kylie&raca
Zainteresovan član
- Poruka
- 161
kakve su zene BLIZANCI :shock: ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije to daleko od istine,mada ne treba sponzorstvo porediti sa znakovima u horoskopu.Margott:sponzorushe...
A zasto mislis tako ? :shock:PLESsitnihDEMONA:Pa nije to daleko od istine,mada ne treba sponzorstvo porediti sa znakovima u horoskopu.Margott:sponzorushe...
Margott:samo iz iskustva... izuzeci uvek postoje...
isto...svi zenski blizanci koje znam su droljasti....Margott:Margott:samo iz iskustva... izuzeci uvek postoje...
ma,ni muske ni zenske.nije im dobro!Moon Child:isto...svi zenski blizanci koje znam su droljasti....Margott:Margott:samo iz iskustva... izuzeci uvek postoje...ne volim ih bas...
al zato muskeobozavam
takodje, :wink: super smoArionZeleni:Da,da ja sam blizanac/jarac i bas se osecam dobro,a kad se ne osecam ok ,onda me to jako brzo prodje.Imam ,ne dva vec za svakoga po jedno lice.I volim da flertujem, jer se zaljubim po deset puta dnevno.![]()
svesni su itekako,licemerni,izmisljaju i preko reda,uvelivcavaju,vole da flertuju nja,njaLexa:Ne znam zašto niko ne voli te blizance. Ja ih znam par (devojke) i baš su OK. Pozitivci, društveni, vole sve pomalo... Jedina mana im je što pomalo vole da izmišljaju (i preuveličavaju), ali može im se oprostiti jer su svi oko njih toga svesni.
ArionZeleni:Da da te depresivne faze su cuvene promene raspolozenja.Desava se da padnem u depresiju povremeno i to skoro trenutno,ali se isto tako desava da se oraspolozim za sekund.
A sto se tice dizanja nosa....sta cu kad sam najbolji ?![]()
U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA TOBOM NAJBOLJE I NAJLEPSE SMO 8)malo prase:DA SE NE LAZEMO,BLIZANCI IMAJU PRAVO NEKAD I DA DIGNU NOS JER AKO STE UPUCENI SPADAJU U NAJ INTELIGENTNIJE ZNAKOVE ZODIJAKA,AKO NISU I NA PRVOM MESTU.ZENA BLIZANAC NIJE SKOT VEC DOBRO ZNA STA ZELI U ZIVOTU I OD ZIVOTA I AKO MOZE BITI MANA,TO JE DA U SVEMU STO RADI IMA NESTO HEDONISTICKO.A KO NE VOLI SEBE NE VOLI NI DRUGE.