Uf, te odvratne...BOBULjICE

• Začetnik teme Začetnik teme Bubica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bubica:
:oops: :oops: :oops:
Verujem da i mnogi od vas (kao i ja) vode veliku muku si ovom gore navedenom nesrecom!!!Zo one "izlecene", pitanje glasi:KAKO STE TO USPELI!!!
Ili ako neko ima neki predlog...

:? :? :?
:idea: :?: :idea:

Ukoliko mozes i imas tih mogucnosti kupi BIO TEO losion za lice i telo i kremu za lice.Taj losion stavljaj 3 puta dnevno,a kremu samo 1. pred spavanje nakon pola sata od stavljanja losiona.

MENI BUBULJICE RIJETKO IZLAZE A TI IH SE MOZES OSLOBODIT TAKO STOCES SE SAMOUJUTRO UMIVAT MLAKOM VODOM BEZ SAPUNA JER ISUSUJE KOZU A TO NE VALJA JER KOZA TI MORA BIT MALO MASNA KAD SE UMIJES NANESI KREMU ZA LICE I RUKE TAKO I UVECE...CAO

uh,kad ovo procitam prvo sto pomislim je `hvala ti,mama`! zezam se,ja nikad nisam imala bubuljice mozda zato sto se umivam sapunom i pijem puno,puno vode,a ne pijem kafu i ne jedem puno slatkisa!probalte tako nesto pa mozda uspe!srecno!

Svako vreme nosi svoje probleme, neces vecno biti pod bubuljicama, jednog dana ce nestati. Sada ima brdo raznih preparata za uklanjanje pa probaj sa nekim od njih. Kazu da je higijena lica najbitnija za resavanje problema bubuljica. E a kad kazu da ih ne valja prstiti to je najgore, pa necu valjda sa onim na licu da idem ulicom? Sve u svemu moraces da trpis dok malo ne porastes :D

ja sam se mnogo namucio...
prao, trljao, brisao kojekakvim sapunima, losionima, kremama...ubi boze...srednji vek na licu...
i pukne meni film i prestanem i da se umivam...
za 10 dana su sve NESTALE! ja sam teo da se spalim...kako sam u stvari bio glup...
eto, to je moja prica...
ali...koliko ljudi, toliko varijacija na tu temu...
beda u svakom slucaju... 8)

Back