UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prednost dajem Juventusu za prolaz ali Monako vrlo lako može da ih iznenadi kao Arsenal što su iznenadili. Nisu oni uopšte šala. Što se tiče Porta oni su strašan tim sa par top igrača koji će igrati u najjačim klubovima evrope. Bajern je mašina i kada zaigraju sa 100% snage ne može niko da ih dobije pa čak ni Barselona.

Nemoj me krivo shvatit, ali govoriti nakon utakmice tako nešto nije baš lijepo, konkretnije, govoriti nekome da je neznalica. Porto je bio jedina neporažena momčad u četvrtfinalu, a to nije mala stvar. Uz to, imali su dobru prednost iz prve utakmice. Naravno da onaj tko je pomislio da bi to mogli sačuvati nije neznalica, posebno zbog činjenice da su mnogi igrači bili van terena u momčadi Bayerna... Bayern je imao jako loš dan u Portugalu kad su igrali, nije bilo nikakvog namještanja (bar se nadam). A i tad su bili i bez mnogo bitnih igrača, ali bez njih su jučer demolirali Porto. U prvoj utakmici im ništa nije išlo od noge, al u drugoj je, sve.

Inače, ne bi ja baš tako lako otpisao Monaco večeras, igraju dobru obranu a mogi i dati gol. Moglo bi tu biti malo golova. (Talijani plus dobra obrana Monaca, zvuči kao 0-1 golova, hehe)

U drugoj utakmici mislim da i Atletico ima neke šanse, s obzirom na neke ozljede u Realu (Modrić, Bale, Benzema).

Svakako, veselim se dobroj tekmi ;)
Svako ko se i malo razume u fudbal je mogao da vidi da Porto nema sanse u Minhenu bez obzira na prednost od 2 gola. Ta 3 gola su dali dosta srecno i videlo se sta sve treba da se dogodi i poklopi pa da ekipa kao sto je Porto (koja sigurno nije u top 5, a mozda ni u top 10) pobedi jedan od top 5 najjacih timova sveta (ako ne i najjaci) - nedopustive greske igraca Bajerna i izostanak najboljih igraca. Oni od 70 minuta ni jedan jedini sut nisu uputili na gol. Ipak sam na strani Barse zbog juznoamerickog napada koji je trenutno ubedljivo najjaci. Mana Barselone je ta odbrana ali sve zavisi od motivacije ta 3 ludaka iz JA, a njihova motivacija ce sigurno biti ogromna u polufinalu. Bajern je malo uigraniji i kompaktniji tim Barselone ali Barsa sa ta 3 igraca je potpuno nepredvidljiva i odlican primer za to je Suarez koji se nije video skoro celu utakmicu pa onda sam dao 2 gola parizanima tako da je neumesno reci da je Bajern ultra-favorit. Sve u svemu uvek sam uz tim koji igra atraktivan fudbal tako da ce polufinale sa Barsom da bude fenomenalno ko god bude igrao protiv njih.

Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Coentrao; Pepe; Kroos, James Rodriguez, Isco; Hernandez, Ronaldo.

Oblak; Juanfran, Godin, Miranda, Jesus Gamez; Tiago, Koke; Saul Niguez, Turan, Griezmann; Mandzukic.

Pepe navodno zadnji vezni, krajnje interesantno.

Subasic, Fabinho, Raggi, Abdennour, Kurzawa, Kondogbia, Toulalan, B.Silva, Moutinho, F.Carrasco, Martial.

Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Evra; Tevez, Morata.

