Udruzenje Fanova Civ-a

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pozdrav za sve ljubitelje civ-a!!!
pa da li ste se konacno nasli i odmerili snage, stojim vam na raspolaganju -hahaha. inace ja sam vise za dvojku, trojka mi se ne svidja zbog ...itd, pa cekam cetvorku.trenutno prevodim dvojku na srpski,preveo sam oko 90% igre (bez helpa) i mesto grka ubacio scg (zbog polozaja na mapi sveta).
pozdrav ponovo

Можда и ја кренем...него мрзим онај период у коме се развијаш и множиш,то ми је досадно.Волим кад сам скроз развијен тј. кад имам пристојну војску,морнарицу,авијацију и нуклеарни арсенал :-)

Dobro momci,jesam ja rekao da ovde nema duvanja?

019.gif

...necemo flame...

ja sam isto veliki fan CIV-a, ali ova cetvorka mi je nekako manje zanimljiva od trojke.

Nadam se da ce ekspanzija popraviti to.

AI je suvise jak za moje pojmove (pa mi dosadi da igram kada vidim da samo idem u propast). Inace, redovno sam prvi po bodovima, i onda, nakon 7-8 gradova, skoro svi AI igraci su jaci od mene :confused:

A i u cetvorci nekako ima malo izbora, sto se tice gradjevina, jedinica....

Zna l ineko kada ce ekspanzija??? ja sam nacuo nesto...

Robertos:
ja sam isto veliki fan CIV-a, ali ova cetvorka mi je nekako manje zanimljiva od trojke.

AI je suvise jak za moje pojmove (pa mi dosadi da igram kada vidim da samo idem u propast). Inace, redovno sam prvi po bodovima, i onda, nakon 7-8 gradova, skoro svi AI igraci su jaci od mene :confused:

Warlords expanzija bi trebalo da je juce izasla za americko trziste, a za evropsko je predvidjen datum 28. jul.

Robertos:

Igraj na noble ako nisi,a sto se tice AI-a ja ga razbijam:)

Pa na noble-u sam i ja pobedio, ali postane dosadno kada jako odmaknes...tako da retko kada zavrsim igru.

A u prince-je jako zanimljivo, svi se ratuju, a ne kao u noble-u, u celoj igri ako bude dva rata... Ali opet,u princu me napadaju slabiji moroni, i naravno, ja gubim, pa popizdim :lol:

Back