UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis da ce Murinjo igrati staru formaciju sa zadnjim veznim, dva klasican vezna, dva krila i napadacem? Posto je u Realu najcesce igrao 4-2-3-1 sa dva malo defanzivnija iza ta 3 kreativca. U svakom slucaju, Celsiju obavezno trebaju sledeca pojacanja: jedan vezni koji stalno pici napred nazad, i da zna uzeti loptu i da zna stati na nju, i da zna dati gol, znaci Lampardov naslednik, nazalost nema puno takvih igraca u svetu ali moj pik je Strootman iz PSV-a, dalje jedan bruka defanzivniji veznjak kome je jedini zadatak da uzme loptu, pominju se Khedira i Fellaini, eventualno Matic ali videcemo sta ce biti, jedno krilo ali vise radnik nego kreativac i strelac, tu su u kombinaciji Schurrle ili da se de Bruyne vrati sa pozajmice, i konacno u napadu sto se mene tice ne treba ulagati uopste iako se spominju Falcao, Cavani, Lewandowski, 50 miliona ovo ono, dakle samo vratiti Lukakua sa pozajmice i da nas vidi bog. U svakom slucaju, verujem da ce Murinjo sve to lepo posloziti i da se titula vraca na Bridge.

Ne mislim da ce igrati,to je ono sto bih ja voleo da vidim,ali po svoj prilici cemo gledati 4-2-3-1 i hard fizikaliju...... ne bih se slozio da Kedira,Felaini ili Matic ne znaju s loptom,ali znam sta si hteo da kazes...... e da zaboravio sam te bocne koje pominjes,mada vise kao zamena Mati i Azaru...... Lukakua treba sacekati i treba raditi s njim,bice zver,nepotrebno je da bacaju toliku lovu na nekog od pomenutih,moze Tores da odigra jos.....

Steta sto Borusija nije dala onih par golova u prvom poluvremenu. No, sta je tu je.
Pobeda BM-a nije neyasluyena ali ni suprotno takodje ne bi bilo neposteno.
Iskreno, ne ynam yasto, ali ne volim Bazern.
Jedino sto sam cenio u ovom Bazernu je trener.
Robena, Mandzukica, Sacirija i jos neke igrace Bazerna ne mogu da smislim.
Subotica treba zvati u repreyentaciju da igra a ne sedi na klupi, po meni.
Dortmund moze MNOGO i sledece godine, pod uslovom da samo Gece ode od prvih 16.
Uz 2-jicu novih igraca igraca. Jednog u samoj sredini a drugog u spicu, opet mogu do finala LS a moyda i da je osvoje.
B.Dortmund nije tim koji yavisi od jednog igraca.
Cak i da Levandowski ode uz Gecea opet su veoma jak tim.
Kazem, taj 1-an ili 2-a odlaska nadoknaditi adekvatnim zamenama i eto ih opet u finalu.
Kagawa je bio najbolji igrac B.Dortmund i Bundes lige.
Ako bi mogli njega da vrate , to bi bilo super.
On i Rojs su najbolji igraci Bundes Lige, definitivno.
Mogli bi i jos jednog kvalitetnog stopera da dovedu posto je Santana otisao u Salke.
Takodje. Nadam se da ce Klop ostati posto je super trener i veliki covek, po meni.
Ako ode, onda bi moglida izvuku sadasnjeg trenera Bayerna iz penzije i dovedu ga na West-valen.

He, reseno je ko se drao kao nenormalan za vreme finala LS u toku prenosa. Sergej Trifunovic je bio pored Ace Kosice na Vembliju kao nekakav strucni konsultant ili tako nesto iako to nismo mogli da cujemo. Odnosno culi smo Bravo Neveneee. :hahaha:

1002708_619702761382889_247728577_n.jpg

Da li je ovaj covek zasluzio zlatnu loptu ili se Mesi pretplatio i na ovo, i na narednih deset?

On,Rojs i Martinez bi trebali da budu kandidati za zlatnu lootu..
Realno,Mesi ove sezone i pored odlicne statistike ne moze ni da prismrdi zlatnoj lopti..
Messi je poobarao rekorde koji su stari 40 godina, i postavio neke koje će teško ko srušiti ... Kao individualac je bio daleko najbolji, u Bajernu i Borusiji se niko nije izdvojio, svi su imali manje više podjednaku ulogu, pogotovu u Bajernu gde je jako teško odrediti najboljeg igrača sezone ...

I CR ima veće šanse od bilo kog igrača iz Drotmunda ili Minhena, kao individualac ima mnogo bolju sezonu od svih osim Messija ... Messi, CR i Bejl će verovatno biti prva tri ...

Poslednja izmena:
Kvalifikacije za LS:

Shakhter - BATE Borisov 1:0 / 1:0

Daugava - Elfsborg 0:4 / 1:7

Kalju - HJK Helsinki 2:1 / 0:0

Sutjeska - Serif 0:5 / 1:1

Molde - Sligo Rovers 2:0 / 1:0

EB/Streymur - Dinamo Tbilisi 1:3 / 1:6

Skenderbeu - Nefci Baku 1:0 / 0:0

Makabi T.A. - Gyor 2:1 / 2:0

Seltik - Kliftonvil 2:0 / 3:0

Vardar - Steaua 1:2 / 0:3