Svako ko se i malo razume u fudbal je mogao da vidi da Porto nema sanse u Minhenu bez obzira na prednost od 2 gola. Ta 3 gola su dali dosta srecno i videlo se sta sve treba da se dogodi i poklopi pa da ekipa kao sto je Porto (koja sigurno nije u top 5, a mozda ni u top 10) pobedi jedan od top 5 najjacih timova sveta (ako ne i najjaci) - nedopustive greske igraca Bajerna i izostanak najboljih igraca. Oni od 70 minuta ni jedan jedini sut nisu uputili na gol. Ipak sam na strani Barse zbog juznoamerickog napada koji je trenutno ubedljivo najjaci. Mana Barselone je ta odbrana ali sve zavisi od motivacije ta 3 ludaka iz JA, a njihova motivacija ce sigurno biti ogromna u polufinalu. Bajern je malo uigraniji i kompaktniji tim Barselone ali Barsa sa ta 3 igraca je potpuno nepredvidljiva i odlican primer za to je Suarez koji se nije video skoro celu utakmicu pa onda sam dao 2 gola parizanima tako da je neumesno reci da je Bajern ultra-favorit. Sve u svemu uvek sam uz tim koji igra atraktivan fudbal tako da ce polufinale sa Barsom da bude fenomenalno ko god bude igrao protiv njih.

Eh... Nogomet je to, prijatelju moj. Kad bi uvijek favorit pobjeđivao ne bi to više bio taj sport. Pa uostalom, prvu ih je dobio. Na sreću, ali je dobio. Porto je osvajao Ligu prvaka kada niko to od njega nije očekivao. Istina, nisu ove godine jaki, a imali su "laku" skupinu, ali ipak reći da ko im je davao neke šanse nema pojma o nogometu je smješno. Bayern je sigurno puno jača momčad, zasluženo su prošli, ali da se moglo poklopit suprotno i da lopta nije htjela u mrežu, to se svakako moglo dogodit. Ili da je Porto zabio neki glupi gol iz na početku utakmice sve je moglo bit drugačije. No dobro, sad pričamo već šta bi bilo kad bi bilo.

Nadam se da si to svoje znanje i uvjerenje iskoristio i na kladionici sve stavio na prolaz Bayerna. ;)

jedan korak bliže do 11

Prilozi

• Real_Madrid_avanzaron_a_las_semifinales_de_Champions.jpg
    Real_Madrid_avanzaron_a_las_semifinales_de_Champions.jpg
    80,3 KB · Pregleda: 1
Teorija zavere ili ne ali ovo deluje strasno namesteno...jednostavno UEFA nije smela da dozvoli sebi rizik da se u ovoj LS ne sastanu Bajern i Barselona trenutno najbolji timovi na svetu, a s druge strane finale takodje mora da bude spektakl pa s obzirom da Real ima i prednost u kvalitetu i prednost u utakmici kod kuce ocekuje nas spektakl u finalu, a pre toga malo finale - Barselona-Bajern....bolji zreb od ovoga nije mogao da bude bio on slucajan ili ne....
Finale u Berlinu....poznato je kao nemci vole propagandu....Bajern ce da prodje u finale i igrace "kod kuce" sa Realom i pokazati da su nemci sila u fudbalskom svetu.....iako bih voleo da se u finalu sastanu Barsa i Juve

Ovo je odlican zreb za Juve, mogu da izbace Real

Samo se bojim da se Alegri ne zatvori kao sad protiv Monaka, e onda ce da puknu, ali ako budu igrali svoju igru siguran sam da idu u finale

Bajern - Barselona, tu verujem da ni najbolji svetski poznavatelji fudbala ne znaju sta da kazu. Jednostavno dva izjednacena tima, s tim sto Bajern ima Gvardiolu koji poznaje Barsu, mozda im je to mala prednost

Teorija zavere ili ne ali ovo deluje strasno namesteno...jednostavno UEFA nije smela da dozvoli sebi rizik da se u ovoj LS ne sastanu Bajern i Barselona trenutno najbolji timovi na svetu, a s druge strane finale takodje mora da bude spektakl pa s obzirom da Real ima i prednost u kvalitetu i prednost u utakmici kod kuce ocekuje nas spektakl u finalu, a pre toga malo finale - Barselona-Bajern....bolji zreb od ovoga nije mogao da bude bio on slucajan ili ne....
Finale u Berlinu....poznato je kao nemci vole propagandu....Bajern ce da prodje u finale i igrace "kod kuce" sa Realom i pokazati da su nemci sila u fudbalskom svetu.....iako bih voleo da se u finalu sastanu Barsa i Juve

A da su polufinalni parovi Juve- Barca i Bayern- Real onda bi teorija bila da namještaju finale Bayern- Barcelona. Nijemci su prvaci svijeta, Bayern je pretprošle sezone osvojio LP. Nijemci jesu sila, ne moraju to nikome posebno pokazivati. Njihovi rezultati to pokazuju.

