- Poruka
- 48.596
Nije cikanje.
Nisam se nastavio na tvoj post zato sto je tvoj, nastavio sam se na temu.
Imam problem? Da, uznemirilo me je ono sto sam procitao. Branim se i uzvracam. svasta....necu sigurno da stojim da me biju.
Napisala si odgovor "onako", sbbkbb, ali ces potpuno drugacije pisati kada ne bude "onako" nego stvarno.
Zato sto ces tada morati da razmislis pre nego kazes.
Ako cemo sbbkbb ja bi hteo da budem najjaci u skoli i da se svi postroje kada ja udjem u dvoriste.
*sbbkbb - sta bi bilo kad bi bilo
prvo, nisam znala da te je na temi neki post licno dotakao, pa se osecas ugrozeno i imas potrebu da se branis i uzvracas.
drugo, ostatak tvog pisanja je besmislen, tek da se nesto napise. da, rekla bih svom detetu da ako ga neko provocira, udari ili nesto tome slicno da uzvrati, jer i ja sam tako radila. frustrirani nasilnik se moze otkaciti samo ako mu se uzvrati istom merom i ako dobije po labrnji. kao sto je dobio decak u osnovnoj skoli, koji cak i nije spadao u grupu dece iz tzv. problematicnih porodica, samo su ga roditelji preforsirali da bude medju najboljim djacima u odeljenju. materijalno dobrostojeci, nista mu nije falilo, osim komunikacije sa roditeljima, ali to moj problem nije bio. posle stepenica, obilazio me je do kraja osnovne skole.
ukratko - ne diram, ne diraj me.