- Poruka
- 128.248
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.Mito, jesi li hteo da ponudiš ovu tehniku za onu temu o plivanju?![]()
NeDa.
А јеси ли видела тему о Гвинет Палтроу што малочас отворих?
da znas.. ovo je skoro kao i "pray the lord"Šteta da tema ode u zaborav![]()
Kažeš tamo na temi kako ti je ovo promaklo, a pisao na temi prije 2 gda znas.. ovo je skoro kao i "pray the lord"![]()
hahahahhahaahKažeš tamo na temi kako ti je ovo promaklo, a pisao na temi prije 2 g
Moraš nešto za memoriju počet' piti![]()
Prije dvije godine taj glumac nije bio svima odvratan i mrzak kao danasvidi stvarno ja![]()
e da cuo sam nesto o tome..sta se na kraju desilo..jel u zatvoru?Prije dvije godine taj glumac nije bio svima odvratan i mrzak kao danasnismo znali da je pedofilčina
Nemam pojma, pobjegao je on na vrijeme iz Sarajeva, vratio se u rodni grad, u C Goru.e da cuo sam nesto o tome..sta se na kraju desilo..jel u zatvoru?
Kako se dise danas tu kazu da se ne izlazi napoljeNemam pojma, pobjegao je on na vrijeme iz Sarajeva, vratio se u rodni grad, u C Goru.
Nikad gore, ne pamtim jutro kakvo smo jutros imali. Sad je ok.Kako se dise danas tu kazu da se ne izlazi napolje
A ono, jes nam malo zagađeniji zrak ali bar vidimo šta udišemoOxoxo covece
Nestaje tek kad se popneš na oko 1100 m nadmorske, sreća pa su planine jako blizu, meni od stana do 1500 nadmorske treba 12 min autom.Koliko km je grad od do i kad se izadje na koliko km nestaje taj smog?