Rekao sam da je Real najbolji moguci zreb za Juve, odlicno su igrali, uz malo srece u revansu proci ce u finale

Steta samo sto tako iskusna ekipa ima uspone i padove tokom utakmice, ponekad se cak i pogube pa ne mogu da se oslobode lopte ispred svog kaznenog, kad bi to popravili bili bi top

11168080_978897665490029_668603795318344137_n.jpg

Kjelini ludaku :worth:

Nikad nisam voleo ove krljace ali sma ih uvek postovao i jedna ekipa nije ekipa ako nema ovakvog defanzivca. Juve je objasnio da u fudbalu pobedjuje TIM i energija a ne pojedinac!! Kristijano je pokazao da je mali igrac, 85 minuta je proveo u petercu ne bi li dao gol NISTA za ekipu nije radio samo je svoje dupe gledao i verujem da je ono za njega sinoc bila pobeda a ne poraz......vrhunski igrac sa vrhunskim kompleksima koji ga na kraju cine malim igracem...jedan je RONALDO LUIS NAZARIO DA LIMA ovoga nikada necu tako da nazovem....
Navijam za finale Barsa-Juve i tada bi mi bilo svejedno ko ce da osvoji.....

Jos jedna potvreda toga kakva je gromada od ekipe Juve! Pare su veoma bitne ali nikako, NIKAKO nisu presudne....
http://www.mozzartsport.com/vesti/d...-promasio-nego-je-sturaro-nindza-video/104824
14309146348802.jpg

Alo bre Gvardiola, alo bre svabee !! Ne moze se silom i taktikom protiv magije !!

Kome nije jasno da je Mesi gazda, kralj, car fudbalske planete taj neka prestane da prati fudbal jer ne zasluzuje !!

Kako je samo okrenuo kuk Boatengu i plasirao laganezi u futsal stilu pored "nesavladivog" Nojera !! Nemacka prepotentnost i ovoga puta dozivljava slom kao i uvek kroz istoriju !!

Manite se tih opravdanja tipa "ne igraju roben i riberi"...imaju trenera koji u dusu poznaje Barsu i opet nisu mogli da se izvuku !! laku noc....

Daleko je Juve od Porta.....

Nema sanse real ni za ligu sampiona ni u prvenstvu,mozda prodju u finale ali i to ce biti tesko.Real je u padu forme ,mnogo im fali modric i izgledaju nepovezano isto ko da svako za sebe igra...nemaju sanse protiv Barselone...

Žao mi je Nojera. Čovek je čudo kako brani ali kada ga odbrana onako ostavi na cedilu onda možeš samo da izigravaš džak za punjenje.

Alo bre Gvardiola, alo bre svabee !! Ne moze se silom i taktikom protiv magije !!

Kome nije jasno da je Mesi gazda, kralj, car fudbalske planete taj neka prestane da prati fudbal jer ne zasluzuje !!

Kako je samo okrenuo kuk Boatengu i plasirao laganezi u futsal stilu pored "nesavladivog" Nojera !! Nemacka prepotentnost i ovoga puta dozivljava slom kao i uvek kroz istoriju !!

Izvini, a ti nisi onaj što pre neki dan napisa
Bajern ce da prodje u finale i igrace "kod kuce" sa Realom i pokazati da su nemci sila u fudbalskom svetu.....iako bih voleo da se u finalu sastanu Barsa i Juve
:lol:

Jesam i drago mi je sto sam pogresio (iako tada nisma znao da nece igrati Roben) vise nego sto je tebi sto se nasladjujes time kao budala....
Nojera samo budale i svabe zale.....kurcio se pre utakmice i dobio vaspitnu......golman- najnezahvalnija pozicija u fudbalu ma koliko dobar bio, a sta on radi? Preti mozda najboljem igracu u istoriji fudbala? Jos je dobro prosao mogao je 5 da primi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back