Udri Srbine dok si mali...

Zaokruži šta ti srcu drago

• Svaka majka bi uradila što i Branka

• Kad mogu popovi mogu i ostali

• Naše školstvo zahteva reforme

• Od kolevke pa do groba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam imao peticu, za razliku od tebe koji tesko da si zavrsio osnovnu (jer bi, izmedju ostalog, znao da se 'srpska' pise malim slovom :D )

No, s obzirom na tvoje postove, a posebno ovaj poslednji, i na to da apsolutno nista smisleno nisi napisao, a ja nemam ni vremena ni volje da se previse bakcem sa polupismenim retardima kao sto si ti, dodjosmo do trenutka u diskusiji kad ti ja kazem: duvaj klonJirani, a ti odes i duvas, i prestanes da smaras.
Pa eto.... duvaj klonjirani....

^^^Nek ti mama duva.
Neka me banuju boli me *****.
Samo da znas **** bi ti mater kad bi mi to u lice rekao.
Ali preko interneta je u redu reci bilo kome bilo sta, jer ti si tipicna Srpska seljacina.
Toliko od mene.

:D :D :D
Uuuu nemo' molem te da me bijes, mlogo si opastan (jos kad naucis vise od 3-4 reci ima da bidnes glavni retard u svojoj bolnici)
A ovo je i previse od tebe, napregao si tu jedinu mozdanu celiju do krajnjeg maksimuma, pozlice ti od toliko 'intlektulkmalngilnog' rada i razmisljanja.

Inace za tvoju 'mater' bi bilo bolje da je ostala samo na duvanju, ovako je nesrecna zena rodila takvog retarda...sto nas vraca na temu, sigurno nije lako biti roditelj i podizati hendikepirano dete kao sto je Brani.

I da ne zaboravim, 'tipicna srpska seljacina' se pise malim slovom...sve bre moram da ti ponovim po pet puta :roll:
Zato cu ti ponoviti i da duvas...
Shvatas konacno ili moram ponovo?

Pa mis'im stvarno :roll:

Nasilje po školama nije politička tema?
?

ovo nije politicka tema i samu temu treba zatvoriti, a moze i postavljac da se [ali ne mora]... kakva politicka tema a nigde kosova a??? ili, da je barem taj maloletnik koji je "mlatio" sina striptizete neki sipac sa kosova, pa da prodje tema, ili recimo da je neki balija ili.... e tada bi bila politicka tema, zamislite naslov "siptari maltretiraju decu u sred srbije", ili "balija mlati srpsku decu" ili....
doduse ja mislim...znate onaj stos
mali sedi pored zgodne mame i baca kamencice...
i slucajno udari jednog gospodina i mama poce
- jao izvinite gospodine, zao mi je... ja zaista...
- sve u redu gospodjo, niste vi krivi, a tebi bi mali - obraca se detetu - hebo mamicu zbog ovoga

:D :D :D
Uuuu nemo' molem te da me bijes, mlogo si opastan (jos kad naucis vise od 3-4 reci ima da bidnes glavni retard u svojoj bolnici)
A ovo je i previse od tebe, napregao si tu jedinu mozdanu celiju do krajnjeg maksimuma, pozlice ti od toliko 'intlektulkmalngilnog' rada i razmisljanja.

Inace za tvoju 'mater' bi bilo bolje da je ostala samo na duvanju, ovako je nesrecna zena rodila takvog retarda...sto nas vraca na temu, sigurno nije lako biti roditelj i podizati hendikepirano dete kao sto je Brani.

I da ne zaboravim, 'tipicna srpska seljacina' se pise malim slovom...sve bre moram da ti ponovim po pet puta :roll:
Zato cu ti ponoviti i da duvas...
Shvatas konacno ili moram ponovo?

Pa mis'im stvarno :roll:

Ja sam na ovom forumu slucajni prolaznik. Retko navracam i jos redje postujem, jer znam da je "sukob" sa budalama poput tebe neminovnost.
Pun si sebe, mislis da si superioran, "excel"ujes u laprdanju i omalavazavanju drugih. Zabavan si ko pajac, mislis da si nasmejao nekoliko citalaca koji misle:"Salavantis je car, bas mu je odbrusio". Iskreno, niko tako ne misli a ti to ocigledno ne vidis-inace se ne bi i dalje uvlacio u ovu besmislenu raspravu.Ja nemam nameru da se vredjam, jer nema pobednika u unizavanju drugih a samim tim i sebe. Ja sam bar pokusao biti konstruktivan i voditi civilnu raspravu bez vredjanja.
Drugar, ti predstavljas sve sto je lose u Srbiji, nabedjeni intelektualac sa dvostrukim moralnim vrednostima. Ti ( i slicni tebi) si srz problema ovog i mnogih drugih threadova na ovom forumu.
Jednom recju 0. Moralna, intelektualna i duhovna beda.
Ko razume shvatice.

Ja sam na ovom forumu slucajni prolaznik. Retko navracam i jos redje postujem, jer znam da je "sukob" sa budalama poput tebe neminovnost.
Pun si sebe, mislis da si superioran, "excel"ujes u laprdanju i omalavazavanju drugih. Zabavan si ko pajac, mislis da si nasmejao nekoliko citalaca koji misle:"Salavantis je car, bas mu je odbrusio". Iskreno, niko tako ne misli a ti to ocigledno ne vidis-inace se ne bi i dalje uvlacio u ovu besmislenu raspravu.Ja nemam nameru da se vredjam, jer nema pobednika u unizavanju drugih a samim tim i sebe. Ja sam bar pokusao biti konstruktivan i voditi civilnu raspravu bez vredjanja.
Drugar, ti predstavljas sve sto je lose u Srbiji, nabedjeni intelektualac sa dvostrukim moralnim vrednostima. Ti ( i slicni tebi) si srz problema ovog i mnogih drugih threadova na ovom forumu.
Ko razume shvatice.

88 postova i citas "coveka" ki bukvar :lol::lol::lol:

Ko razume shvatice.

Циркус! :-D Битно је да сам себе схваташ...:lol::lol::lol:

Samo još fali da se mi kao roditelji makljamo međusobno po školi. Kao što se i desilo u OŠ Sveti Sava na Vračaru. Skupile se dve ekipe 1.za direktorku 2.protiv
Pošto ne beše kompromisa, šta ? Makljaža !

:lol:
Bila sam pre x godina na nekom klinačkom teniskom turniru, ono do 10 godina. Malci igraju finale, dva oca, iz one psihopatske kategorije btw, strastveno navijaju, deru se, psuju, jbt k'o da je Rolan Garos, i poen po poen, uz redovno pokazivanje lakta za svaki, kreće....
"Stoko, lepo se vidi na koga ti je dete debil!"
"Reci to još jednom, ako smeš, polomiću ti p...!"
"Lepo učiš dete, p.. ti m..., seljačino!"
"Jbću ti x, y, z (familiju, da ne nabrajam)!"

I potukoše se...Ruše po klupicama, meč se prekinuo, klinci stoje sa reketima zajedno (inače najbolji drugari iz škole) i plaču uglas "Tata, nemoj"....
Haos.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back