UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bice vam tesko i nadam se da cete lose proci :lol:
izvukli ste mnogo "Rusa" u kvalifikacijama, a to nijednoj ekipi sa prostora bivse SFRJ ne odgovara

Nije nam prvi put da smo u sjebanoj situaciji..ali mi smo najjaci kad je najpotrebnije..

A zasto zelis da se sjebemo?Malo ti krivo sto vi nemate tako uspjesnu repku a?i da se plasirate a mi ne,opet nam niste ni blizu po uspjesima,a pazi malo..lopta je jebeno okrugla i nikad neznas..nama je sad zajebano i drugo mjesto,a zamisli da budemo drugi i kroz baraz prodjemo,a vi spusite od Francuza i budete drugi i neprodjete ..aa kako bi to bilo a nije nemoguce..

ja se ipak nadam da cemo i mi i vi a i Bosanci sa legendarnim Cirom da se plasiramo na Svjetsko:D

Хрват, спусти лопту, и опусти се, нико ни теби ни твојој екипи не жели лоше, реално усрали сте мотку и мале су вам шансе да прођете, поготово ако вас енглези напуше ;)
Ја се искрено надам да ћете проћи, и да вас избубецамо на светском :D

Хрват, спусти лопту, и опусти се, нико ни теби ни твојој екипи не жели лоше, реално усрали сте мотку и мале су вам шансе да прођете, поготово ако вас енглези напуше ;)
Ја се искрено надам да ћете проћи, и да вас избубецамо на светском :D

Jooou,nisu svi kao ti:super: Recimo mnogi bi ovdje puno dali da se ne plasiramo,pricekaj malo,javitce se vec oni..:lol:

Nego..pa ima jos 4 kola...nama je nabitnije da dobijemo Bjeloruse,a Ukrajinci igraju u gostima u Minsku,te sa Englezima...dovoljno da negdje kiksaju..ove kvale ih prati nevjerovatna sreca,vrijeme je da je negdje i izgube...jbga ima jos vremena,vidjet cemo...ali bas bi bilo super kad bi se i Bih,i Srbija i Hrvatska kvalificirale..

Jooou,nisu svi kao ti:super: Recimo mnogi bi ovdje puno dali da se ne plasiramo,pricekaj malo,javitce se vec oni..:lol:

Nego..pa ima jos 4 kola...nama je nabitnije da dobijemo Bjeloruse,a Ukrajinci igraju u gostima u Minsku,te sa Englezima...dovoljno da negdje kiksaju..ove kvale ih prati nevjerovatna sreca,vrijeme je da je negdje i izgube...jbga ima jos vremena,vidjet cemo...ali bas bi bilo super kad bi se i Bih,i Srbija i Hrvatska kvalificirale..

Koliko si siguran da će Engleska da pobedi Ukrajinu :think:

Svi "Rusi" su zajebani, treba dobro odigrati protiv njih, napadati u prvih 20-ak minuta, da vide ko je gazda, a golovi ce sami doci ;)
Cela bivsa juga :D

PS: Kvalifikovale !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Koliko si siguran da će Engleska da pobedi Ukrajinu :think:
oa neznam..nisam bas uvjeren...uzdam se jedino u Englesko postenje,ali Enlezisu sad komotni,,i da izgube recimo od Ukrajine i Hrvatske oni su prvi..a tu je i da na sjebu jer su zbog nas ostali bez Europskog,,,jedini motiv bi im mogao bit,tj Capelu,tako da pobjede sve do kraja,pa ce on biti prvi izbornik u povijesti Engleske koji ima sve pobjede u kvalama..ali sve je to mrsavo..vidjet cemo..
Svi "Rusi" su zajebani, treba dobro odigrati protiv njih, napadati u prvih 20-ak minuta, da vide ko je gazda, a golovi ce sami doci ;)
Cela bivsa juga :D

PS: Kvalifikovale !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kako ko:mrgreen:

Izjednačio Kaunas na 1:1. :neutral: Još 10-ak minuta do kraja.

Gotovooooooooooooo!
Ostalo 1:1. Lil drhti, stiže Sevojno! :mrgreen:
Sevojnooooooooooo!

Koliko sam čuo Sevojno se pojačava. Među pojačanjima je i Mudrinić, nekada igrač Zvezde i Smedereva.

Poslednja izmena:
Evo i ja da kazem nesto...

Partizan realno gledano ima ne vise od 30 % sansi da prodje dalje....Apoel ima vrlo solidnu ekipu i nece juriti ko muve bez glave niti ce igrati bunker..Igrace defanzivno, i sansu ce traziti iz prekida i kontri....Dzabe Partizanu dobra odbrana kada je Mirosavljevic ostao sam kao u skolskom dvoristu...A i drugi gol slicno je primljen.Toga se trebaju paziti, ako prime gol gotovo je.

Crvena Zvezda ima jos manje sanse od Partizana iz prostog razloga sto ne znam ko ce tamo da postigne gol...Po meni jedini nacin da oni daju gol je neka odbijena lopta, i eventualno slobodnjak...Produzeci plafon

Vojvodina je najbolje igrala od svih nasih timova, ali nazalost imali su i najtezeg protivnika....Nadam se dobrom ishodu, ali verovatno ce izgubiti, kao i prosle godine od jevreja

Sevojno..sportski poraz

Bivši kapiten Partizana, a trenutno fudbaler Salcburga Saša Ilić imao je puno razloga za zadovoljstvo nakon sinoćne pobede u Zagrebu nad Dinamom (2:1) ne samo zbog prolaska njegove ekipe u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona već i zbog činjenice da se barem delimično revanširao "modrima" za težak udarac iz 1997. godine.

00007387.jpg

Baš mi je drago zbog njega, neka prodje Salzburg još dalje.

CELA VEST

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back