UGGS

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Okej, mišljenja o njima su definitivno podeljena strogom, debelom, vrišteće crvenom linijom: ili su vam super kjut ili vam se diže kosa na glavi kada ih vidite. :lol:

Meni se mnogo sviđaju, volim da ih nosim uz bledi skinny jeans, nogavica uvučenih u njih, mmm.
Tople su, (pre)udobne, mame me da ih izvodim u šetnju parkom po uvelom lišću.
Osećam se tako ušuškano u njima, ma, obožavam ih, šta god drugi mislili!

Imala sam ovakve (vizuelno, ne i original) prošle godine:

tumblr_ltch0bE0XI1qch1nmo1_500_large.jpg

Ali, bile su Safranove, oko 1500-2000 dinara, potrajale su do proleća, a onda je đon "zinuo".
Koliko para-toliko muzike, pa se i nisam nervirala naročito, preživele su tu jednu sezonu, ubrzo potom sam se prezula u stark i au-revoir!

Elem, ove jeseni želim kvalitetan par poput ovog (classic model):

tumblr_ma1agbbktq1qdryy1o1_500_large.jpg

I baš te boje, radi uklapanja sa garderobom.

Ova tema je za istomišljenike koje zanima gde se mogu naći, kakvi i po kojim cenama, ovogodišnji UGG modeli, original ili kvalitetna kopija ma koje marke, brend je nebitan.

A mene za početak zanima iskustvo vlasnica originalnih, ako ima takvih, vredi li ulagati investiciono u njih, pošto su ogrebotina po novčanik finansijski, a u tom slučaju bi bilo lepo s njihove strane da potraju duže od svega pet-šest meseci.

Poslednja izmena:
Lijepo mi ih je vidjeti na drugima ( kada djonovi nisu krivi), ali se ne zamisljam nikako sa njima na nogama, to trenutno, ali nikad se ne zna, jer covjek se mjenja. ;)

Bejbic, ja sam ih vidjela u XYZ, F&F i Sportini. Cijena je oko 30 000 ili 32 000 din, zavisi gdje. Najbolje bi bilo da ih uzmes u Sportini, ako imas njihovu karticu sa vec odredjenim popustom na njoj.

Ja sam u Fashion & Friendsu videla jedne prošle godine za 7500, ako se ne varam.
Otprilike sam toliko daleko spremna da idem, dalje ne mogu sve i da hoću, naročito zato što je diskutabilan njihov "životni vek".

Hvala ti. ;)

I na mene su isprva ostavljale neodređen utisak, nisam znala ni da ih zamislim na sebi, dok ih nisam probala na uske farmerke, pletenu tuniku i uz duuugački šal.
That's where i fell in love with 'em. :)

Te Safran su čisto bile test.

Molim! :)
Ja sam gledala prije nekih 10-ak dana novu kolekciju u F&F i eto u te tri radnje cijene su tolike, to sam cisto onako bacila pogled i zapamtila, znam da imaju i kucne papuce 13 000 i nesto. :D
A, vjerujem da jako lijepo idu na uske farmerke, neku suknjicu, da su jako zahvalne za kombinovanje.

Molim! :)
Ja sam gledala prije nekih 10-ak dana novu kolekciju u F&F i eto u te tri radnje cijene su tolike, to sam cisto onako bacila pogled i zapamtila, znam da imaju i kucne papuce 13 000 i nesto. :D
A, vjerujem da jako lijepo idu na uske farmerke, neku suknjicu, da su jako zahvalne za kombinovanje.
Na suknji noge deluju ko balvani, to nikako, samo na farmerice.
Moje prijateljice su jos pre 2 godine ludele za tim cizmicama, nisam znao da je to jos uvek u modi.

Imaju na bulevaru dobre look-alike cizme.
Kostaju 12 000, spolja prevrnuta koza, unutra pravo krzno i krzno po rubu, nesto ovako. Te sam primetila jer su upadljive :lol:, ali mislim da ima i klasicnijih modela..
I ja bih sebe castila jednim parom ove godine..

g-Fox-Fur-Boots%2096Chestnut-Ugg-Fox-Fur-Short-Boots.jpg

Delim tvoje misljenje, bebi. :)
Ja sam one Skechersove kupila, 3 godine su mi trajale, ali sam ih nosila i po najvecem snegu i kisi.:lol: Tad jos nisu bile toliko popularne, pa je bio manji izbor, ali i danas bih opet uzela iskljucivo njih.
Malopre sam probala one kod Kineza i nije mi to to, ima prelepih modela, ali je deo iznad clanka toliko kabast da mi noga izgleda uzasno u njima, izoblicena kao tikva.
Jedno je sigurno- u njima zime nema. Onomad su mi bile toliko udobne i tople, na prvi korak neobicne, ali sam ih zavolela u sekundi. Ne znam koja je cena tih Skechersovih sad, bas cu da pogledam...

Originali koštaju baš mnogo, definitivno ću kupiti nešto slično, ali neću ići u krajnost i zadovoljiti se parom kod Kineza, slažem se sa nsdd123 da Skechers nudi sasvim pristojan balans cena-proizvod.

Ja sam ih željna, ne mogu da dočekam da ušuškam stopala u njih, toliko su tople i udobne da mi je zadovoljstvo šetati u njima, malar i besciljno.
Idealne su za ovo vreme i ono koje dolazi.

Prošle godine sam htela kupiti jedan Skechers par i to dečiji, ali se prodao.
Cena je bila oko 4000 dinara, mislim.
Ne preko 4500.

Из мушког угла, симпатичне су ми али су исто тако одвратне ако нису оригинал. Ђонови који се искриве и изгледају ОДВРАТНО. Оригинал фантастично изгледа, мада мислим да у Србији нема УГГ-ова радња. Можда могу да се нађу негде на Ушћу за око 22 000-25 000 дин.

Meni su lepe (original), ali ne volim obuću koja mi diktira celu kombinaciju, a UGG čizme zaista mogu da se nose samo sa uskim pantalonama i šljampavim džemperom, i onda se osećam kao da me neko drugi diriguje, i da moram da izgledam na određeni način. Lepo je, ali nje za mene.

Sredila sam one Skechersove, upravo ih nosim i neverovatno kako se drze, znaci samo da skupim kintu i ne razmisljam, ne pamtim kad sam imala kvalitetniji par obuce, a ja zaista ne umem da je cuvam.

Back