UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slavenu sretno, hrabrošću ju je zaslužio...Dinamu ni sreća ne može pomoći...ma yebeš klubove stiže repka :super:

P.S. Partizan si sam ne bi složil ovakav ždrijeb

Naravno ja sam o tome vec pricao. Partizan ima jak koeficijent.. eh sad jak.. nije jak ali je dovoljan da bude u jacem sesiru. Logicno je bilo da ce dobiti slepce.

A ostali rekao sam da su nadrljali :)

NAPRED GROBARI !!!

Mada bilo bi bolje da je Partizan dobio Saint Patrick's Athletic FC hehe Ali dobro. Rumuni su imali jak koeficijent jer imaju jaku osnovu zbog nacionalnog rumunskog koeficijenta. Oni sami nikako nisu doprineli tom koeficijentu.

U principu Temisvar je i najslabiji klub tu realno.

Dobro je prosao Partizan.

A Dinamo može da prođe Spartu ali je ona jako jako nezgodna.

Evo pregleda sesira. Tacno se može videti ko je s kim mogao biti uparen.

86782974lu5.jpg

37324628ml5.jpg

Moja procena:

Group A: CHELSEA, AS Roma, Bordeaux, Cluj
Group B: Inter, Werder, Panathinaikos, Anorthosis
Group C: Barcelona, Sporting, FC Basel, Shakhtar
Group D: LIVERPOOL, PSV, Marseille, Atletico
Group E: MAN UTD, Villarreal, CELTIC, Aalborg
Group F: Lyon, Bayern, Steaua, Fiorentina
Group G: ARSENAL, FC Porto, Fenerbahce, Dinamo Kiev
Group H: Real Madrid, Juventus, Zenit, Bate

Sta vi kazete? :)

A-Chelsea,AS Roma B-Inter,za ostale je tesko prognozirati mada je Werder blagi favorit C-Barcelona,za 2 mesto FC Basel vs Shakhtar D-sve je otvoreno..(Liverool-u nece biti lako ovde) E-Man Utd,Villareal F-zanimljiva grupa...mozda Bayern i Fiorentina G-Arsenal(strasno mi je to sto vec zadnje 3 sezone dobija ne bas tako teske protivnike)sa njim dalje ide Fenerbahce H-Juventus,Zenit ! ! !

pa, pre izvlacenja sam rekla da ako Roma jos jednom izvuce Man UTD, da ce Spaletti izvrsiti samoubistvo na sred onog studija:hahaha:

Ovako - A - nazalost Chelsea, As Roma...
B - prvi put da Inter dobije neku laku grupu... vala i bilo je vreme sa obzirom kako se Milan izvukao prosle godine:dash: Mislim da cemo se kroz ovo prosetati..
C - Barca, i Sporting..mada ko zna..Sakhtar...:neutral:
D - uuu Sta bih dala da ga Liverppol ispusi..pa jedva su prosli i onaj nesecni Standard kada je Kuyt zabio gol 2 min. pred kraj... u ovoj grupi glasam za Atletico i PSV
E - Man UTD..laganica grupa..jedino bi mozda moglo a bude malo zategnuto sa Spancima, ali verujem u Crvene Djavole;)
F - Lyon, Bayern, Fiore... mji kandidati poslednja dva... nekako mi Lyion ove godine ne deluje bas ubedljivo...
G - Arsenal, i Porto... ako Fener bude igrao kao sa grobarima, pa ima da budu poslednji u grupi:banovati:
H - e, ovaj Real da je birao ne bi izvukao goru grupu..:rotf: kako je Zenit igrao protiv Mn Utd-a - SVE JE MOGUCE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back