Mislis da ce Murinjo igrati staru formaciju sa zadnjim veznim, dva klasican vezna, dva krila i napadacem? Posto je u Realu najcesce igrao 4-2-3-1 sa dva malo defanzivnija iza ta 3 kreativca. U svakom slucaju, Celsiju obavezno trebaju sledeca pojacanja: jedan vezni koji stalno pici napred nazad, i da zna uzeti loptu i da zna stati na nju, i da zna dati gol, znaci Lampardov naslednik, nazalost nema puno takvih igraca u svetu ali moj pik je Strootman iz PSV-a, dalje jedan bruka defanzivniji veznjak kome je jedini zadatak da uzme loptu, pominju se Khedira i Fellaini, eventualno Matic ali videcemo sta ce biti, jedno krilo ali vise radnik nego kreativac i strelac, tu su u kombinaciji Schurrle ili da se de Bruyne vrati sa pozajmice, i konacno u napadu sto se mene tice ne treba ulagati uopste iako se spominju Falcao, Cavani, Lewandowski, 50 miliona ovo ono, dakle samo vratiti Lukakua sa pozajmice i da nas vidi bog. U svakom slucaju, verujem da ce Murinjo sve to lepo posloziti i da se titula vraca na Bridge.
Ne mislim da ce igrati,to je ono sto bih ja voleo da vidim,ali po svoj prilici cemo gledati 4-2-3-1 i hard fizikaliju...... ne bih se slozio da Kedira,Felaini ili Matic ne znaju s loptom,ali znam sta si hteo da kazes...... e da zaboravio sam te bocne koje pominjes,mada vise kao zamena Mati i Azaru...... Lukakua treba sacekati i treba raditi s njim,bice zver,nepotrebno je da bacaju toliku lovu na nekog od pomenutih,moze Tores da odigra jos.....