UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam za Liverpul. Jako tesko.
Mislim da oni srljaju iz greske u gresku. Prvo sto su doveli Spanca u Engleski klub,a onda sto je on doveo gomilu Spanaca u klub,koji se nisu bas snasli i nisu pokazali Bog zna sta.
Taj Liverpul je poceo da me JAKO podseca na Inter.

Gibraltar novi član UEFA

Sportski arbitražni sud u Lozani doneo je odluku da Gibraltar ima pravo da postane punopravni član UEFA. To znači da će klubovi iz Gibraltara od sledeće sezone igrati u evro-kupovima, a reprezentacija će igrati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Mala britanska kolonija već je decenijama predmet spora između Velike Britanije i Španije, koje tvrde da imaju suverenitet. Španija je do sada uspešno blokirala sve zahteve Gibraltara da uđe u članstvo UEFA, ali posle odluke Suda izvesno je da će UEFA dobiti još jednog člana.

"Odluke Suda za nas su obavezujuće i ovaj slučaj je za nas završen. Gibraltar će postati punopravni član naše organizacije," izjavio je predsednik UEFA Lenart Johanson.

Prema njegovim rečima Gibraltar će 4. oktobra na sednici Izvršnog odbora UEFA postati privremeni član, a u stalno članstvo biće primljen na Skupštini 26. i 27. januara 2007. godine u Dizeldorfu.

Fudbalska reprezentacija Gibraltara nastupa već više od 100 godina, a najveći uspeh ostvarila je 1949. godine kada je protiv Real Madrida odigrala 2:2.

...Interesantno...

LŠ: Čelsi pobedio, sumrak Istoka
Reuters

Fudbaleri Čelsija savladali su Verder rezultatom 2:0, u derbiju prvog dana Lige šampiona.

Tri istočnoevropske ekipe doživele su teške poraze na startu – Barselona je debitanta Levski iz Sofije pobedila 5:0, Bajern je protiv moskovskog Spartaka dao četiri bez primljenog pogotka, a Šahtjor je u Rimu izgubio istim rezultatom.

Iznenađenje je načinio Sporting, koji je ostvario pobedu nad Interom od 1:0, a vrednu pobedu na strani ostvarila je Valensija u Pireju – 4:2 – uz het-trik Morijentesa.

Najmanje uzbuđenja je bilo u mečevima grupe C, u kojoj nije viđen nijedan gol u duelima PSV – Liverpul i Galatasaraj – Bordo.

Drugog dana igraju se uvodni mečevi u grupama E, F, G i H.

Uskoro opširnije...

inter je izgubio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zalim ih :lol: :lol: :lol:
drug mi je pokazao neki tiket sto je uplatio i lepo sam mu rekla da ce samo inter da ga syebe i bila sam u pravu...ko mu kriv sto me nije slusao...hahaha
dule ti ga mozda znas to je duca

milanfan:
inter je izgubio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zalim ih :lol: :lol: :lol:
drug mi je pokazao neki tiket sto je uplatio i lepo sam mu rekla da ce samo inter da ga syebe i bila sam u pravu...ko mu kriv sto me nije slusao...hahaha
dule ti ga mozda znas to je duca

Nije lepo smejati se tuđoj nesreći. Šta ako te čuje Bog, i sutra AEK pobedi... ;p ...

Интер је лузерска екипа, баш ме интересује какво ће се чудо да деси па да они не освоје калчо. И ону титулу што су освојили је за зеленим столом, можда треба да зовну Папу или неког врача да им мало гата :)

Sve se vraća, sve se plaća! Kako su ušli u LŠ, tako će i da je napuste. Drugim rečima: koliko su imali sreće u i pre kvalifikacija, toliko će imati nesreće u grupi, jer ogromna većina milaneza je već potcenila AEK, Lil i Anderlecht, a to se žestoko kažnjava. A onda ću ja (kao zvezdaš) da se ... :lol:

Detroit:
Sve se vraća, sve se plaća! Kako su ušli u LŠ, tako će i da je napuste. Drugim rečima: koliko su imali sreće u i pre kvalifikacija, toliko će imati nesreće u grupi, jer ogromna većina milaneza je već potcenila AEK, Lil i Anderlecht, a to se žestoko kažnjava. A onda ću ja (kao zvezdaš) da se ... :lol:
pa dobro...videcemo zvezdasu... :-D ;-) 8-)

Detroit:

Nema srece, samo (ne)znanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back