Bastiani
Poznat
- Poruka
- 7.657
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neprocenjivo.![]()
Pa zbog zvezde ne gubimo bodove jer je cuka uletela umesto njih.....imamo isti broj predstavnika....
Pa zbog zvezde ne gubimo bodove jer je cuka uletela umesto njih.....imamo isti broj predstavnika....
Ne znam šta ti to znači. Slovaci a pogotovu Austrijanci su za nas u klupskom fudbalu sila. A da li je 1:0 ili 14:0 to je za bodove nebitno.Gubimo bodove itekako. Zvezda bi se bar dovukla do plej-ofa LE, i sigurno ne bi gubila 4-0 od Slovaka i Austrijanaca.
Ne znam šta ti to znači. Slovaci a pogotovu Austrijanci su za nas u klupskom fudbalu sila. A da li je 1:0 ili 14:0 to je za bodove nebitno.
Da li bi Zvezda prošla, nisam uopšte siguran. Ali najbitnije, koji će q nama uopšte bodovi?
Војводина је испала од тима из Лихтенштајна. Ја мислим да од тога нема ниже. У поређењу са тим Словачка је свемирска супер-лига. А Чука јадна, па то су људи који су с Марса упали у европско такмичење, прву такмичарску европску утакмицу у историји одиграли пре две недеље.Tolika sila da u 2 utakmice primimo cak 8 golova od njih? Vosa se konstantno blamira po Evropi, sa izuzetkom prosle sezone samo.
Jagodina bi sigurno pokazala nesto, ali je koci to sto nema koeficijent, pa vec u startu izvlaci Rubin i Kluz.
Kakav potop Srpskog fudbala danas. 8 komada primljenih u dve utakmice od totalnih anonimusa.
А најбоље је било саопштење тренера Андораца после 1.утакмице против Чуке. Као честита противнику на победи и наглашава како су играли у некомплетном саставу јер неколико првотимаца није могло да допутује у Београд ЗБОГ ПОСЛА. Нису добили годишњи одмор.![]()
Koja beda...jadni jagodinci tacno mi ih zao...strasno koliko ne znaju, pokidae se ljudi, pretrcase stotine kilometara ma izginuse a Kluz lepo, lagano, iskusno, takticno.....koji mi divalj fudbal igramo jbt..
Koja beda...jadni jagodinci tacno mi ih zao...strasno koliko ne znaju, pokidae se ljudi, pretrcase stotine kilometara ma izginuse a Kluz lepo, lagano, iskusno, takticno.....koji mi divalj fudbal igramo jbt..