B
Bubica
Gost

Verujem da i mnogi od vas (kao i ja) vode veliku muku si ovom gore navedenom nesrecom!!!Zo one "izlecene", pitanje glasi:KAKO STE TO USPELI!!!
Ili ako neko ima neki predlog...
:? :? :?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sSs89:E,Bubice mislim da delimo isti problem samo sto sam ja odavno odustala od te ideje da mi lice bude cisto, ne znam zasto ,mozda zato sto sam probala sve moguce preparate i nista.
Normalno da ne umisljas.Prva impresija je uvek najbitnija.....ako znate sta je prva impresija? :wink:T-a-n-j-a:sSs89:E,Bubice mislim da delimo isti problem samo sto sam ja odavno odustala od te ideje da mi lice bude cisto, ne znam zasto ,mozda zato sto sam probala sve moguce preparate i nista.
Niste jedine,i ja imam isti problem!Sve zivo sam probala i nista,a redovno cistim lice.U skoli me zlobnici zezaju,i primecujem da lijudi sa kojima se upoznajem imaju drugaciji stav prema meni nego oni sa kojima sam se upoznala kad mi je lice bilo bez bubuljica(ne umisljam,stvarno je tako).Nadam se da vama nije tako!
T-a-n-j-a:sSs89:E,Bubice mislim da delimo isti problem samo sto sam ja odavno odustala od te ideje da mi lice bude cisto, ne znam zasto ,mozda zato sto sam probala sve moguce preparate i nista.
Niste jedine,i ja imam isti problem!Sve zivo sam probala i nista,a redovno cistim lice.U skoli me zlobnici zezaju,i primecujem da lijudi sa kojima se upoznajem imaju drugaciji stav prema meni nego oni sa kojima sam se upoznala kad mi je lice bilo bez bubuljica(ne umisljam,stvarno je tako).Nadam se da vama nije tako!
deppa/me:I ja sam imala bubuljice,i sad imam poneku,iako mogu da ih se resim,ali nemam volje.Naime,moja mama je dermatovenerolog,i evo ti nekoliko zaista dobrih preparata koje sam koristila i koji 100% pale!
Dercom Clear(malo je skuplji,oko 15Eura)
Losion Doroslovac
Skinoren krema
(bilo bi dobro da jednom mesecno odes na ciscenje lica)
Od ovih ti je najbolji Dercom Clear.Veruj mi,veoma su efikasni,pa valjda ja znam!!! :wink:
Roby girl:JA KORISTIM dOROSLOVAC GODINAMA I LICE MI JE BEZ TIH NAPASTI (DA KUCNEM U DRVO...)
ja bubica: