Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Danas mi je toliko u.sran dan da je depresija najlaksi oblik. :mad:168cm i 60kg, pa koji moj si depresivna?
kako i bilo super da prenose utakmicu Bate-Real, igraju na -20 u Lukasenkovoj Belorusiji, ko Roki IV

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas mi je toliko u.sran dan da je depresija najlaksi oblik. :mad:168cm i 60kg, pa koji moj si depresivna?
kako i bilo super da prenose utakmicu Bate-Real, igraju na -20 u Lukasenkovoj Belorusiji, ko Roki IV
Danas mi je toliko u.sran dan da je depresija najlaksi oblik. :mad:
Vec se sredilo.ma opusteno ce se popravi, ne valja se gubu zivci
sto bi rekla moja nekadasnja komsinica Vidovita Zorka "duso, mnogo ces patiti i propatila si, al sve ce se sredi"
ljudi Bate dobio konkurenta u Belorusiji, Muslin preuzeo Dinamo Minsk
Nope.Nije rekao da mu je zao, ne verujem da cu to ikada cuti od njega. Jednostavno je prestao da se gasi na semaforuznaci rekao je da mu je zao, nije tako mislio, itd. i ti si pala na to
i sad je sve OK
Vec se sredilo.
btw...
Hool mislio si da ce Zenit da pobedi Juve? :shock:
Nope.Nije rekao da mu je zao, ne verujem da cu to ikada cuti od njega. Jednostavno je prestao da se gasi na semaforu![]()
Tacno,tacno.
jeste to zna biti problem sa trotinetom, uopste nisu pricljivi
Uzmimo primer da je ovo istina. Onda se postavlja pitanje, kako to da se odmah nije krenulo od Bajerna i Rendžersa??? Nije mogao Zenit da namešta sam sa sobom!1. oktobar 2008. | Izvor: B92, Goal
Zenit nameštao mečeve u Kupu UEFA?
Prema navodima španskog dnevnika "ABC", Zenit iz Sankt Petersburga učestvovao je u nameštanju mečeva u finalnim fazama Kupa UEFA prošle godine.
Španski dnevnik tvrdi da su dva ruska mafijaška ’bosa, koji su uhapšeni u Španiji, uhvaćeni kako razgovaraju o nameštanjima mečeva polufinala i finala prošlosezonskog Kupa UEFA, u koje je umešan i Zenit, aktuelni osvajač tog takmičenja. Mafijaški dvojac je uhapšen zbog više optužbi, od kojih njihova povezanost sa Zenitom izaziva najviše pažnje i najveću brigu.
Navodi se kako su njih dvojica pomogli da se namesti polufinalni meč sa Bajernom i finale sa Rendžersom u korist ruskog kluba koji je na kraju i osvojio trofej.
Prema navodima, u prisluškivanom telefonskom razgovoru između vođe ’Tambovskaja’ kriminalnog klana Genadija Petrova i njegovog glavnog pomoćnika, Leonida Hristoforova, bilo je ’hvalisanja’ oko mogućeg nameštanja utakmica.
Iako još uvek ništa nije potvrđeno, ABC je potvrdio kako je otvorena istraga protiv ruskih mafijaša, da bi se utvrdila tačnost ovih tvrdnji.
Pisani mediji širom Španije spekulišu kako bi navodi mogli da budu lažni ili samo mamac od strane mafije, koja bi time želela da odvuče pažnju vlasti sa drugih optužbi, kao što je na primer trgovina drogom.
Niko od predstavnika Zenita do sada nije prokomentarisao navode španske štampe. Ruski klub je u utorak uveče na svom terenu poražen od Real Madrida sa 2:1 u drugom kolu Lige Šampiona.
---
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2008&mm=10&dd=01&nav_id=321479
GRIZZLY:Atletiko je odigrao utakmicu za primjer! Izrastaju u veliku ekipu!