UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije losa ni liga 12 trokruzno ali lig 10 je jednostavno najbolje resenje

Nije loša liga 12, ali liga 10 je po meni ipak poštenija. 2 puta igraš doma, 2 puta gostuješ, a razlika je samo u 3 kola. Btw, sad sam se sjetio sustava natjecanja koji smo imali jedne godine prije nekih 15-ak godina. Ne sjećam se koliko je momčadi bilo u ligi, mislim 12, ali nije toliko ni bitno. Uglavnom, nakon dva kruga se liga djelila na playoff i playout. Al stvar je u tome da se bodovi nisu prenosili, nisu se ni prepolavljali kao u vašoj ligi prije koju sezonu ( to je isto debilana), nego je prvi kretao sa recimo 6 bodova, drugi s 5, treći s 4 boda i td. Znači mogao si prvi dio prvenstva završit s 20 bodova prednosti ispred drugog i to bi se pretvorilo u bod prednosti :fdlan: U cijelom prvenstvu osvojiš uvjerljivo najviše bodova i ne osvojiš naslov. :worth: Na žalost ne mogu se sjetit ko je tada bio prvi nakon "regularnog" dijela i da li je uspio sačuvat prednost, ali probat ću nekako provjeriti.

Nije to na klubovima. Sve pare se vrte u BG-u tako da svi klubovi van glavnog grad osim Vojvodine nemaju nikakve sanse da dovedu dobre igrace u svojim klubovima..

A dobro priznajem da je ovde ipak zeznuto...stvarno bi bio apsurd da igra toliko klubova iz Bg...onda je trebalo ici na ligu 12 trokruzno a nikako povecavati ligu na 16...

- - - - - - - - - -

Nije loša liga 12, ali liga 10 je po meni ipak poštenija. 2 puta igraš doma, 2 puta gostuješ, a razlika je samo u 3 kola. Btw, sad sam se sjetio sustava natjecanja koji smo imali jedne godine prije nekih 15-ak godina. Ne sjećam se koliko je momčadi bilo u ligi, mislim 12, ali nije toliko ni bitno. Uglavnom, nakon dva kruga se liga djelila na playoff i playout. Al stvar je u tome da se bodovi nisu prenosili, nisu se ni prepolavljali kao u vašoj ligi prije koju sezonu ( to je isto debilana), nego je prvi kretao sa recimo 6 bodova, drugi s 5, treći s 4 boda i td. Znači mogao si prvi dio prvenstva završit s 20 bodova prednosti ispred drugog i to bi se pretvorilo u bod prednosti :fdlan: U cijelom prvenstvu osvojiš uvjerljivo najviše bodova i ne osvojiš naslov. :worth: Na žalost ne mogu se sjetit ko je tada bio prvi nakon "regularnog" dijela i da li je uspio sačuvat prednost, ali probat ću nekako provjeriti.

Jel to ono kad je Dinamo igrao ligu za ostanak? Nesto se secam ali mutno...imas stranicu na kojem su ti sva prvenstva, moram sad da idem pa nestignem traziti ali ti malo pogledaj ako imas vremena

Jel gledao neko kvalifikacije za LS? Ja nisam ni pomislio na to zbog Olimpijade.

Ajax (Ned) 1 - 1 FK Rostov (Rus)
D. Zagreb (Cro) 1 - 1 Salzburg (Aut)
FC Copenhagen (Den) 1 - 0 APOEL (Cyp)
FC Steaua Bucuresti (Rou) 0 - 5 Manchester City (Eng)
Young Boys (Sui) 1 - 3 B. Monchengladbach (Ger)

Nisam gledao, OI trans drma. Ajax truba, nije to vise ona ekipa, Dinamovci ok rezultat, znao sam da ce biti X. Mislim da Salzburg odradjuje posao kuci. Danci, Englezi i Nemci ocekivano sa malim tj velikim brojem golova.

Ajaks truba? Kad si ih gledao? Pa oni igraju do jajha, dakle ja dugo nisam video takvu igru, kao i sad u prvenstvu protiv Rode 2-2 nece ih rezultat, ali igraju stvarno do jaja, valda ce im se u Rusiji vratiti.

Dinamo ce za uzvrat biti jaci a Slazburg je luzerski klub u tim kvalifikacijama za LŠ, nije ovo ni izdaleka gotovo.

