UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam stigao da odgledam, ali cini mi se da nisam mnogo propustio.

Atletiko Madrid - Real Madrid 0:0
Juventus - Monako 1:0

Ja gledao miksovano kosarku i Atletiko - Real. Slaba utakmica. Bilo je borbe ali su falile sanse i golovi. Mandzukic u centru paznje zbog kuknjave i laktova. Trebao je da ga Mazic iskljuci 3 puta nego mu je progledao kroz prste jer su mu razbili njokalicu takodje laktom.

Juve OK danas mada mora to dosta bolje ako se prođe u polufinale ... Falio je dosta Pogba danas jer je bila velika rupa između sredine i napada, a Pogba to odlično kontroliše ...

Bufon kao 25 godina da ima a ne 38 :worth: ... Ja ga ni sad ne bih menjao za Nojera ...

CCocUOXWgAARjC1.jpg:large

Ajmo Porto :hej:

Fabiano, Danilo, Martins Indi, Maicon, Alex Sandro, Casemiro, Brahimi, Herrera, Óliver Torres, Quaresma, Martínez.

Neuer, Rafinha, Dante, Boateng, Bernat, Alonso, Lahm, Thiago, Götze, Müller. Lewandowski.

Sirigu, van der Wiel, Silva, Marquinhos, Maxwell, Rabiot, Cabaye, Matuidi, Lavezzi, Pastore, Cavani.

Ter Stegen, Montoya, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitić, Iniesta, Neymar, Messi, Suarez.

A ovde ce biti vatromet, skoro najjace postave. Konacno i da se vidi sta moze Kavani kad igra centralnog napadaca a ne na krilu.

Sirigu, van der Wiel, Silva, Marquinhos, Maxwell, Rabiot, Cabaye, Matuidi, Lavezzi, Pastore, Cavani.

Ter Stegen, Montoya, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitić, Iniesta, Neymar, Messi, Suarez.

A ovde ce biti vatromet, skoro najjace postave. Konacno i da se vidi sta moze Kavani kad igra centralnog napadaca a ne na krilu.

Gde najjace bez Ibrakadabre?

PSG je bio los bedan nije ni delkasiran nego jednostanvno su bili losi...Verrati i Motta su bas falili ajde Ibrahimovic je falio naravno ali ova dvojica su izneli tekmu protiv Chelzija...David Luiz covek neveruje da je naskuplji 'odbrambeni' ikad...

Bajern primio golove posle gresaka odbrane, Wolfsburg primio golove posle gresaka odbrane.....stekam pare i 5000 stavljam na prolaz Bajerna i Wolfsburga. Nisu mogli ociglednije da odigraju za kladionice. **** danasnji fudbal....

Nisam ocekivao onako ubedljivu pobedu Napolija, cak iskreno nisam ocekivao uopste pobedu Napolija, a Benitez nastavlja da pokazuje da je majstor za kup takmicenja. Volfsburg uopste nije naivna ekipa, sta vise

Napoli ili Fiorentina, tu treba traziti pobednika takmicenja

Ter Stegen; Dani Alves, Pique, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Neymar, Suarez, Messi.

Sirigu; Van der Wiel, Marquinhos, David Luiz, Maxwell; Verratti, Matuidi, Cabaye; Pastore, Cavani, Ibrahimovic.

- - - - - - - - - -

Neuer; Rafinha, Badstuber, Boateng, Bernat; Alonso, Lahm, Thiago; Gotze, Muller, Lewandowski.

Fabiano; Reyes, Maicon, Marcano, Indi; Casemiro, Herrera, Torres; Quaresma, Brahimi, Martinez.

Au kakvo petardiranje Porta od strane Bajerna ko bi ovo rekao? Poluvreme 5:0! Makar sam pogodio tiket na kladionici 1P2+
Barsa - PSG 2:0 poluvreme. Razlika u klasi je ocigledna bez obzira sto mi je PSG simpaticna ekipa.

Ko je mislio da Porto moze da prodje bajern taj ne zna nista o fudbalu. Pogotovo ko je mislio da je porto "pobedio" Bajern u prvoj utakmici.....toerija zavere ili ne ali prva utakmica je bila sumnjiva do maximuma. Jos je zanimljivije to sto je drugi nemacki tim samo u LE izgubio prvu utakmicu na isti nacin kao Bajern - greskama defanzivnih igraca.....
Blagu prednost za titulu dajem Barsi zbog fantasticnog napadackog tria - Mesi - Nejmar - Suarez....
Veceras Juventus prolazi 100%, a bice mnogo gusto na Bernabeu jer Atletiko je veoma kvalitetan i pre svega izuzetno cvrst tim..... blaga prednost Realu ali vrlo lako moze Atletiko da se osveti za poraz u finalu. Ipak po meni najveci favoriti za titulu prvo Barsa pa Bajern...da ih ne lome povrede gotovo sma siguran da bi Bajern osvojio titulu (iako ih ni malo ne simpatisem) ali moze d ase desi da neki igrac u nekom trenutku bude rovit i ne da max doprinos ekipi pa da tako nesto odluci jer u ovoj fazi bukvalno detalji odlucuju nema izrazitih favorita.

Poslednja izmena:
Nemoj me krivo shvatit, ali govoriti nakon utakmice tako nešto nije baš lijepo, konkretnije, govoriti nekome da je neznalica. Porto je bio jedina neporažena momčad u četvrtfinalu, a to nije mala stvar. Uz to, imali su dobru prednost iz prve utakmice. Naravno da onaj tko je pomislio da bi to mogli sačuvati nije neznalica, posebno zbog činjenice da su mnogi igrači bili van terena u momčadi Bayerna... Bayern je imao jako loš dan u Portugalu kad su igrali, nije bilo nikakvog namještanja (bar se nadam). A i tad su bili i bez mnogo bitnih igrača, ali bez njih su jučer demolirali Porto. U prvoj utakmici im ništa nije išlo od noge, al u drugoj je, sve.

Inače, ne bi ja baš tako lako otpisao Monaco večeras, igraju dobru obranu a mogi i dati gol. Moglo bi tu biti malo golova. (Talijani plus dobra obrana Monaca, zvuči kao 0-1 golova, hehe)

U drugoj utakmici mislim da i Atletico ima neke šanse, s obzirom na neke ozljede u Realu (Modrić, Bale, Benzema).

Svakako, veselim se dobroj tekmi ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back