Ma ok je to ljudi. Vjestacka inteligencija i sva ta prica. Ali ne gubite pojam o realnom svijetu.
Ljudi koji, bukvalno, vode ovaj svijet sigurno kriju mnogo toga i u odnosu na ono sto mi znamo, sigurno idu par decenija ispred. Ali mislim da se to ogleda u UFO zavjeri. Tako dostizu cilj ne prisiljavajuci ljude ni na sta. Ljudi ce se sami promijeniti.
Masina ce uvijek biti masina. Mozda ce moci jednog dana moci da te ganja da te ubije, ali duze mozemo mi trcati nego sto njima baterija moze trajati
tako nekako ,oni idu zaista par decenija unapred, a ti "oni su trenutna najmocnija sila USA.
E,samo sto se to ne ogleda u Ufo zaveri nego tamo gde lezi lova a to je savremeno naoruzanje tj. tajna oruzija , jerbo ko ima naj mocnije oruzije taj je glava ovog sveta.
eo jednog primera koji je svima poznat
F-117 je napravljen 70ih god. a prvi put svet je saznao za njega u ratu u iraku 90ih.
znaci 2 decenije drze u tajnosti stelt tehnologiju i onda verovatno kada otkriju i naprave nesto novo stari proizvod izbacuju u javnost.
zasto sada nije verovatno da imaju letelice malko ispred naseg vremena
tj. ne ispred naseg vremena ,nego sa otkricima i razvojem koji nije predstavljen u javnost,
recimo letelice trouglastog ili tanjirastog oblika koje idu na vodonik ili sta vec...
ljude loze da su to vanzemljaci a oni razvijaju ultra super spijunske letilice ili mozda letilice za letove do meseca ili marsa...
eo da zakljucim
veoma ali veoma je moguce da su sva vidjena nlo sirom planete ustvari experimentalne spijunske letelice nekih od zemalja (usa,rusija ,kina).
posto smo mi ljudi veoma mastoviti, mi smo razvili zavere, vrste i cak pod vrste aliena i jos trista koje kakvih cuda,
naravno, zahvaljujuci netu to je zadnjih godina dozivelo expanziju, a dokonih i nezaposlenih ima koliko hoces pa onda samo bacaju tripove.