Ok, nisam ih gledao. Rekoh OI trans drma. Jbg, ako igras protiv nekog Rostova, koji igra u Evropi jedom u 100 leta i u ovom takmicenju za LS prvi put, kuci 1-1 je greh. Po rezultatu nisu bas nesto posebno. Protiv Rode znam za rezultat, oborili mi tiket. Sunce im. :D Nisam gledao, igru im ne znam.

Ne bi bilo prvi put da Dinamovci udju u LS. Ceo austrijski fusbal je prevara. Koliko god se cinili jakim, oni puknu kao mehur zacas.

Ajaks truba? Kad si ih gledao? Pa oni igraju do jajha, dakle ja dugo nisam video takvu igru, kao i sad u prvenstvu protiv Rode 2-2 nece ih rezultat, ali igraju stvarno do jaja, valda ce im se u Rusiji vratiti.

Dinamo ce za uzvrat biti jaci a Slazburg je luzerski klub u tim kvalifikacijama za LŠ, nije ovo ni izdaleka gotovo.

Ajax je u Evropi odavno u khurcu,liga im je truba i nije merilo nikakvog kvaliteta......Rostov je prosle godine igrao fantasticno pod Kurbanom Berdijevim,covek radi fantasticne stvari u svakom klubu......Secam se dok je bio u Rubinu,tukli su Barselonu u gostima.....

Tacno. U velikom padu su holandski klubovi Psv, Ajax, tek Fejnord. Ostali tipa AZ, Herenven, Groningen i drugi su prosek. Groningen prosle godine u grupi LE nista nije uradio, izgubio je od Libereca i bio poslednji. Eredivizija nije toliko slaba dosta su ofanzivni, mecevi im cesto idu 3+, gg3+. Ali ih u LS i LE su bas slabi gde isto igraju ofanzivno.

Neka se forumski Hajdukovci ne ljute, ali ekipa Hajduka je smesna, ali ono bas bas smesna, ali eto ih u plejofu i nose aktivan rezultat za uzvrat. Dakle ako se zna da se igralo bez krila i bez beka, rezultat fantastican, a sta ti je fudbal, pri rezultatu 1-1 Ohamza promasio sta inace zabija zatvorenih ociju. Trener je usrao, taman nadje taktiku i onda uvede Bilija, time je prelomio utakmicu jer opet je presudio taj poznati Balkanski mentalitet.

Inace da budem iskren, sve da je Hajduk pobedio 2-1..ja bi rekao da je za uzvrat prednost Makabija 70-30..meni se cini da ce oni na Poljudu napraviti dar mar...

Mozda, mozda na neko ludilo imaju sansu..

Hajduku ne pase pun Poljud...a ono najgore, nema plana, ako primite gol vi cete se raspasti skroz...dakle treba pokusati oprezno pa na neko ludilo..ERCEG MORA IGRATI, a bome i TUDOR...nije mi jasan Pusnik, u utakmicama gde trebate na kontre, on ne uvodi ta dva igraca koji jedini mogu istrcat pravu kontru..

Neka se forumski Hajdukovci ne ljute, ali ekipa Hajduka je smesna, ali ono bas bas smesna, ali eto ih u plejofu i nose aktivan rezultat za uzvrat. Dakle ako se zna da se igralo bez krila i bez beka, rezultat fantastican, a sta ti je fudbal, pri rezultatu 1-1 Ohamza promasio sta inace zabija zatvorenih ociju. Trener je usrao, taman nadje taktiku i onda uvede Bilija, time je prelomio utakmicu jer opet je presudio taj poznati Balkanski mentalitet.

Inace da budem iskren, sve da je Hajduk pobedio 2-1..ja bi rekao da je za uzvrat prednost Makabija 70-30..meni se cini da ce oni na Poljudu napraviti dar mar...

Mozda, mozda na neko ludilo imaju sansu..

EJ, da ti kazem ja nesto.

Hajduk je retko koju sezonu bio bolji nego sada.

Imate par ODLICNIH igraca i kako stoje stvari i ove cete da prodjete.

- - - - - - - - - -

Ma bolji Maccabi bio puno. Teško će Hajduk proć, usrat će se na Poljudu i izgubit s par golova razlike. Volio bi da sam u krivu.

Vidi PORUKU IZNAD.

