Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Okej, mišljenja o njima su definitivno podeljena strogom, debelom, vrišteće crvenom linijom: ili su vam super kjut ili vam se diže kosa na glavi kada ih vidite. 
Meni se mnogo sviđaju, volim da ih nosim uz bledi skinny jeans, nogavica uvučenih u njih, mmm.
Tople su, (pre)udobne, mame me da ih izvodim u šetnju parkom po uvelom lišću.
Osećam se tako ušuškano u njima, ma, obožavam ih, šta god drugi mislili!
Imala sam ovakve (vizuelno, ne i original) prošle godine:
Ali, bile su Safranove, oko 1500-2000 dinara, potrajale su do proleća, a onda je đon "zinuo".
Koliko para-toliko muzike, pa se i nisam nervirala naročito, preživele su tu jednu sezonu, ubrzo potom sam se prezula u stark i au-revoir!
Elem, ove jeseni želim kvalitetan par poput ovog (classic model):
I baš te boje, radi uklapanja sa garderobom.
Ova tema je za istomišljenike koje zanima gde se mogu naći, kakvi i po kojim cenama, ovogodišnji UGG modeli, original ili kvalitetna kopija ma koje marke, brend je nebitan.
A mene za početak zanima iskustvo vlasnica originalnih, ako ima takvih, vredi li ulagati investiciono u njih, pošto su ogrebotina po novčanik finansijski, a u tom slučaju bi bilo lepo s njihove strane da potraju duže od svega pet-šest meseci.

Meni se mnogo sviđaju, volim da ih nosim uz bledi skinny jeans, nogavica uvučenih u njih, mmm.
Tople su, (pre)udobne, mame me da ih izvodim u šetnju parkom po uvelom lišću.
Osećam se tako ušuškano u njima, ma, obožavam ih, šta god drugi mislili!
Imala sam ovakve (vizuelno, ne i original) prošle godine:

Ali, bile su Safranove, oko 1500-2000 dinara, potrajale su do proleća, a onda je đon "zinuo".
Koliko para-toliko muzike, pa se i nisam nervirala naročito, preživele su tu jednu sezonu, ubrzo potom sam se prezula u stark i au-revoir!
Elem, ove jeseni želim kvalitetan par poput ovog (classic model):

I baš te boje, radi uklapanja sa garderobom.
Ova tema je za istomišljenike koje zanima gde se mogu naći, kakvi i po kojim cenama, ovogodišnji UGG modeli, original ili kvalitetna kopija ma koje marke, brend je nebitan.
A mene za početak zanima iskustvo vlasnica originalnih, ako ima takvih, vredi li ulagati investiciono u njih, pošto su ogrebotina po novčanik finansijski, a u tom slučaju bi bilo lepo s njihove strane da potraju duže od svega pet-šest meseci.
Poslednja izmena: