UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dinamo Z. me na neki nacin razocarao.Ispasce i to UBEDJIVO iz grupe a objektivno ima najkvalitetniji tim.Eliminacija Reke me ne cudi jer je u grupi sa dosta kvalitetnijim suparnicima

:hahaha:

Kakve predrasude pojedini Srbi imaju o tom famoznom Dinamu, pa to nema nigde

Mamic Bog, pravi atomski Dinamo, mi Srbi da se ugledamo na njega bla bla...

Taj klub je sprdnja najobicnija, po kvalitetu iza Zvezde i Partizana

Jedino su majstori samoreklamiranja, godinama su kanta za napucavanje u Evropi a godinama trube da su "najjaci klub na Balkanu"

Ne samo Ludogorec.Rubin-Waregem 4:0.Pratio sam kvalifikacije,Waregem je izbacio OZBILJNE klubove u njima.Maribor takodje.Maribor-Rubin 2:5.Jagodina ispade kao veoma dobar sastav,u prvoj ligi je bila pri dnu,sada je 6-a ili 5-a

Ovaj Sahtjor Karagandi izgleda da se uopste ne sali. PAOK se jedva provukao u proslom kolu a sad Makabi iz Haife gubi kod njih. Ja mislim da bi oprali i Partizan i Zvezdu kao nista.

А да и ми почнемо да кољемо овце по терену? Ко зна, можда упали. :per:

Dinamo Z. me na neki nacin razocarao.Ispasce i to UBEDJIVO iz grupe a objektivno ima najkvalitetniji tim.Eliminacija Reke me ne cudi jer je u grupi sa dosta kvalitetnijim suparnicima

Тешко да он има најквалитетнији тим у тој групи! :D

Benfica ce ove godine glumit Dinamo iz prijasnjih sezona. Bice kanta za napucavanje. Imaju srece pa u grupi imaju raspali Anderlecht pa ipak nece obarat neslavne dinamove rekorde. Inace ta grupa definitivno najlosija.

Bayern se za sada sa lutkicama iz Citya igra kao sa djecom. City je ocajan. Sve propali igraci igraju za njih

Sent from my U9200 using Forum Krstarice mobile app
Teško da neko može vas da zameni...vi služite Evropi za sprdnju i zaj*banciju (što bi rekla Rahela Ferari).

Posle Argentine ja se ne secam da je nas neko napucao kao sinoc Dinamo.

Pa vi niste ni dosli do grupne faze bilo kojeg natjecanja tako da je smijesno da vi govorite o nekakvom napucavanju. Tu mislim na Zvezdu i Partizan.

Hrvatska ima dva kluba u LE, Srbija nema nijednog.

Recimo ono sto radi Rijeka je za svaki klub u Srbiji SF. Po organizaciji i po rezultatima.

Sto se reprezentacije tice ni tu nems sta sa se prica sve se vidjelo u ovim kvalifikacijama.

Pa vi niste ni dosli do grupne faze bilo kojeg natjecanja tako da je smijesno da vi govorite o nekakvom napucavanju. Tu mislim na Zvezdu i Partizan.

Recimo ono sto radi Rijeka je za svaki klub u Srbiji SF. Po organizaciji i po rezultatima.

Sto se reprezentacije tice ni tu nems sta sa se prica sve se vidjelo u ovim kvalifikacijama.

Ma ajde molim te, opet te vase bajke i mitomanija

Kao da je tesko klubu da napreduje kad dobije bogatog privatnog vlasnika, pa jos stranca

Nema sta, izmislili ste toplu vodu :hahaha:

I Vozdovac je izgradio stadion na trznom centru, ceo kompleks pripada klubu, pa mi sad od toga ne pravimo nesto veliko kao vi

Ti si pomenuo napucavanje ne ja, tako da si kontradiktoran. A sta to radi Rijeka posebno po rezultatima? U prvom kolu eto kad si vec pomenuo napucavanje, napucali su ih sa 4:0 a sada uzeli bod i to kuci. I to su tebi rezultati? Ako je to za pohvalu onda ja i ti nemamo sta da pricamo o fudbalu.

P.S.

PDF Politika postoji tako da se tamo moze polemisati o stvarima koje nemaju veze sa fudbalom.

Poslednja izmena:
Da ne duljimo Hrvatska će ići na SP. Do sada smo igrali tri puta dodatne kvalifikacije i tri puta smo bez ikakvih problema prošli. :lol:

Jedina stvar koja nas može spriječit je Platini i njegova Francuska. Ako Platini odluči da je Hrvatska najbolja solucija za Francusku onda tu neće biti pomoći zato što Francuska mora igrat na SP.

Ovo drugo prolazimo bez ikakvih problema. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Ti si pomenuo napucavanje ne ja, tako da si kontradiktoran. A sta to radi Rijeka posebno po rezultatima? U prvom kolu eto kad si vec pomenuo napucavanje, napucali su ih sa 4:0 a sada uzeli bod i to kuci. I to su tebi rezultati? Ako je to za pohvalu onda ja i ti nemamo sta da pricamo o fudbalu.

Rijeka je mali klub, do prije godinu dana bili su pred bankrotom, a danas igraju evropsku ligu. Kad već spominješ tih 4:0 onda trebaš znati da je Rijeci falilo deset igrača, a jučer su bili ravnopravni protiv kluba koji ipak igra u ponajboljoj ligi na svijetu.

Zamisli si da umjesto imena Rijeke staviš Radnički Niš jel bi to isto pisao??

Rijeka je mali klub, do prije godinu dana bili su pred bankrotom, a danas igraju evropsku ligu. Kad već spominješ tih 4:0 onda trebaš znati da je Rijeci falilo deset igrača, a jučer su bili ravnopravni protiv kluba koji ipak igra u ponajboljoj ligi na svijetu.

Zamisli si da umjesto imena Rijeke staviš Radnički Niš jel bi to isto pisao??

Igraci Radnickog primaju platu od najvise 1000 evra mesecno i to ih grad od svoje crkotine finansira. Nemaju sponzore ni bogate vlasnike tako da babe i zabe ne bih mogao da mesam.

Kolko je sudija unistio Juventus ovo nije normalno

Prvo je dosudio penal posle duela kakvih ima milion tokom bilo koje utakmice

A onda direktan crveni karton zbog glume Ronalda, jedva da ga je Kjelini dotakao uopste. Da se za takve situacije daju crveni kartoni niko ne bi zavrsio utakmicu sa igracima na terenu, to je fudbal a ne balet

Vidal nije normalan za sta je trazio penal. Potkopavanje terena.

0FRkqtq.gif

:lol:

Kolko je sudija unistio Juventus ovo nije normalno

Prvo je dosudio penal posle duela kakvih ima milion tokom bilo koje utakmice

A onda direktan crveni karton zbog glume Ronalda, jedva da ga je Kjelini dotakao uopste. Da se za takve situacije daju crveni kartoni niko ne bi zavrsio utakmicu sa igracima na terenu, to je fudbal a ne balet
Пенал за Реал је био само је право питање да ли би такав пенал био суђен и против Реала.

А за црвени картон треба рећи да је Кјелини глуп као сом. То што је урадио био би фаул и у рагбију, а судија је наравно једва чекао да може неког да избаци ко игра против РеАла.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back