- - - - - - - - - -

ZBOGOM EVROPO, to je OBJEKTIVNO stanje stvari u srpskom klubskom fudbalu.
Jednostavno, ne mozemo da se trkamo sa ostalima i padamo na lestvici iz godine u godinu.
Sada smo MALO iznad niova Jermenije i Moldavije.
Bicemo bez predstavnika u Evropi ove godine.
A i oduzece nam jos jednog predstavnika u kvalifikacijama za Evropu, to ocekujem uskoro.

Poslednja izmena od moderatora:

- - - - - - - - - -

Vidi PORUKU IZNAD.

Nemas ti pojma o Hajduku a ocito ni o fudbalu a vidim da ti je i pristojnost stran pojam. Hajduk nema beka, kontas li ti to? Obrana mu je u zescem khurcu, ali bas zescem, spori su do bola, Dinamo ih je masakrirao, ali evo uspeli su zabit gol nade, a ti ocito ne znas bas da Hajduku nikako ne ide pred punim Poljudom, uvek se zaseru i zahebu. Ako prvi prime gol ima da se raspadnu jer nema tu nekog plana a bome ni kvalitete, bar ne jos...najbolji igrac im je Ohanza i mladi Vlasic, ali decko ima 18 godina i poceo je da se gubi, ne pruza ni upola sta zna, prevelik je teret to sve za njega.

Ali Hajduk ove sezone ima i puno srece, sami Torcidasi to kazu i ja se nadam da ce se desiti neko cudo u uzvratu i da naplate sve gorke pilule koje su popili zadnjih godina.

P.S. Zelim da prodje Hajduk ali MI necemo sigurno proci, moja Zvezda je popusila 3 komada.

- - - - - - - - - -

A i oduzece nam jos jednog predstavnika u kvalifikacijama za Evropu, to ocekujem uskoro.

Eto, da znas nesto o fudbalu znao bi da je to glupost.

Poslednja izmena od moderatora:
Prenosim dva posta Hajdukovaca, jedan on njih je bio clan NO Hajduka...

ovo je žestoki kriminal al žestoki. a gle reza issat, ništa mi nije jasno, možda su ovi kutaški proroci u pravu, mogli bi i proć još ako je istina za ovog ćelavog.
al mi smo u nekim stvarima gori nego neki županijski ligaši.
sramotna predstava u većini utakmice većine igrača, sakrivanje da ne primiš balun a jedini igrač koji se ne sakriva igra neki svoj balun iz 12 stolića. teški užas je ovo bilo,
a imamo totalno prolazibilnu ekipu stari moj i vjrj nikad goru rijeku bez tomasova i maleša na poljudu. neznan eto bože daj nam neko čudo jer ovo kako mi igramo je sramota, dinamo, osijek pa ovo. al uvik u meni tinja ta hajdučka nada da pada i rijeka i makabi, svi padaju
kako sam prethodnih utakmica sra po saidu večera moran reć jedini dobar i prolazan kod nas. i kale, al dobro za kalu znamo

edit: sudac. stari moj onda se ja s nekim mentolima tamo prepiren na onom topicu 1hnl. pa vidiš ti ovo suđenje bogovsko, a ustvari je ovo normala, al mi imamo abnormalno suđenje, nama je ono kontra dinama ovaj ben haim kad pada penal i crveni u 93., mamu ti ***** tebi i kmečanju

najprije da se ovi šta im je Said za ovakvog Hajduka prevara sami baniraju,nemate pojma i gledajte jedrenje,fizički spreman,sa građenjen,šutnon samo takvin,njima said u rangu maglice

sad ovo ostalo,
čitan vas i ne mogu virovat jel vi pišete o Hajduku i njegovin igračima sezona 2016/17,sa ovin igračima napast židove,pa ja san se tresa zadnjih 10 minuta da se ne otvore pa da in ovi dugin balunon izbace cilu obranu na našen desnom boku...
da zašto je pušnik stavija ovo,da zašto je stavija ono...a šta je moga stavit kad u startu igra sa 2 igrača manje i to mora pokrpat,
desnog beka se nema,juranović bi bia isti ***** ka ismil,a tudor isti ka juranović...

drugi igrač manje je TSS,a on mora igrat jer se očekuje da će se neko zajebat pa ga kupit,
mislin da pušnik jedva čeka da mu ode jer kvari atmosferu cile ekipe šta je očito
i siguran san da bi ga pušnik na leđima odnonija da ga iko oče...
sad sam i ja potpuno siguran da bi prodajam tss bili bi jači 20%

o kakvom tudoru vi govorite ,nema šanse da bi taka balun,
erceg mu je loše odigra obranu u vinkovcima i pušnik očito nije tija s njin riskirat

sa desnim bekom i krilom tipa kuasi mi se sa ovakvim židovima možemo nosit,
ovako je samo krpanje i mislim da je izgubljena još jedna godina jer mi samo slučajno ove možemo proć u uzvratu sa 9 igrača (bez desnog beka i sa TSS)...

