UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas si nasao sliku koja ce da me odusevi...uh!
Upravo zbog tih duela ce Drogba definitivno ostati u Celziju...kakve nas bitke ocekuju iduce godine izmedju njih dvojice:think: Nadam se da su pred Drogbom najbolje sezone koje ce krunisati sjajnim partijama protiv Vidica:D

Poslednja izmena:
Upravo zbog tih duela ce Drogba definitivno ostati u Celziju...kakve nas bitke ocekuju iduce godine izmedju njih dvojice:think: Nadam se da su pred Drogbom najbolje sezone koje ce krunisati sjajnim partijama protiv Vidica:D

On je završio svoje u Čelziju...a i drago mi je što je tu topuzinu Nemanja iznervirao i treba tako sa njim...NEMANJA CAR :super::super::super:

Ne znam da li ce ostati, ali mislim da je gotovo sa Droggom kao zvezdom. U godinama je, tako da ne vidim da moze da da vise od nekih 10 golova u sezoni.

pobeđuje austrija, austrija ima najjači tim i osvojiće ga, sigurno, će pobede švajcarsku u finalu. sad vam to deluje glupo, ali će da vidite moju moć za 10 dana. kladio sam se, uložio ssam 2000 dinara, dobitak mi je 234000, i obogatiću se, jer ja sam pametan, a vi ste glupi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back