nekom kafiću ili restoranu na ručku...

I ne pocrnim nikako :( , ali ipak obožavam more...:zaljubljena: čak i ovako sibirsko bela...:mrgreen:

Ja imam kraljevski ten ....pazim se jako sunca jer sam videla
kako koza izgleda od preteranog sunca tokom mog Boravka u Australiji i NZ..odvratno je
nemam slike da vam pokazem...ali jako lose i toliko ruzno kada se dodje u neke starije godine
zene sa rakom kozze uzasno!!!!

Pazim se jako mazem se faktorom 50+ pocrnim onako taman..da izgledam preplanulo...

Ja mnogo volim da se sunčam al džaba mi....mogu da se čvarim mesec dana na moru, jedva da se nešto vidi :(
Imam glupavi pirgavi ten, ki da sam iz Irske ili Škotske dojahala, sve sa pegicama.
Mada ajde, imam neke šućmuraste zelenkasto smeđe oči i plavu kosu tako da mi preterana preplanulost nikako ne bi ni stajala...

Ali volim kad vidim lepo i umereno osunčane ljude...a ne one što se unakaze u solarijumu pa još nabace i kilo pudera..ko da se ciglana srušila na njih :(

Back