šteta šta se strpljenje izgubilo prijašnih godina,šta je ovi forum očiti dokaz,
tako ja suprotno od vas većine mislim da smo na dobrom putu
i sa ovin kadrom pušnik poprilično dobro plovi
ne mogu virovat o čemu vi pričate kakvi pušnik prevara,sa normalnim desnim bekom pušnik ovo izvuče egal

iako mi nikad neće bit jasno zašto mu igra ćosić i zašto je stipica isprid grbića

Lokomotiva igrala 2-2 sa Gentom ili Genkom. Makabi je realno bio favorit. Nije protivnik bas jak, za klasi jaci klub, mozda, jaca i liga, domaci teren. West Hem opet protiv Astre. Proslo leto ih Rumuni izbacili. Sad ce WH kao protiv Domzala da odere kuci na svom novom prelepom stadionu. Azerbejdzanska Gabala koja je izbacila Lil, pregazila Maribor 3-1. Vojvodina i Zvezda ocekivano.

Ma bolji Maccabi bio puno. Teško će Hajduk proć, usrat će se na Poljudu i izgubit s par golova razlike. Volio bi da sam u krivu.

Nisi u krivu. Svaki put kad sam na tribinama punog Poljuda, gotovo da osjetim strah naših igrača. To je nevjerojatno, ali njima bi više odgovaralo da igraju bez publike. Bem ti takve nogometaše i takvu momčad. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Hajduku ne pase pun Poljud...a ono najgore, nema plana, ako primite gol vi cete se raspasti skroz...dakle treba pokusati oprezno pa na neko ludilo..ERCEG MORA IGRATI, a bome i TUDOR...nije mi jasan Pusnik, u utakmicama gde trebate na kontre, on ne uvodi ta dva igraca koji jedini mogu istrcat pravu kontru..

Pušnik je loš trener, jer nije u stanju optimizirati kadar kakav ima i posložiti momčad s obzirom na njene slabosti. Umjesto toga stalno se žali i kuka kako nema prvoklasne igrače u momčadi. Ta kakav je to trener?!!!

- - - - - - - - - -

Nisam baš optimist. :think:

Poslednja izmena:
Prvo mi je Pusnik bio ok no kako vreme prolazi meni se cini da on bas ne konta igru najbolje...neverovatno mi je da nije igrao Tudor pa da udvoje onog Benajuvona, Ismaili sam je pored nega bio smesan, ali doslovno.

Sreca pa taj Benajuvon ne igra u uzvratu zbog kartona. Ja bi uveo Simica u odbranu, Ercega i Tudora pod mus, Ohamzu od prve i bome onog Maganta, Hajduku treba neko ko moze da podvali dobru loptu pogotovo ako Susicu ne bude islo.

Prvo mi je Pusnik bio ok no kako vreme prolazi meni se cini da on bas ne konta igru najbolje...neverovatno mi je da nije igrao Tudor pa da udvoje onog Benajuvona, Ismaili sam je pored nega bio smesan, ali doslovno.

Sreca pa taj Benajuvon ne igra u uzvratu zbog kartona. Ja bi uveo Simica u odbranu, Ercega i Tudora pod mus, Ohamzu od prve i bome onog Maganta, Hajduku treba neko ko moze da podvali dobru loptu pogotovo ako Susicu ne bude islo.

Ismaili se pošteno obrukao, ali nije jadan ni posve kriv. Mlad je, neiskusan i daleko lošiji igrač, ništa on tu sam nije mogao. Maganto nije u formi, a stvarno mi nije jasno zašto mali Šimić nije u prvih 11. Na Pušnika nežu trošiti previše riječi. Dobro su napisali slovenski mediji da je riječ o jeftinom demagogu i lovac u mutnome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back