- Poruka
 - 131.913

otprilike.Realno.
To ti je kao da ocekujes da auto od 200ks pobedi auto od 400ks![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otprilike.Realno.
To ti je kao da ocekujes da auto od 200ks pobedi auto od 400ks![]()
pa sad.. zaista verujes da u sportu u kome se vrte miliarde evra mafija nema upliva?Plus, njima sport ne vode ono bas najgore mafijascine.
Ugasio sam TV ima više od 10 godina.Гледам губитничку игру Звезде против Браге и ... пукло ми !
Стално бре губимо, као репрезентација, као Партизан, као Звезда ...
Још ова политичка дешавања,
наша младост скочила да сруши државу ...
И угасим ТВ.
Одох мало напоље.
Naravno da ima.pa sad.. zaista verujes da u sportu u kome se vrte miliarde evra mafija nema upliva?
Kad mladi sruse ovaj mafijaski sistem, onda ce i sport da ide uzlaznom putanjom
Jer AV je država.
Postoji predsednik i predsednik je država su dve različite izjave.Свугде је неко главни
"Нема смисла ако нема главног !"
Postoji predsednik i predsednik je država su dve različite izjave.
Jedna je normalna a druga je bolesna.
Čik pogodi koja je koja.
To nije odgovor na moj post. Moraš da čitaš svaku reč pažljivo.Јбеш председника који се не поистовети са државом, народом ...
To nije odgovor na moj post. Moraš da čitaš svaku reč pažljivo.
da ti jazem iskreno,nisam ni gledao,a veliki sam navijac Zvezde.medjutim fudbal me razocarava mnogo,tako da ne gledam vise ni druge lige Evrope.Muka mi je da gledam njih,pa se setim sta nasi rade na terenu.Sve bi stadione zatvorio i dao ljudima ko ima ovce daidu da pasu,ako nije vestacka trava.Гледам губитничку игру Звезде против Браге и ... пукло ми !
Стално бре губимо, као репрезентација, као Партизан, као Звезда ...
Још ова политичка дешавања,
наша младост скочила да сруши државу ...
И угасим ТВ.
Одох мало напоље.
иди једиЈош ова политичка дешавања,
наша младост скочила да сруши држав
свеједно игра и приступ су били недопустиви! али ово је спамерска ботовска тема о игри можемо у теми у ФКЦЗniko nije ni ocekivao da pobedimo bragu. daleko smo mi jos od tih timova.
vrednost igraca brage je skoro duplo veca od nasih