Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Taksa za nova udruzenja je 4.000 a za postojeca koja imaju zakonsku obavezu da se preregistruju do 20.4.2011. ili se brisu iz registra preregistracija je besplatna.
Jedino se placa za Maticni broj ako ga do sada niste izvadili. Ako imate Maticni broj onda se ne placa nista. Jedina je caka sto dobijate automatski i PIB, pa morate da otvorite i racun a to znaci i vodite knjige, placate bankarske provizije, podnosite zavrsni racun cak i ako vam je promet bio 0 dinara a ovlasceni knjigovodja kosta...
Eee, tako smo i mi mislili da možemo, a onda nam je čika inspektor pripretio kaznom ako ne predajemo godišnji izveštaj . Onda smo "nabavili" knjigovođu i saznali da čak i skupštine stanara ( ) imaju takvu obavezu.
Ili mi imamo strogog inspektora (nadležnog za našu opštinu) .
Šalim se, dobro je što smo se istrenirali na vreme za takve obaveze.
S druge strane, znam dva udruženja koja nikad ništa nisu predavala, nemaju ni otvoren račun...ništa ....no sad ako se ne preregistruju, fakat im sledi gašenje.